View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Paladium kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 28, 2006 3:23 pm Post subject: Utopená M55 v čaji |
|
|
Dneska mě spadla má M55 do sladkého čaje. Vypnul jsem ho a vyndal baterku atd.... Po chvíli sušení se nechtěl zapnout, tak jsem ho rozdělal. Potom po řádném vysušení fénem pustit šel, ale nejde mi plno tlačítek, a některá mi spouští funkce jako např diktafon (to dělají tlačítka 2,5,6,*,#). Dá se to nějak opravit? |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Apr 28, 2006 3:35 pm Post subject: |
|
|
Telefon je ještě potřeba pořádně vyčistit, minimálně lihem nebo nějakým čistícím přípravkem určeným na elektroniku. Problém s klávesami je na desce klávesnice. Sundej z ní ještě tu bílou fólii a očisti oxidaci na tlačítkových polích a i na puklinkách na fólii. Dobře poslouží jemný smirkový papír. Nezapomeň potom vše očistit lihem. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
pepo začátečník

74.30 SMM
|
Posted: Fri Apr 28, 2006 4:03 pm Post subject: |
|
|
Hej to mne na liziarskom padla S65 do snehu a lieh som nevedel zohnat tak som ho bez displeja ponoril do 68% slivovice nechal tam tak 6 hodin a slapal dokonale, dokonca sa mi zda ze este lepsie nez predtim.
Takze urcite lih je dobry napad _________________ M35i utopena -> C45 rozbita -> A52 testpoint -> A55 pozicana-vratena -> M55 velmi dobry telefon ale nema fotak a video -> S65 FW58 master patch, grafika a system patche, ta je stasna ze pri mne este zije =P~ |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|