clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - C55 se vypíná u Java aplikací

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

C55 se vypíná u Java aplikací

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Joan
věrný diskusník
věrný diskusník

2378.10 SMM
PostPosted: Tue May 30, 2006 10:48 am    Post subject: C55 se vypíná u Java aplikací Reply with quote

Přeji hezký den Laughing ,
mám jako druhý telefon C55 fw21 a poslední dobou se mi začal samovolně vypínat při psaní SMS přes Oskárka i při posílání emailu přes SimpleMail - nejlépe v okamžiku, kdy dopisuju tečku za poslední větou a zbývá jen odeslat Rolling Eyes Evil or Very Mad . Kontakty, na které doléhá baterie (nabitá wink ), jsem trošku pozvedla, ale stále to dělá, i když jen někdy.
Co mi přijde zajímavé, tak po znovuzapnutí mobilu se mi současně vždy zapne i podsvětlení, přestože před tím náhlým vypnutím bylo vypnuté (přes hotkey).
Co s tím Think ?
Díky!!
J. Very Happy

------------------------
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
koc.pet
věrný diskusník
věrný diskusník

2272.06 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Tue May 30, 2006 11:19 am    Post subject: Reply with quote

Mně to taky dělalo, ale jen nějakou dobu, pak to samo přestalo. Myslím, že firmem to nebude, měl sem fw24. skus pořádně postískat všechna tlačítka, co to udělá
Historicky vzato: C25->MT50->C55->SL42i->CF62->SL45i->ME45->S75->ME45->ME45+S68?
Back to top
Joan
věrný diskusník
věrný diskusník

2378.10 SMM
PostPosted: Tue May 30, 2006 12:04 pm    Post subject: Reply with quote

koc.pet wrote:
Mně to taky dělalo, ale jen nějakou dobu, pak to samo přestalo.

No tak u mě je to zrovna obráceně: nedělalo a začalo .
Jinak mobil jsem i kroutila "do vrtule" a nevypnul se. Bůh suď, čím to je, ale naštve to, když musím psát znova (někdy i 2x totéž) Twisted Evil
Díky a ahoj
J. Very Happy

------------------------
Back to top
koc.pet
věrný diskusník
věrný diskusník

2272.06 SMM

PostPosted: Tue May 30, 2006 2:04 pm    Post subject: Reply with quote

mně to taky první začalo dělat. Potom přestalo. Jednu sms-ku sem psal půl hodiny... Evil or Very Mad
Historicky vzato: C25->MT50->C55->SL42i->CF62->SL45i->ME45->S75->ME45->ME45+S68?
Back to top
fantocisiemens
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed May 31, 2006 1:08 pm    Post subject: Re: C55 se vypíná u Java aplikací Reply with quote

Zdravim me to take delalo:)) SMS pres Javu a ICQ so provozuji na C55 mi slo pouze pri zapnuté nabíječce?! Je to divný ale je to tak..jinak sem si moc "nepopovídal". Světe div se je po PROBLÉmu, ALESPOŇ ČÁSTEČNĚ. Měl sem totiž aktivovaný servisní menu v telefonu. To byl zasadni problem. Pokud ho mas aktivni tak jeste nez ho vypnes tak primo v Configu servisniho meny vypni veskëre monitory co tam jsou (monitory se mysli senzory co hlidaji telefon:Smile Když to všechno povypínáš tak smaž i celý servisní menu:))
Ted by ti mely SMS ky jít psát, ale má to ještě jednu PODMÍNKU. Zatim jsem nepřišel na to, PROČ musí být u psaní zapnuté podsvětlení, neboť pokud by bylo vypnutý psát zpravy, (nebo ICQ) nepujde..jelikož se zase vypne..je to blby ale je to tak:)) Jakmile zapneš podsvětlení, je vyhráno:)). Alespoň u mne to tak funguje a od te doby co si "svítím na cestu" jsem ještě "neboural".
Bohužel to vybíjí baterku ale něco za něco.. tak hodně zdaru:))
Back to top
View user's profile Send private message
fantocisiemens
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed May 31, 2006 1:12 pm    Post subject: Re: C55 se vypíná u Java aplikací Reply with quote

..a ješte k tomu vypínání. Pokud v telefonu udelas nějaké změny (vypneš podsvětlení, nastavíš si jiné vyzvánění) a on se ti vypne "násilím" (třeba tou java aplikací) tak potom po opětovném zapnutí to bude vypadat jako ži jsi žádné změny neprovedl, protože nebudou uloženy. Ty se ukládají až při "normálním" vypnutí.. Je to jako na PC, co si před vypnutím neuložíš, to nemaš..
Back to top
koc.pet
věrný diskusník
věrný diskusník

2272.06 SMM

PostPosted: Wed May 31, 2006 2:10 pm    Post subject: Reply with quote

je to zajímavé, já sem žádné servisní menu nepovypínal a přesto mně to přestalo dělat.
Back to top
sonix
badatel
badatel

314.02 SMM
PostPosted: Thu Jun 01, 2006 11:35 am    Post subject: Reply with quote

Tady na foru jsem četl, že to podsvícení může bejt vyplý, ale musí se to udělat přes ten patch, co dokáže měnit svítivost tak, že se nastaví na nejmenší podsvícení (nesvítí).
Joan
věrný diskusník
věrný diskusník

2378.10 SMM
PostPosted: Fri Jun 02, 2006 11:05 am    Post subject: Re: C55 se vypíná u Java aplikací Reply with quote

fantocisiemens wrote:
Zdravim me to take delalo:)) SMS pres Javu a ICQ so provozuji na C55 mi slo pouze pri zapnuté nabíječce?! Je to divný ale je to tak..jinak sem si moc "nepopovídal". Světe div se je po PROBLÉmu, ALESPOŇ ČÁSTEČNĚ. Měl sem totiž aktivovaný servisní menu v telefonu. To byl zasadni problem. Pokud ho mas aktivni tak jeste nez ho vypnes tak primo v Configu servisniho meny vypni veskëre monitory co tam jsou (monitory se mysli senzory co hlidaji telefon:Smile Když to všechno povypínáš tak smaž i celý servisní menu:))
Ted by ti mely SMS ky jít psát, ale má to ještě jednu PODMÍNKU. Zatim jsem nepřišel na to, PROČ musí být u psaní zapnuté podsvětlení, neboť pokud by bylo vypnutý psát zpravy, (nebo ICQ) nepujde..jelikož se zase vypne..je to blby ale je to tak:)) Jakmile zapneš podsvětlení, je vyhráno:)). Alespoň u mne to tak funguje a od te doby co si "svítím na cestu" jsem ještě "neboural".
Bohužel to vybíjí baterku ale něco za něco.. tak hodně zdaru:))

Ty brďo Shocked , že by podsvětlení mělo až tak zásadní vliv?! Já opravdu mám podsvětlení většinou vypnuté, samo kvůli baterce !
Tak já to zkusím se zapnutým svícením a možná je jedna (moje Razz ) nervová soustava zachráněna Dancing
Vřelé díky!!
J. Very Happy

------------------------
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum