View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
NeoStainer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 6:44 pm Post subject: ME45 a blbnuti FM - preskakovani profilu a menu |
|
|
Zdravim, minuly tyden se mi v noci z niceho nic rozeznel telefon..zacal pipat jak se mu prepinali sami profili a aktivovali..
neslo to zastavit - tak sem to vypnul tim ze sem vyndal baterii..No a ted to udela obcas take, ale hlavni problem je v tom ze po zapnuti mi misto sipky dolu - tel seznamu tak mi zobrazi opet jen profily.. takze prakticky s telefonem nejde nic delat..
nevite co by mohlo pomoci?? co s tim?? kabel na MEcko mam... |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 6:49 pm Post subject: |
|
|
Zkusil bych přehrát FW... ale pravděpodobně to bude nějaká chyba v EEPROM, něco podobnýho, jako pověstná "samodestrukce" (Wrong Software), která nastávala po určité době u A55...
Mně se zase poslední dobou u MT50 (po dvou letech používání) někdy sám od sebe po minutě nečinnosti rozsvítil displej a zase zhasnul...  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
NeoStainer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 10:27 pm Post subject: |
|
|
takze kdyz prehraji FM, mohlo by se to spravit??
co seznam telefonu v pameti tel?? musi se predem asi zazalohovat co?? )
Mohli by jste mi na to doporucit nejaky dostupny soft pls?? |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 8:14 am Post subject: |
|
|
Navstiv sekciu Firmware na hlavnej stranke a vyber si,ktory chces..o ziadne data neprides,ani o zoznam.Ale zazalohovat telefon nie je odveci. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|