View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Swedis kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 12:12 am Post subject: Použití Path Changer??? změna skinu hodin |
|
|
Zdravim všechny milovníky sexyone, jen jsem se chtěl zeptat: teď jsem zkusil použít pathchanger, abych si vytvořil cestu k clockmasks.mbm a clock.mbm na E, totiž chtěl bych měnit skin hodin. Takže jsem v pathchangerovi zadal Z:\System\Data\Clockmasks.mbm E:\System\Data\Clockmasks.mbm a vygenerovalo mi to patch, kterej jsem následně uložil do sxp a stejně jsem to udělal s Clock.mbm. No a když jsem patch chtěl aplikovat přes WSMP, tak mi to hodilo hlášku: Error, Search string number 1 not found(5A003A005C005300790...), Process stoped
podobnou hlášku mi to hodilo i u Clock.mbm. A tak jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nevíte, jak na to. Nebo jestli existuje jinej způsob, jak změnit skin analogovejch hodin. Už to hledám zhruba tejden a nevim, kudy kam. Vždycky jsem našel nějakej odkaz, ale tam to nebylo vysvětlený. Jen napsáno, že by to mělo jít přes ten pathchanger, ale mě to nefachá. Tak jsem se chtěl zeptat, kde dělám chybu.
Díky moc za pomoc |
|
Back to top |
|
 |
Rady začátečník

61.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Swedis kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 8:06 am Post subject: Re: patche |
|
|
tak tenhle patch jsem aplikoval, ale změní to analogový hodiny podle toho obrázku, jenže já bych potřeboval měnit hodiny podle tématu. A to mi s tim patchem nešlo, tak se ptám, jak to udělat . Dík za radu a není ještě jiná možnost, jak si měnit hodiny dle potřeby???  |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 1:30 pm Post subject: |
|
|
Pokud nejde změnit cesta takto jednoduše, tak si budeš muset počkat až někdo patch udělá (jestli už není). _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|