clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Kompletní návod - Smelter 4.40
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Kompletní návod - Smelter 4.40

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 15, 2004 10:27 pm    Předmět: Kompletní návod - Smelter 4.40 Odpovědět s citátem

Již nějakou dobu je k dispozici program SMELTER v aktuální verzi 4.40 od autora Avkieva z Ukrajiny. V dnešním rozsáhlém návodu se podíváme na kompletní pracovní plochu a možnosti tohoto výborného programu. Jako jediní přinášíme přesný popis všech funkcí v mateřském jazyce.

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=191
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Jan Novák
badatel
badatel

Založen: 25. 07. 2004
Příspěvky: 101
Bydliště: Globální vesnice

272.66 SMM
PříspěvekZaslal: po září 27, 2004 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosím o pomoc s programem Smelter.
Po špuštění souboru smelter.exe
vypíše hlášku:
Component 'richtx32.ocx' or one of its dependencies not correctly registred: a file is missing or invalid

Nic jiného program nedělá - spouštím na w98.
Máte někdo ten soubor?
Díky za reakci.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: út září 28, 2004 6:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Najdi si na SM v Utilitach program DLL Pack a nainstaluj do pocitaca. Potom Ti to pojde.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Haldy
pisatel
pisatel

Založen: 26. 03. 2004
Příspěvky: 278
Bydliště: Roznov p. Radh. / Brno

698.10 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2004 10:15 pm    Předmět: Chyba Odpovědět s citátem

Mam ten samy problem pod WinXP. Dll pack mam nainstalovany, ale porad to hazi tu hlasku Sad
_________________


Mobilní historie:
Dancall => C35i@M35i => ME45@S45i => A55,A57@C55 => C65 => M75 (všechny Patchované) => E-Ten Glofish X500 (WM6 lite)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Haldy
pisatel
pisatel

Založen: 26. 03. 2004
Příspěvky: 278
Bydliště: Roznov p. Radh. / Brno

698.10 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2004 10:25 pm    Předmět: Problem vyresen Odpovědět s citátem

Tak uz jsem to vyresil. Ten balik neobsahuje zminovanou knihovnu, ale musi se stahnout napr. z http://allo.kulichki.net/pm/ss/Richtx32.zip a nakopirovat do system32 (samozrejne rozbalena)
_________________


Mobilní historie:
Dancall => C35i@M35i => ME45@S45i => A55,A57@C55 => C65 => M75 (všechny Patchované) => E-Ten Glofish X500 (WM6 lite)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Jan Novák
badatel
badatel

Založen: 25. 07. 2004
Příspěvky: 101
Bydliště: Globální vesnice

272.66 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 24, 2004 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za rady.
Pro w98 je třeba soubor richtx32.ocx (viz předchozí přízpěvek)nakopírovat do složky system.
Potom smelter funguje.

Všechny programy, které jsem zatím pod w98 zkoušel, DLL Pack nepotřebují.
Jinak při instalaci DLL Packu mi píše, že není možné zaregistrovat knihovnu agentctl.dll.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
rest
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

Založen: 19. 10. 2004
Příspěvky: 22

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 11, 2004 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Potřebuju ve Smelteru 5.20 vytáhnout a uložit adresář z FF, ale pořád mi to otevírá okno průzkumníka na výběr souboru 5F0x.adr z počítače. Přitom FF mám otevřenou a např EEPROM nebo Obrázky to otevírá z ní.
Jak dosáhnu načtení adresáře z FF?

_________________
M55 Fw11<-> Fw91 + patche
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
vlakous
kolemjdoucí

Založen: 26. 10. 2004
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 14, 2004 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kde seženu program Smelter ? pls
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jan Novák
badatel
badatel

Založen: 25. 07. 2004
Příspěvky: 101
Bydliště: Globální vesnice

272.66 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 14, 2004 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlakous napsal:
Kde seženu program Smelter ? pls


http://forum.www.siemensmania.cz/utility.php
zvolit práce s fullflashem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
romulus
VIP
VIP

Založen: 14. 02. 2004
Příspěvky: 1867
Bydliště: Jizni Morava

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 14, 2004 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rest napsal:
Potřebuju ve Smelteru 5.20 vytáhnout a uložit adresář z FF, ale pořád mi to otevírá okno průzkumníka na výběr souboru 5F0x.adr z počítače. Přitom FF mám otevřenou a např EEPROM nebo Obrázky to otevírá z ní.
Jak dosáhnu načtení adresáře z FF?

Ta funkce má opačný účel... Ze zálohy v souboru *.adr obnoví adresář do otevřeného fullflashe. Tak se dá do telefonu dostat zpět zazálohovaný adresář.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2004 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

rest napsal:
Potřebuju ve Smelteru 5.20 vytáhnout a uložit adresář z FF, ale pořád mi to otevírá okno průzkumníka na výběr souboru 5F0x.adr z počítače. Přitom FF mám otevřenou a např EEPROM nebo Obrázky to otevírá z ní.
Jak dosáhnu načtení adresáře z FF?


Jde to, na záložce Soubory /Files/ pravé tlačítko myši a Uložit všechny soubory. Takže ne pouze adresář. Jinak doporučuji ještě kouknout na tento článek kde je popsána záloha i obnova dat http://www.siemensmania.cz/content.php?id=156

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ghost_z_kca
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 20. 05. 2004
Příspěvky: 444
Bydliště: kremnica

2065.50 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2004 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

stava sa mi, ze niektore FF (oi standardna zaloha cez v-klay c60 bez rozsirenej pamati), ked som robil zalohu dat Smelterom sposobuju, ze program pada. robi to kazda verzia co som mal, aj tato najnovsia 5.32. cim to moze byt? je chyba vo FF alebo v programe?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rest
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

Založen: 19. 10. 2004
Příspěvky: 22

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 15, 2004 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
rest napsal:
Potřebuju ve Smelteru 5.20 vytáhnout a uložit adresář z FF, ale pořád mi to otevírá okno průzkumníka na výběr souboru 5F0x.adr z počítače. Přitom FF mám otevřenou a např EEPROM nebo Obrázky to otevírá z ní.
Jak dosáhnu načtení adresáře z FF?


Jde to, na záložce Soubory /Files/ pravé tlačítko myši a Uložit všechny soubory. Takže ne pouze adresář. Jinak doporučuji ještě kouknout na tento článek kde je popsána záloha i obnova dat http://www.siemensmania.cz/content.php?id=156


Soubory jsem zálohoval ale adresář tam není. Jedná se o FF C55, co má u mě v PC kámoš. Telefon ztratil a tak má asi smůlu, že? Nebo je jiná možnost , jak jeho čísla z FF vypreparovat?

_________________
M55 Fw11<-> Fw91 + patche
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 16, 2004 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rest napsal:


Soubory jsem zálohoval ale adresář tam není. Jedná se o FF C55, co má u mě v PC kámoš. Telefon ztratil a tak má asi smůlu, že? Nebo je jiná možnost , jak jeho čísla z FF vypreparovat?


Tak u C55 tento postup nefuguje, adresář je řešen jinak. Tak to je bohužel smůla.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group