View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Stranger badatel

Joined: 31 Aug 2004 Posts: 197 Location: 48.598530° N, 19.100260° E
276.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 26, 2006 4:17 pm Post subject: spravca flex pamate a nove ikonky |
|
|
zdravim. stiahol som si z tychto stranok 12 ikonkove menu pre moju CXT65. nepamatam si meno ale bol snad prvy uverejneny balik. kedze mam CXT na pristup k flex pamati pouzivam to dotatocne tlacitko pod joyom a nie menu ci cokolvek ine. no a tu je problem. proste po dlhsej dobe som si vsimol ze mi v menu extras chyba posledna polozka - spravca suborov. a este zaujimavejsie je, ze mi funguje pristup na dialkovu synchro aj ked po aplikovani MP by nemal. proste je to spravanie sa native menu a nie normalneho. btw, kontrola spotreby ide a nevypina mobil . stretli ste sa s tym uz niekto? bolo by fajn mat 12 ikon a k tomu aj spravcu flex pamate. |
|
Back to top |
|
 |
pepo začátečník

74.30 SMM
|
Posted: Fri Apr 28, 2006 4:16 pm Post subject: |
|
|
Skus dat spravcu flex pamete nejakou richlou volbou napr cislom, alebo cez ten program na zmenu funkcii tlacitok. Alebo edituj to 12 ikonkove menu a pridaj si to tam. Aj ked posledna moznost to by asi nesla _________________ M35i utopena -> C45 rozbita -> A52 testpoint -> A55 pozicana-vratena -> M55 velmi dobry telefon ale nema fotak a video -> S65 FW58 master patch, grafika a system patche, ta je stasna ze pri mne este zije =P~ |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Fri Apr 28, 2006 6:28 pm Post subject: |
|
|
Editovat by to šlo, ale musel by to dát na nějakou ikonku toho menu.. Extras možná taky jdou upravit nevím, nějak jsem po tom nepátral.
Já to řeším tak, že system souborů mam na tlačítku 9 (zvyk je železná košile, měl jsem ho tam i na C65) a ta synchronizace v tom extras mi taky jde.. vyřeší se to tak, že si jí nastavíš taky jako předvolbu a nebo do Moje Menu (tam si můžeš dát i ten system souborů) _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|