clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - FFS init pro CF62
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

FFS init pro CF62
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st září 14, 2005 10:40 am    Předmět: FFS init pro CF62 Odpovědět s citátem

Obnova standardního obsahu disku pro CF62.

Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=542

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 2409
Bydliště: V srdci Evropy

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: st září 14, 2005 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Šikula Applause wink
_________________
Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

Založen: 08. 05. 2005
Příspěvky: 1160
Bydliště: Košice

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: st září 14, 2005 9:33 pm    Předmět: Re: FFS init pro CF62 Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
Obnova standardního obsahu disku pro CF62.

Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=542


Mam otazku,pises ze je to lgp 03 aj 04,tak teraz ktory?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
malteveo
kolemjdoucí

Založen: 12. 09. 2005
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 14, 2005 11:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

оно вклюает испанский язык?

In russian please.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: st září 14, 2005 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

malteveo napsal:
оно вклюает испанский язык?
In russian please.


If I understand it good you want to know if there is spanish language too.
No there isn´t. Spanish is only in language version 01.
Sorry for english but I can´t write in russian. I hope you understand it. Pray

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
malteveo
kolemjdoucí

Založen: 12. 09. 2005
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 14, 2005 11:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Thank very much, in english is better, I´ve a CF62 by Amena, and y try clean this personalization of this company, but i don´t see any actualization for spanish people. My english is very bad sorry.

One question more, if I load the FFS LG03, change the original lenguage??
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: st září 14, 2005 11:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

malteveo napsal:
One question more, if I load the FFS LG03, change the original lenguage??


No, FFSinit includes only files from all three disks. There is no language pack.

The marking of language version means that JAVA and so are adjusted to these languages.

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

Založen: 08. 05. 2005
Příspěvky: 1160
Bydliště: Košice

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 15, 2005 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,uz zase mam hlavu plnu otazok,lebo som si rozbalil FFS Init a su tam obrazky,ktore sa nachadzaju v menu telefona.TAk sa chcem opytat,ze pokial by som ich zamenil,ci by sa zmenili aj v telefone.
To potom by trebalo aj pepisat vo FFS Tool/2__/Configuration/hmi/OEMConfig.pd aj nazvy tych obrazkov.Asi ano.A ak by mohol niekto,napr.Krokodil o tom pisal,tak nech zisti,ako sa volaju aj dalsie obrazky z menu.Dik moc Razz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 15, 2005 8:03 am    Předmět: Re: FFS init pro CF62 Odpovědět s citátem

Drobcek9056 napsal:
Krokodýl napsal:
Obnova standardního obsahu disku pro CF62.

Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=542


Mam otazku,pises ze je to lgp 03 aj 04,tak teraz ktory?


Je to lg03 - označení pro telefony řady x55, 60, 62. Chybička opravena.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

Založen: 08. 05. 2005
Příspěvky: 1160
Bydliště: Košice

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 15, 2005 8:31 am    Předmět: Re: FFS init pro CF62 Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
Drobcek9056 napsal:
Krokodýl napsal:
Obnova standardního obsahu disku pro CF62.

Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=542


Mam otazku,pises ze je to lgp 03 aj 04,tak teraz ktory?


Je to lg03 - označení pro telefony řady x55, 60, 62. Chybička opravena.


Ok,tak to je fajn,a nevies,ako sa volaju vsetky obrazky z menu a odpoved na moju vyssie uvedenu otazku?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 15, 2005 9:19 am    Předmět: Re: FFS init pro CF62 Odpovědět s citátem

Drobcek9056 napsal:
Ok,tak to je fajn,a nevies,ako sa volaju vsetky obrazky z menu a odpoved na moju vyssie uvedenu otazku?


Kdyby jsi nepsal dotaz na dvou místech, dopátral by jsi se odpovědi.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

Založen: 08. 05. 2005
Příspěvky: 1160
Bydliště: Košice

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 15, 2005 9:22 am    Předmět: Re: FFS init pro CF62 Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
Drobcek9056 napsal:
Ok,tak to je fajn,a nevies,ako sa volaju vsetky obrazky z menu a odpoved na moju vyssie uvedenu otazku?


Kdyby jsi nepsal dotaz na dvou místech, dopátral by jsi se odpovědi.


hej,uz som vsimol,ale vies,to je poistka,aby som si precital vsetko.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

Založen: 08. 05. 2005
Příspěvky: 1160
Bydliště: Košice

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 15, 2005 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dnes som skusal pouzit to tvoje FFS Init a funguje to,uz nemam fialove pozadie u tych dvoch ikoniek Applause .Malo to vsak jednu chybu,a to,ze vymazalo vsetko a obnovilo povodne nastavenia,ale neva,ved som zalohoval.A este by som sa chcel opytat,bol tu clanok ako rozbalit FFS Init,to je fajn,aj to mi slo,ale chcel by som si urobit vlastny FFS Init,nevie niekto,ako by som ho zbalil spat?Ale tak,aby to bol FFS Init. Think
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Pavel333424
začátečník
začátečník

Založen: 25. 12. 2005
Příspěvky: 37
Bydliště: Někde uvnitř ČR

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 29, 2006 7:11 pm    Předmět: T-Mobile Odpovědět s citátem

Prosím, když použiju tento FFS Init na CF62ku, která má obrázky od T-Mobilu, tak se mi zobrazí ty od Siemensu? Pokud ano, budu moc rád Smile Frimware v podpisu
_________________
Siemens CF62, frimware 24 CZ Smile - Vodafone
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 29, 2006 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano je to tak, nahraje se ti tam standardní menu bez TM
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group