clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Chybové hlášky v programe Winswup
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Chybové hlášky v programe Winswup
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 9:01 pm    Předmět: Chybové hlášky v programe Winswup Odpovědět s citátem

Autor: Ladislav Bogdányi

Viacerí z nás mali alebo majú problém s Winswupom, ktoré sa riešia stále dookola aj na našom fóre. Nekonečné množstvo chybových hlášok sa pokúsim vysvetliť v tomto článku.

Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=729

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
RDT
táta fóra
táta fóra

Založen: 05. 06. 2005
Příspěvky: 1051

6964.82 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle se může hodit, dokonce se mi už několikrát stalo, že mi vyskočila nějaká chybová hláška a já nevěděl, co s tím.
_________________
| Právě používám: HTC Touch HD |

!> Windows Mobile Downloads <!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
nosferatu
pisatel
pisatel

Založen: 20. 08. 2004
Příspěvky: 231
Bydliště: Praha 8

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

"Ak tento článok pomôže aspoň malému percentu návštevníkov SiemensManie, stála tá robota za to."

To procento určitě nebude malé Applause Applause Applause Applause Applause

_________________
De mortuis nil nisi bene. Pray ......... i o Siemensu



Phil. Savy -> C55 -> CSL65 fw. 50 & MasterPatch +

M75 fw. 13 & MasterPatch + RS MMC 32 MB + RS MMC DV 256 MB + RS MMC DV 1 024 MB

und DCA-510, HHS-550, IMS-700, IFL-600, FCT-700
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bobas
začátečník
začátečník

Založen: 24. 03. 2004
Příspěvky: 99
Bydliště: Brno

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 12, 2006 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted zrovna na me vybaflo tohle:
Error on waiting for Stat-Data
Co to je? Stalo se to zrovna kdyz to prestane updatovat a ma to zacit delat takovy to cosi co tam pise "Wait, still programming".

_________________
Počítač bez Windows je jako kakao bez kečupu.



Oskar (stálý zákazník = 1577Kč) - C65 fw12 -> fw25 + patche -> fw43 + patche -> fw48 + patche -> fw50 + patche + IncFlex ->CSL65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
nerow
tuner
tuner

Založen: 21. 11. 2005
Příspěvky: 1225
Bydliště: Turnov

8011.36 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 14, 2006 6:35 pm    Předmět: problás s FW ve winswupu Odpovědět s citátem

Chci si předělat CT70 na CSL65.Název mám už změněný na SL65.Ale při nahrávání FW50 z SL65 ve winswupu se přehrává FW cca minutu, pak se zastaví rychlost a zbývající čas a vyběhne hláška Aborting due to transmission-error .S kabelem jde normálně přehrávat FW a baterii mám nabitou...
_________________
Windows Mobile 6 | Mac OS X Leopard | Mobile Mac OS X | Project X
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Morgyc
badatel
badatel

Založen: 07. 01. 2005
Příspěvky: 161

262.50 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 14, 2006 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau nemate prosim nekdo nake zkusenosti s errorem: "Error on waiting for Ack EOT". Postup s nacasovanim dle navodu jsem zkousel nekolikrat bohuzel to nepomohlo. Nikdy jsem u winsup verze cervene tlacitko nemackal (aspon doufam Think ).Nevite nekdo naky jiny tip este prosim popridae kdy presne se snazit mackat cervene tlacitko? FW 13 bych moc chtel nahrat bohuzel tenhle error me zastavil. Diky
_________________
Siemens S6 -> Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> Siemens C55 -> Siemens M 65 (utopen) -> M 75 (fw 25) 9 patchu+RS-MMC Transcend 512MB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nerow
tuner
tuner

Založen: 21. 11. 2005
Příspěvky: 1225
Bydliště: Turnov

8011.36 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 14, 2006 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morgyc napsal:
Cau nemate prosim nekdo nake zkusenosti s errorem: "Error on waiting for Ack EOT". Postup s nacasovanim dle navodu jsem zkousel nekolikrat bohuzel to nepomohlo. Nikdy jsem u winsup verze cervene tlacitko nemackal (aspon doufam Think ).Nevite nekdo naky jiny tip este prosim popridae kdy presne se snazit mackat cervene tlacitko? FW 13 bych moc chtel nahrat bohuzel tenhle error me zastavil. Diky


já dal ty dva skypy pak start a za cca 2sec červený tlačíko, při vypnutým telefonu Very Happy

_________________
Windows Mobile 6 | Mac OS X Leopard | Mobile Mac OS X | Project X
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004
Příspěvky: 3548
Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One

10073.84 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 15, 2006 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne hodilo teraz tuto hlasku. No Bootcore detected
_________________
Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
D4X
(o(^^)o)
redaktor

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5114
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Telefon: HTC Diamond
382386.17 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 15, 2006 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to bylo kdyz ses pokousel predelat S65 na CX75?? nebo to byl nekdo uplne jinej Question
_________________
-> Nokia Lumia 800
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004
Příspěvky: 3548
Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One

10073.84 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 15, 2006 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

davexxxx napsal:
to bylo kdyz ses pokousel predelat S65 na CX75?? nebo to byl nekdo uplne jinej Question
To myslis mna ?
_________________
Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
D4X
(o(^^)o)
redaktor

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5114
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Telefon: HTC Diamond
382386.17 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 15, 2006 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GgDag napsal:
davexxxx napsal:
to bylo kdyz ses pokousel predelat S65 na CX75?? nebo to byl nekdo uplne jinej Question
To myslis mna ?


jj

EDIT: tak si to nebyl ty http://siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=17382&highlight=s65+cx75

_________________
-> Nokia Lumia 800


Naposledy upravil D4X dne st březen 15, 2006 8:17 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 15, 2006 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GgDag napsal:
Mne hodilo teraz tuto hlasku. No Bootcore detected


Nemáš urobený testpoint?

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004
Příspěvky: 3548
Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One

10073.84 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 15, 2006 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

davexxxx napsal:
GgDag napsal:
davexxxx napsal:
to bylo kdyz ses pokousel predelat S65 na CX75?? nebo to byl nekdo uplne jinej Question
To myslis mna ?


jj

EDIT: tak si to nebyl ty http://siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=17382&highlight=s65+cx75
No tak to urcite nie. Smile Ale zabavil som sa. Smile Mna by nieco take nenapadlo.
_________________
Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004
Příspěvky: 3548
Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One

10073.84 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 15, 2006 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lasky napsal:
GgDag napsal:
Mne hodilo teraz tuto hlasku. No Bootcore detected


Nemáš urobený testpoint?
Nie nemam. Neviem prečo to vypisuje lebo doteraz islo vsetko ok a zrazu to nejde.
_________________
Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004
Příspěvky: 3548
Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One

10073.84 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 15, 2006 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dalsia neznama hlaska Mobile requested signature, but signature data are not available
_________________
Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 1 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group