clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Univerzálne grafické súbory gpf
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Univerzálne grafické súbory gpf
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
alkaba
čestný člen
čestný člen

Založen: 15. 01. 2005
Příspěvky: 1618
Bydliště: 0x0000FFF Telefon: S75

10903.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 03, 2006 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To číslo je npasané uvnitř souboru a jde snadno změnit tím prográmkem, který je v článku wink
_________________
»HTC Rose S740 with WM 6.5.3
»HP iPaq 514 with WM6.5.3
»Siemens C65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
pip@
administrátor
administrátor

Založen: 11. 08. 2005
Příspěvky: 5474
Bydliště: Olomouc
Telefon: SXG75
133074.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: so červen 03, 2006 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok, jdu nainstalovat MP v3 od 1nvisibla
_________________
Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8000)

Pojďte pokecat na:
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
mr.shady
badatel
badatel

Založen: 11. 10. 2004
Příspěvky: 106
Bydliště: Chomutoph city

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 03, 2006 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me to funguje akorat ze okolo ty ikony mam sede pozadi ne pruhledne ??? co s tim ??? Brick wall mam S65 FW58

R: 0
G: 255
B: 0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
cotech
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

Založen: 30. 10. 2004
Příspěvky: 166
Bydliště: Prostějov

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 03, 2006 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mr.shady napsal:
me to funguje akorat ze okolo ty ikony mam sede pozadi ne pruhledne ??? co s tim ??? Brick wall mam S65 FW58

R: 0
G: 255
B: 0


to pozadí si edituj a nastav transparentní barvy.
R: 169
G: 171
B: 169

_________________
S10-->C25-->C35-->C45-->C55-->CF62-->C65-->C75_FW22+xxxPatch DCA-500-->HTC S710
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Sefinko
elfmaster
elfmaster

Založen: 23. 03. 2005
Příspěvky: 986
Bydliště: Strážske (Okolie) Telefon: CSL65v53 EL71v45 + 1GB Kingston (c) Benlux

6980.53 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 04, 2006 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne to robilo tiez aj ked som nastavil tu priehladnost, a obrazky vyzerali cudne mozno pre tu bitovu hlbku (nemala by byt 8 bit?) Tak ja si tie gpf subory teraz vytvaram tak ze si otvorim fullfash v SPC nahram tam obrazok ktory chcem, ulozim zalohu a otvorim si ju v Smelteri a tam si najdem ten zmeneny obrazok a dam ho pravym tlacidlom ulozit ako gpf, a ide to suprovo
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
mart22
elfmaster
elfmaster

Založen: 03. 05. 2005
Příspěvky: 1346
Bydliště: Tábor

56669.28 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 05, 2006 7:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem ho vyzkoušel na s65 v 58 a nahrál jsem si ikonu Fajfky co se ukazuje vedle textu softkey a obrázek byl asi od poloviny zašuměný. Pak se seknul a při zapnutí se opět sekal při ukazování tohoto tlačítka. Tak jsem zkoušel všechno možné na obnovu ( zrušit všechny patche, odstranit soubor v servisním módu Shame on you a kdovíco ještě) a nakonec stačilo vyjmout kartu( a hláška o nenaformátování by se nezobrazovala).
Pak stačilo odstranit soubor přes vsofs

_________________
Arrow E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Palio
veterán
veterán

Založen: 23. 11. 2004
Příspěvky: 1525
Bydliště: Velká Hradná (kúsok od TN)

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 05, 2006 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevidim v tom nejaku vyhodu, kedze si tie cisla aj tak musis upravovat. Stare dobre rucne prerabanie v SPC, to bolo... Very Happy
_________________
SGS2
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 05, 2006 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neexistuje niečo ako kolidácia. wink
A keď už ani toto sa ti nebude zdať ako výhoda potom už neviem. Confused

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Palio
veterán
veterán

Založen: 23. 11. 2004
Příspěvky: 1525
Bydliště: Velká Hradná (kúsok od TN)

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 05, 2006 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja ti neviem. ja uz patchujem dost dlho a tou oldschool metodou
_________________
SGS2
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
alkaba
čestný člen
čestný člen

Založen: 15. 01. 2005
Příspěvky: 1618
Bydliště: 0x0000FFF Telefon: S75

10903.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 06, 2006 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Našel jsem super prográmek na převod VKP->GPF Razz Tak jsem ho i rovnou přeložil do CZ...
Tady to je Arrow http://nahraj.cz/show.php?key=26481-9f68f

_________________
»HTC Rose S740 with WM 6.5.3
»HP iPaq 514 with WM6.5.3
»Siemens C65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 06, 2006 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tento som mal ako úplne prvý. Smile
_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wishmaster
badatel
badatel

Založen: 21. 09. 2004
Příspěvky: 132

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 06, 2006 8:34 pm    Předmět: Nejede Odpovědět s citátem

Nevím, ale prostě mně to nefunguje. Převedu obrázky, nahraju, změním profil (nebo i vypnu telefon) a nic. Mám MP v5 od Avkiev a 1nvisible, ale zkoušel jsem to i s MP v3 od Invisibla a nic. Přihrál jsem k tomu pro jistotu i Graphloader a Graphmanager (jestli s tím nemají něco společného), ale taky nic. Vše je přesně podle toho návodu.
_________________
Alcatel OT Club -> OT 302 -> Siemens MT50 -> CX65

FW 05 -> 14 -> 16 -> 25 -> 43 -> 47 -> 50
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pusty
začátečník
začátečník

Založen: 17. 04. 2005
Příspěvky: 68

113.76 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 14, 2006 7:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim;
Ten master patch je aj na starsie telefony npr.MC60? Ak hej tak kde ho nájdem. dik
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Duku
uživatel roka 2008
uživatel roka 2008

Založen: 18. 12. 2004
Příspěvky: 1027
Bydliště: Liptovský Mikuláš
Telefon: EL71v45
28.71 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 14, 2006 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nie. Je len na x65 a x75
_________________
EL71 Black FW45 + Kingston 2GB + DCA-110 + DCA-140 + HHS-150
>Daruj krv<
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 14, 2006 9:10 am    Předmět: Re: Nejede Odpovědět s citátem

Wishmaster napsal:
Nevím, ale prostě mně to nefunguje. Převedu obrázky, nahraju, změním profil (nebo i vypnu telefon) a nic. Mám MP v5 od Avkiev a 1nvisible, ale zkoušel jsem to i s MP v3 od Invisibla a nic. Přihrál jsem k tomu pro jistotu i Graphloader a Graphmanager (jestli s tím nemají něco společného), ale taky nic. Vše je přesně podle toho návodu.


Toto sa mi stalo pri písaní článku. Confused
Problém bol, že som zadával, zlé číslo obrázka do gpf. Podotýkam, že som ich robil ručne.
Uisti sa, že dávaš dobré číslo.
(ak robíš cez smelter čísla sa tam zadávajú v hex hodnote)

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group