View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
PRE[)ATOR kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 9:26 am Post subject: BATERKA DO S65-ZA DEN JE VYBITA BEZ POUZIVANIA |
|
|
Potrebujem poradit
Mam S65 a baterku L-IOn 750 ale nikdy som nemal problem s nou ze by mi nevydrzala aspon dva dni s normalnym pouzivanim. A teraz uz asi tri dni sa mi stavalo ze mi nevydrzal mobil ani jeden den a to ho vobec nepouzivam
Myslel som si ze mam zlu baterku tak som si kupil novu L-Ion 1000 a nabil som ju uplne do plna az 12 hodin a tiez aj inou nabijackou a to iste, nevydrzal ani den
Co mam robit? PLS
Tiez sa chcem opytat ci potrebujem novu nabijacku ked mam novu baterku 1000 a mal som 750.. DAKUJEM MOC ZA KAZDU RADU |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 10:01 am Post subject: |
|
|
Nabíječkou to nebude, reklamoval bych okamžitě baterku. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
PRE[)ATOR kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 3:16 pm Post subject: OMYL |
|
|
To nebude baterkou lebo vravim ze aj novu co som tam dal tak vybilo za jeden den
ale dnes som skusal dat moju baterku do ineho mobilu a bola uplne vybita aj jedna aj druha a to vybil moj mobil, to je to...
Nemozem tomu uverit ale asi to je tak, moj mobil mi vybija baterku extremne rychlo a neviem preco
Nevie niekto kde by som mohol kupit nahradny srob co je na siemense S65 ?
Lebo potom mi ho nezoberu na reklamaciu ked ho nebudem mat
diky moooc |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 3:30 pm Post subject: |
|
|
Aha jak jsem si pořádně přečetl co jsi napsal a teprve mi docvaklo že ti to dělalo i se starou baterií. Tak potom je problém někde v telefonu, oxidace??, zkotroluj si nejprve spodní konektor, už jsem tu měl telefon který měl ve spodním konektoru u kousek alovalu ze žvýkačky a stále semu vybíjel. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
PRE[)ATOR kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 3:36 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Aha jak jsem si pořádně přečetl co jsi napsal a teprve mi docvaklo že ti to dělalo i se starou baterií. Tak potom je problém někde v telefonu, oxidace??, zkotroluj si nejprve spodní konektor, už jsem tu měl telefon který měl ve spodním konektoru u kousek alovalu ze žvýkačky a stále semu vybíjel. |
a kde je ten konektor? ako by sa mi to tam mohlo dostat?
mam rozobrat fon? a ten srobik sa da niekde zohnat? napr. v normalnom elektre? |
|
Back to top |
|
 |
Lakva pisatel

Joined: 27 Jan 2006 Posts: 256 Location: Karlovy Vary (50°14.285'N, 12°52.556'E)
661.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 3:38 pm Post subject: |
|
|
Jak dlouho ten foun máš a jak drsný prostředí musí snášet? Mám zkušenost s několika zařízeníma, který žraly baterky víc než bylo zdrávo...
V polovině případů to bylo od začátku a jednoduše tam bylo něco špatně > reklamace a pohoda.
Ostatní byly už postarší a vevnitř zaprášený... Pak stačí málo... třeba aby se to zařízení "zapotilo" když ho přineseš z venku do místnosti... Prach zvlhne a udělá tam někde spoj. Sice s velkým odporem, ale přecejen vodivý. No a tím se může třeba průběžně vybíjet baterka...
Naposledy se stalo asi před 14 dny něco podobnýho mamce, taky se Siemensem. Najednou se to vybíjelo za den, přitom ten mobil má od vánoc a používá ho zanedbatelně. Tak jsem to zběžně ohledal a v konektoru měla vlhkej kousek papírovýho kapesníčku nebo ubrousku... malej, ani navadil při nabíjení. Vyndal jsem ho a od tý doby v pohodě.
Takže pokud se třeba pohybuješ v prašnějším prostředí nebo tak, možná by to stačilo vyčistit. |
|
Back to top |
|
 |
Lakva pisatel

Joined: 27 Jan 2006 Posts: 256 Location: Karlovy Vary (50°14.285'N, 12°52.556'E)
661.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 3:41 pm Post subject: |
|
|
PRE[)ATOR wrote: | a kde je ten konektor? ako by sa mi to tam mohlo dostat? |
Je tam jedinej, ten jak se do něj strká nabíječka  |
|
Back to top |
|
 |
PRE[)ATOR kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 29, 2006 3:43 pm Post subject: |
|
|
DIKY MOC IDEM SA NA TO POZRET
ale nedavno som si ho precistil ale aj tak sa radsej pozrem
DIKY MOC a mohol by som ti napisat na ICQ keby nieco? |
|
Back to top |
|
 |
PRE[)ATOR kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 8:11 am Post subject: NIC |
|
|
NIE V TOM TO NENI
Rozobral som mobil a vycistil ale nic som nikde nenasiel
Tak potom nechapem v com to moze byt
Ale od vtedy sa mi aj mobil dost spomalil, napriklad ked ho zapnem tak mu trva aj minutu kym nabehne "pin" a to sa mi stava teraz casto
Nemoze sa to napravit ked prepalim Firmware
Mam zakladny Firmware od vyroby...
Prosim poradte diky |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
PRE[)ATOR kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 12:33 pm Post subject: |
|
|
mart22 wrote: | A nahraval jsi tam patch na zruseni vypinani pri slabe baterce?S tim mam zkusenost at en patch uz nechci ani videt |
nie nemam ani jeden patch a ani novsi soft ako som kupil s mobilom...  |
|
Back to top |
|
 |
NightKing začátečník

67.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 1:43 pm Post subject: |
|
|
Ja bych zkusil posledni ofiko firmware, ale mozna bych se bal ze ten telefon nevydrzi behem procesu nabitej a umre
Kazdopadne jak rika Lakva, staci trochu vlhkosti a je hotovo. To same zacala delat pritelkyni C45, kdyz ji vypadla z kabelky a zustala lezet v mrazu asi pul hodky venku. Od te doby se desne vybijela a pri hovoru vypinala - takze bych se obaval, ze tvuj pripad bude podobny  |
|
Back to top |
|
 |
jarda112 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 1:45 pm Post subject: |
|
|
Řekl bych ,že to bude přímo na desce podobnej problém jsem měl i já se starym mob. Poslal jsem ho na reklamaci a mob. makal pohodě a taky jsem si nejdřív koupil novou baterku . |
|
Back to top |
|
 |
PRE[)ATOR kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 30, 2006 2:27 pm Post subject: |
|
|
diky vsetkym co sa mi snazia pomoct
Skusal som ho precistit ale nepomohlo tak ho skusim dat na reklamaciu ale neviem ci mi ho zoberu lebo mam pokazeny srobik ked som rozoberal fon tak sa mi znicil zavit tak teraz ak ho nezozeniem tak uvidim ci to prejde...
este raz diky |
|
Back to top |
|
 |
|