View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
forcius začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 7:24 pm Post subject: java aplikacia pre e-mail klienta, nie na GPRS ale na CSD |
|
|
Ahoj!
Som tu opat s prosbou o radu. nahanam aplikaciu JAVA pre e-mail, ale aby to slo cez CSD. Ak ma niekto nejake skusenosti, prosim vas o pomoc .
dakujem Marek |
|
Back to top |
|
 |
Jerry badatel

19.28 SMM
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:03 pm Post subject: |
|
|
Ahoj,
Co mam zkusenosti (jeden mail klient v jave jsem psal), tak java aplikace vubec nemuze mluvit do toho, jakym zpusobem se internetovy spojeni navaze, to je ciste problem telefonu a nastaveni uzivatele.
Aplikace ani kdyz bude chtet nema moznost do nastaveni zasahnout, dokonce ani zjistit aktualni nastaveni a pokud se v novejsich telefonech neco nezmenilo, tak aplikace nedokaze zjistit ani vlastni IP.
Jediny, kdo muze o spojeni nejake informace zistit je server, na ktery se aplikace pripoji a ten by mohl CSD spojeni blokovat, ale nevidim duvod, proc by to delal. |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Mon Mar 13, 2006 9:07 pm Post subject: |
|
|
A pro nějakou konkrétní aplikaci by pomohlo, kdybys napsal, co máš za telefon.
Pro starší (SL45, M50..) bych doporučoval MobilEmail nebo SimpleMail
Pro novější (např. x65/75 atd) Mailman, zase SimpleMail...
Také nevidím důvod, proč by to nemělo jít přes CSD. Záleží na nastavení datového profilu v telefonu a vypnutí GPRS. _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
forcius začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 10:26 pm Post subject: |
|
|
Dakujem za odpoved!
Mam S65...skusim si prezriet tie aplikacie...
este sa ozvem ako to funguje...marek |
|
Back to top |
|
 |
forcius začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 6:04 pm Post subject: |
|
|
Ahoj!
Skusal som aplikaciu Simplle Mail, stale pri vytacani cisla, napise NEPLATNY PRIFIL CSD .Neviem ci to moze byt tym, ze mam patch java on the mmc, vsetky java aplikacie spustam z mmc karty. Nemozem stiahnut tu dalsiu aplikacia na klietnta Mailman. mes mi poradit, kde to mam stiahnut..?
vdaka Marek |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 6:06 pm Post subject: |
|
|
A máš správně nastavenej ten http profil? Vjeď do Aplikací, klikni na možnosti a http profil.. Tam zkontroluj jestli máš nastavený všechno správě a aktivovanej dobrej profil. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
forcius začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 6:30 pm Post subject: |
|
|
Wap browser v telefone mi funguje v pohode...tam sa konektnem na wapove stranky...len ten mailovy klient mi blbne... |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 6:58 pm Post subject: |
|
|
V tom HTTP profil je to teda ok a nefunguje to?
Já jsem se snažil hledat, ale nevím to jistě. U GPRS je, že pro wap a internet je jiný nastavení. (Na stránkách Eurotelu CZ jsem něco podobnýho našel i na CSD) Tak se zkus podívat na stránky svýho operátora nebo zavolat na infolinku, jaký je nastavení pro internet, ne pro wap. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|