clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - x65 .... změna ikon menu
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

x65 .... změna ikon menu
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 22, 23, 24  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
carvik
kolemjdoucí

Založen: 04. 09. 2004
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 18, 2004 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam problem, jak to rozchodit kdyz mam telefon pripojenej pres infra port, poradte, co se tu docitam je, ze je ten pes zakopanej nekde ve virtualnim portu, ale netusim kde???

diky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
carvik
kolemjdoucí

Založen: 04. 09. 2004
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 18, 2004 7:19 pm    Předmět: infra port Odpovědět s citátem

jak to mam rozchodit pres infraport,diky,diky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 19, 2004 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2m65mx> to s tim volnym místem je docela zjímavý, je možny že by měl tel. ještě nějakou speciální paměť pro podobný úprvy?
_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Vidlicka
kolemjdoucí

Založen: 02. 09. 2004
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 19, 2004 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec lidičky,taky sem měl problem se zobrazením souboru config a cache,ale to vypnutí a zapnutí pomohlo.dik. Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
fanab
kolemjdoucí

Založen: 17. 09. 2004
Příspěvky: 15

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 19, 2004 11:25 pm    Předmět: C65 FlexMenu help Odpovědět s citátem

Ahoj lidi. Tak jsem na svý C65 taky vyzkoušel nový ikony byť má menší dispej než ostatní z řady. Fungovalo to až na odkaz do nastavení. No a jak jsem to dolaďoval tak se mi podařilo vymazat si celý adresář FlexMenu. Tak pokud mi někdo můžete helpnout - byl bych vám vděčen za zaslání onoho adresáře na fanab@volny.cz. Díky.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Rajče
badatel
badatel

Založen: 08. 07. 2004
Příspěvky: 146

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 20, 2004 6:03 am    Předmět: Re: *Hanni díky Odpovědět s citátem

MADMAX napsal:
Applause Hanni moc dík!!! Ikony jsou všude všechny!!! Akorát u jedné sady chybí soubor main.fs. Dá se s tím něco udělat? Je to tenhle: Win XP icons for M65

No pokud se nejedná o animované ikony a mají stejné názvy jako jiné sady (tzn. 1_b.png a podobně) pak můžeš použít main.fs z jiné - podobné sady wink Co jsem na to tak koukal, tak main.fs není nic jiného než soubor ve kterém jsou zapsány názvy souborů jednotlivých ikon a případně funkce na dané pozici v menu => předpokládám, že časem někdo přijde na to i jak měnit tyto funkce a pak si menu budeš moci sestavit zcela podle sebe
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rajče
badatel
badatel

Založen: 08. 07. 2004
Příspěvky: 146

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 20, 2004 6:06 am    Předmět: Re: C65 FlexMenu help Odpovědět s citátem

fanab napsal:
Ahoj lidi. Tak jsem na svý C65 taky vyzkoušel nový ikony byť má menší dispej než ostatní z řady. Fungovalo to až na odkaz do nastavení. No a jak jsem to dolaďoval tak se mi podařilo vymazat si celý adresář FlexMenu. Tak pokud mi někdo můžete helpnout - byl bych vám vděčen za zaslání onoho adresáře na fanab@volny.cz. Díky.

Tady v práci zálohy nemám, ale doma jsem si snad vyzálohoval kompletní FlexMenu , tak ho klidně pošlu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rajče
badatel
badatel

Založen: 08. 07. 2004
Příspěvky: 146

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 20, 2004 6:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
zo vsetkych linkov,ktore som tu dal na forum stahovat ide..

Tak mne napadá ... nebylo by možné ty sady stáhnout a dát je přímo na SiemensManii Razz ??? Ať se s tím chudáci už netrápí wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rajče
badatel
badatel

Založen: 08. 07. 2004
Příspěvky: 146

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 20, 2004 6:12 am    Předmět: Re: infra port Odpovědět s citátem

carvik napsal:
jak to mam rozchodit pres infraport,diky,diky

Ahoj .... to je opravdu problém... zatím jsem neviděl žádný prográmek, terý vytvoří virtuální COM pro IrDA ... ostatní pracují pouze na převodu USB a ODT jede jenom přes COM Sad Možná časem jeho autor vydá novou verzi a zahrne do ní i rozhraní IrDA, ale to si možná počkáme Confused
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rajče
badatel
badatel

Založen: 08. 07. 2004
Příspěvky: 146

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 20, 2004 8:31 am    Předmět: Re: C65 FlexMenu help Odpovědět s citátem

Rajče napsal:
fanab napsal:
Ahoj lidi. Tak jsem na svý C65 taky vyzkoušel nový ikony byť má menší dispej než ostatní z řady. Fungovalo to až na odkaz do nastavení. No a jak jsem to dolaďoval tak se mi podařilo vymazat si celý adresář FlexMenu. Tak pokud mi někdo můžete helpnout - byl bych vám vděčen za zaslání onoho adresáře na fanab@volny.cz. Díky.

Tady v práci zálohy nemám, ale doma jsem si snad vyzálohoval kompletní FlexMenu , tak ho klidně pošlu.

A kruci ... jse mto ale slepoň .... já ti to FlexMenu poslat nemohu, protože mám CX65 a né C65 Crying or Very sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 20, 2004 3:30 pm    Předmět: Diskové oddíly v telefonu Odpovědět s citátem

To BEZY and everyone interested:

Vyzkoušel jsem, jak se věci mají ohledně rozparcelování paměti na x65.
Tak takhle je to s těmi diskovými oddíly v telefonu (M65, ale asi vše x65):

0:\ je [Data]; Kapacita 0:\ je 10,5 MB; pův. využité místo cca 5 MB
1:\ je [Cache]; Kapacita 1:\ je 0,3 MB; pův. využité místo < 0,05 MB
2:\ je [Config]; Kapacita 2:\ je 1,7 MB; pův. využité místo < 0,9 MB

Celková kapacita telefonů řady x65 (testován M65): asi 12,5 MB

(složky náležející oddílům: to lze vyčíst z 0:\System\Profile.pd)

(kapacity: v programu SiMoCo jsem posílal do dané jednotky soubory, dokud nenahlásil program chybu - v tu chvíli byla jednotka zaplněna)

A ještě jsem k OD Tools 0.2 zapomněl dodat, že po vypnutí a zapnutí telefonu složky Cache a Config zase zmizí, proto je nutno postup odemknutí disků opakovat.

m65mx
Návrat nahoru
Rajče
badatel
badatel

Založen: 08. 07. 2004
Příspěvky: 146

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 20, 2004 4:47 pm    Předmět: Animované ikony pomocí GIF Odpovědět s citátem

Dobrý den mí věrní posluchači.
Musím předně poděkovat redakci SiemensManie, že mi ušetřila práci Razz
Tak a teď k tomu o čem se s vámi chci zase podělit. Napadlo mě, že když jde animovat ikonky (viz ikony S65) pomocí posobě následujících obrázků PNG, že by obdobně mohly fungovat ikony vytvořené přímo jako animovaný GIF - vždyť telefon tyto animace umí.
Jelikož je tu zatím právě jědiná animovaná sada a to zmíněná S65, posloužila mě jako podklad k mému pokusu. Pomocí softwaru na tvorbu animovaných GIFů jsem si ze sledů obrázků vytvořil "animačky" GIF. Ovšem potíž nastala, jak změnit příponu v tom důležitém souboru main.fs. Většina textových editorů totiž některé znaky vypustí nebo je při ukládání nahradí jinými a tak soubor "sprzní" d'oh! Pomohl starý dobrý Volkov Commander, jehož editor naopak zachovává shodnou strukturu a světe div se FUNGUJE I POD WINDOWS XP Pray
Po nahrání do telefonu, vypnutí a zapnutí jsem přišel na dvě vady.
1) Embarassed zapoměl jsem GIFům přiřadit barvu průhlednosti, tekže jejich okolí bylo bílé v celem rozměru obrázku .... ups Silenced
2) ani jedna GIFová se neanimovala !!! - pravděpodobně by se muselo více zasáhnout do struktury main.fs a "naučit ho" v dané chvíli přehrávat animované GIFy Brick wall
Tím končím přednášku a přenechávám prostor k diskuzi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cook man
pisatel
pisatel

Založen: 05. 04. 2004
Příspěvky: 267
Bydliště: Ostrava

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 20, 2004 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nasel jsem na netu program na vytvareni vlastnich menu i s prirazenim obraku a vytvoreni mein.fs Melo by to byt todle x65fscreator.zip
Je to anglicky a moc se v tom nevyznam tak to zkuste a napiste. Dancing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
fanab
kolemjdoucí

Založen: 17. 09. 2004
Příspěvky: 15

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 20, 2004 8:35 pm    Předmět: Re: C65 FlexMenu help Odpovědět s citátem

Rajče napsal:
Rajče napsal:
fanab napsal:
Ahoj lidi. Tak jsem na svý C65 taky vyzkoušel nový ikony byť má menší dispej než ostatní z řady. Fungovalo to až na odkaz do nastavení. No a jak jsem to dolaďoval tak se mi podařilo vymazat si celý adresář FlexMenu. Tak pokud mi někdo můžete helpnout - byl bych vám vděčen za zaslání onoho adresáře na fanab@volny.cz. Díky.

Tady v práci zálohy nemám, ale doma jsem si snad vyzálohoval kompletní FlexMenu , tak ho klidně pošlu.

A kruci ... jse mto ale slepoň .... já ti to FlexMenu poslat nemohu, protože mám CX65 a né C65 Crying or Very sad

Crying or Very sad Co se dá dělat. Díky za ochotu. Moc C65-kařů tady asi nebude ale snad někdo....někdy.... Jinak ty ikony na C65 vypadaj sqěle ikdyž se momentálně skrz ně nikam nedostanu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: út září 21, 2004 6:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cook man napsal:
Nasel jsem na netu program na vytvareni vlastnich menu i s prirazenim obraku a vytvoreni mein.fs Melo by to byt todle x65fscreator.zip
Je to anglicky a moc se v tom nevyznam tak to zkuste a napiste. Dancing


Este by sa hodil link na ten program..

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 22, 23, 24  Další
Strana 3 z 24

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group