View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tvx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 03, 2006 10:50 am Post subject: M65-korupce Adresáře, Poznámek a vůbec, většiny dat telefonu |
|
|
po jednom zapnutí mi zmizel kompletně adresář, všechny věci z kalendáře atd, skupiny a pár dalších věcí zůatalo.
přes kabel ty věci stáhnu do počítače a jsou tam ale mobil sám M65ka je nezobrazuje a většina menu v organizeru ani nefunguje...
jde s tim něco doma udělat? setkal jste se s tim někdo?
Nebo to je nejlepší poslat do opravy? |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed May 03, 2006 11:15 am Post subject: |
|
|
To zvládneš sám, použij obnovu disku, samozřejmě musíš mít servisní kabel.
Tady je poslední verze http://www.siemensmania.cz/content.php?id=514 a tady je jak na to http://www.siemensmania.cz/content.php?id=223 . _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
tvx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 03, 2006 11:39 am Post subject: |
|
|
jo, to vypada jednoduse, ale zajimalo by me, jestli se tahle vec nejak bezne stava bez toho aby to bylo chybou hardware.
Prijde mi, jestli nezablbla nejak flash, tak aby se mi to neopakovalo.... mam to jeste v zaruce...
ale zase nahratim origos dat asi nic nezkazim, i kdybych to nes do servisu bude to lepsi nez mit telefon vymydlenej jako jsem kvuli mistu mel... |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed May 03, 2006 11:48 am Post subject: |
|
|
No jestli jsi "uvolňoval" místo mazáním čehosi, klidně jsi mohl porušit strukturu. Chybou HW bych to neviděl. Stává se to buď při zásazích do obsahu disku, nebo při nedostatku paměti. Ten adresář, poznámky apod. bych viděl v odmazání adresáře IDX z adresáře DATA/SYSTEM http://www.siemensmania.cz/content.php?id=287 , je to indexový adresář bez kterého ztrácí obsah adresáře, poznámek apod. smysl _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
tvx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 03, 2006 12:02 pm Post subject: |
|
|
zase tak moc jsem nepromazával a mazal jsem rozumně, hlavně multimedia... naposled jsem mazal někdy před půl rokem hned po koupi.
Včera večer mu došly baterky tak se vypnul a ráno najednou neznal od koho jsou smsky... při promazávání se u jedný kousnul... musela ven baterka.
pak naběhnul ale bez jakýchkoli databázových dat.
Divné je, že ale krom poznámek všechna tyto data je ochoten předat přes kabel ?????
taky se mi asi 3x vypnul stylem, že postupně od okrajů displej jakoby začal šednout a až úpně zamizela obrazovka jako když se vypne televize.
nikdy předtím neblbnul. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed May 03, 2006 12:19 pm Post subject: |
|
|
Evidentně nabořený FFS ale důvod? Neměl jsi přeplněnou pamět? No zkus tu obnovu a uvidíš. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
tvx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 03, 2006 1:16 pm Post subject: |
|
|
FFSInit, když se nakonec vůbec připojí tak poté co "Preparing initialization data" hlásí: "destination config not found"
našel jsem v diskuzi jen jednu zmínku že to někomu nefungovalo a nepopisoval jak se s tou chybou vypořádal.
kabel by měl bejt na ŕovni servisního, teda, jeho výrobce je o tom přesvědčenej... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|