clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Chybové hlášky v programe Winswup
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Chybové hlášky v programe Winswup
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
whitewash
táta fóra
táta fóra

Založen: 08. 11. 2005
Příspěvky: 1469
Bydliště: Bratislava Telefón: HTC Wizard

0.00 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 26, 2006 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulujem Applause
Sú tam 2 súbory, tak keď budeš robiť UserSWUP tak nechaj odškrtnuté New S-GOLD a použi ten, ktorý má v názve 65. (presné názvy si nepamätám..)

_________________
Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
whitewash
táta fóra
táta fóra

Založen: 08. 11. 2005
Příspěvky: 1469
Bydliště: Bratislava Telefón: HTC Wizard

0.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 04, 2006 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OK takže prišiel som na to, čo znamená to Only secure update allowed.

Najprv si treba zistiť, či názov telefónu v BCORE zodpovedá požadovanému Firmware

Potom si treba VYPOČÍTAŤ VŠETKY KÓDY cez PU a MAŤ V MOMENTE VYTVÁRANIA SWUP EXE VYPLNENÉ VŠETKY POLIA S KÓDMI

A nakoniec treba vytiahnuť zo stiahnutého exečka XBZ súbor a pomocou PU a SWPR65*.SRC si vytvoriť vlastné SWUP EXE.

EDIT: Možno je ešte treba mať v rovnakom adresári ako PU aj vygenerovaný bootpin.ini ale tým si nie som istý.. Think

_________________
Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Orpheus
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 12. 2004
Příspěvky: 3637
Bydliště: Bratislava(SK)

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: po září 04, 2006 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Update 4. 9. 2006

Pridal som update starej hlasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
pluto3
všeználek
všeználek

Založen: 07. 04. 2005
Příspěvky: 739
Bydliště: Slovácko Vinné Sklepy
Telefon: SiemensSK65
9404.40 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 03, 2006 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

toto znamena co ?
Secured update not possible, device not prepared.

_________________
Siemens S65 FW58 zcizen
Teď používám primár SK65 (volání, SMS), VF845 (+16GB mp3 player, WiFi), náhradní Motorola V3i

Dále: A35, C25, C55, M55, M75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004
Příspěvky: 3548
Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One

10073.84 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 18, 2006 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dalšia neznama hlaška
Nothing received after BOT-Block1

_________________
Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kuva
kolemjdoucí

Založen: 18. 09. 2005
Příspěvky: 13

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 02, 2006 12:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ludia mam problem wsetko som robil podla tohoto navodu

Device Protected, only Secure update allowed - možnosť 2
Pri tejto hláške si treba overiť či súhlasí názov telefónu v Bootcore a vo firmwari, ktorý nahrávate.
Dalej si stiahnite najnovší program Papua Utils a vygenerujte kody podla tohto navodu - odkaz . Po vypočítaní kódov kliknite na tlačidlo Bootpin.ini čím vygenerujete potrebný súbor, ktorý uložte do rovnakeho adresáru kde sa nachádza program Papua Utils. Ďalej chodte do zložky Convert a rozbalte XBZ z firmwaru, ktorý idete nahrávať. Po robalení vzniknutý XBZ súbor znovu zbalte do exe a môžete updatnúť firmware (budte uisteni, že máte vyplnené vygenerované kódy v tabulke Codes). Hláška by sa nemala už ukazovať.

wypise mi toto Error on requesting update-sw newiete co s tym
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirrco
začátečník
začátečník

Založen: 05. 05. 2005
Příspěvky: 75

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 2:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SWPR65 to je akoze co?Te je aoze fajn pisem o niecom takym to stylom
AKo sa jazdzi na aute:
stacite sadnete do auta,odrbzdite,zaputate sa a uz idete
Ta najvacia podstata tam chyba!
bygenerovat kody nie je problem a papua utils to rozhodne nespravy musel som pozuit X65 flasher pauta tam cosik vypisuje je to 0bodov ten papua.
tak mam tie kody aj Skey vsetko mozne a potom som s toho exe winswup urobil to XBZ.nechapem preco tam treba dat ten bootpin.ini,ci ho treba z dacim zlucit ci to poto msi to pita dake scr. a to neviem kde zozenie.Aby so mto vsetko hladal
to je taky navod ako aj to ako spravit test point na m/CX75
uzaku tam kabliky a ked som bol zvedavy ako to vypada ukazli tam fotku s TsponitStation, takze ani neverim ze ho prepojili...
tak musim zase na vsetko sam.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirrco
začátečník
začátečník

Založen: 05. 05. 2005
Příspěvky: 75

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 2:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SOm teda naiel to SRC mali by byt tie programi v prorgamoch alebo dakde kde sa to da najst.Aj tak to niekde.Zase ta mnieco vypise ked to dam slucit dake znaky.Nechapem preco vsetko robia v rustine.
Inac by bol kazdy problem vyrieseny.ja absolutne nechapem v papuautil co tam co je a co to vypisuje na tej lavej strane

Íĺ âĺđíűé ôŕéë D:\Documents and Settings\mirrci\Desktop\x65PapuaUtilsV075eng\SWPEXE409.SRC!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pre pohodlnejsiu pracu pouzivas pocestenu verziu. Alebo anglicku.
_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirrco
začátečník
začátečník

Založen: 05. 05. 2005
Příspěvky: 75

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lasky napsal:
Pre pohodlnejsiu pracu pouzivas pocestenu verziu. Alebo anglicku.


Aha tak to by sa hodilo.Potestenie papua.Ale vraj to pise ze klic nenalezen ked som tam daval tie kody
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hurvajz
kolemjdoucí

Založen: 08. 06. 2006
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 04, 2007 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam takovej problem, nejde mi nahrát firmware 58 do mojeho M65, telefon se s WinSwup spojí ale po 37% v proužku transfering se přenos dat zastaví a dál se nic neděje, myslel jsem že telefon potom už nezapnu ale po vyjmutí baterie a jejim znovuvložení jede dál jako by se nic nestalo, zkoušel jsem to několikrát a pokaždý je to stejný, na 37% to zustane stát. Neví někdo čím to je?? Jo, současný firmware v telefonu je 50.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirrco
začátečník
začátečník

Založen: 05. 05. 2005
Příspěvky: 75

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 10, 2007 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hurvajz napsal:
Mam takovej problem, nejde mi nahrát firmware 58 do mojeho M65, telefon se s WinSwup spojí ale po 37% v proužku transfering se přenos dat zastaví a dál se nic neděje, myslel jsem že telefon potom už nezapnu ale po vyjmutí baterie a jejim znovuvložení jede dál jako by se nic nestalo, zkoušel jsem to několikrát a pokaždý je to stejný, na 37% to zustane stát. Neví někdo čím to je?? Jo, současný firmware v telefonu je 50.


ked ti to zastane na tych 37 percentach ako dho si cakal?Zo svojim kablom 920 000 cca baudov som cakal asi 2 minuty a pokracovalo to dalej.Tak skus pockat 10 min ak mas ten pomalsi kabel ja som si tiez myslel ze to zastal ale potom to slo dalej
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mart22
elfmaster
elfmaster

Založen: 03. 05. 2005
Příspěvky: 1346
Bydliště: Tábor

56669.28 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 10, 2007 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To máš štěstí že jde vůbec zapnout. Pokud se firmware nenahrál celý, tak nemusí na 1. pohled(nebo spíš zapnutí ) tvářit že nefunguje. Ale neriskoval bych a dohrál firmware celý (ale jak???) , protože se může stát že se telefon začne při určitých operacích sekat.....
_________________
Arrow E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Hurvajz
kolemjdoucí

Založen: 08. 06. 2006
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 10, 2007 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mart22 napsal:
To máš štěstí že jde vůbec zapnout. Pokud se firmware nenahrál celý, tak nemusí na 1. pohled(nebo spíš zapnutí ) tvářit že nefunguje. Ale neriskoval bych a dohrál firmware celý (ale jak???) , protože se může stát že se telefon začne při určitých operacích sekat.....
Telefon jede bezproblemově už od toho unora, nic mu není, jen puvodní vada kvuli který jsem to chtěl přehrát je tam dál. Jde o naplnění volaných, zmeškaných a přijatých čísel do plného stavu a potom se už nepřepisují a ty nové se nezaznamenají. Zkusím to ještě jednou a počkam dýl, i když myslím že asi těch 10 min jsem čekal, je možný že i míň, ta doba je potom jako věčnost když nevíš co se děje.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DarkLegion
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 23. 06. 2007
Příspěvky: 373
Bydliště: okr. Snina Telefon: BQS EL71

1453.28 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Function not supported in mobile until now alebo tak nejak...co s ytm mam robit ked vsetky kody som vypocital, skey zaviedol, vkaly mi ho spoji a vsetko ide a fw davam presne na moj mobil.
je este nieco co som nespravil?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 4 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group