clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - S68 wap a mms (eurotel)
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

S68 wap a mms (eurotel)

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Třída S
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ferd
kolemjdoucí

Založen: 17. 03. 2006
Příspěvky: 4

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 20, 2006 4:41 pm    Předmět: S68 wap a mms (eurotel) Odpovědět s citátem

Mám nový siemens s68 a chci na něm nastavit wap a mms. Je to nějaké nové a jáse v tom Benq siemens nevyznám.Mám eurotel.Může mi někdo napsat postup jak se to nastavuje?? U operátora není.Díky moc
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 21, 2006 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Použij konfigurátor od Siemensu http://www.benqmobile.com/cds/frontdoor/0,2241,cz_cs_0_108509_rArNrNrNrN,00.html , spolehlivé
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
tago77
kolemjdoucí

Založen: 30. 10. 2004
Příspěvky: 23

35.98 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2007 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám siemens S68 a chci na něm nastavit wap a mms. Mám O2.Může mi někdo napsat postup jak se to nastavuje?? U operátora není.Díky moc

EDIT: Uz jsem na to prisel, nesmi se zadavat jmeno uzivatele ani heslo. Musi se zadat port 9201 pak to bezi.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Třída S Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group