Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
romulus VIP

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1867 Bydliště: Jizni Morava
10861.00 SMM
|
Zaslal: út únor 24, 2004 8:36 am Předmět: Problém s patchem nastavení kontrastu a úrovně osvětlení |
|
|
Mám problém s patchem na nastavení úrovní osvětlení.
Pokud nastavím jakékoliv jiné než plné (7) osvětlení, tak mi podsvětlení začne nepravidelně blikat, dokud nevrátím zase 7.
Koliduje to snad s jiným patchem?
Setkali jste se s tím ještě někdo? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: út únor 24, 2004 2:13 pm Předmět: |
|
|
hmmm,tak to je novinka...mam vo fone asi 30 patchov, aj tento...
bez problemov.. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulus VIP

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1867 Bydliště: Jizni Morava
10861.00 SMM
|
Zaslal: út únor 24, 2004 9:51 pm Předmět: |
|
|
Je to o to zajímavější, že to nedělá pokaždé a nepodařilo se mi vysledovat žádnou souvislost s nějakým režimem telefonu. Třeba nastavím 4, funguje to, za nějakou dobu začnu něco s telefonem dělat a bliká nebo třeba obráceně.
Nicméně, teď mě to netrápí, protože jak jsem psal jinde, tak mi po výměně diod svítí podsvětlení tak slabě, že ho nemusím zeslabovat. Zkusím dát slabší předřadné odpory. Ale nevím jestli je zvládnu přepájet - jsou přece jenom moc malé (cca 0,3x1mm) i na moji kvalitní mikropájku (no, spíš na moje roztřesené končetiny).  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: st únor 25, 2004 12:28 pm Předmět: |
|
|
Ani ja neviem pochopit,preco ten isty patch,ktory ide mne bez problemov inemu nejde alebo mu umrtvi telefon...a to nie si prvy pripad. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|