View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
velobel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 03, 2006 3:05 pm Post subject: Oprava S65 |
|
|
Při vyndávání SIMky jsem zavadil o součástku pod ní a na jedné straně ji odchlípnul. Zkoušel jsem to dát na záruční opravu, tu mi neuznali a cenu případné opravy vyčíslili na 12000 Kč (výměna celé desky..atd). Ve sběrně mi však poradili, že pokud si seženu vyjádření soudního znalce, že telefon je konstruován tak, že při vyjímání karty může dojít k výše uvedenému (což asi jo), tak by mi reklamaci v rámci záruky uznat museli.
Nemůžete někdo pomoct??? |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Mon Apr 03, 2006 3:13 pm Post subject: Re: Oprava S65 |
|
|
Tak to nevím. Takového soudního znalce asi neseženeš. Nikdy jsem neslyšel, že by se něco podobného stalo ještě někomu (což neznamená, že se to nikomu nemohlo stát). I když to třeba není tvoje vina... To naštve, to věřím. Ale s tím uznáním záruky to vidím bledě.
Ale zkusit to můžeš, stálo by to za to... _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|