View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
eugen kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 12:39 am Post subject: S55 SMS z jedneho cisla sa stale uklada do SIM(nie do mobilu |
|
|
Hello,
mam nasledovny problem: vsetky SMSky, ktore mi pridu z jedneho konkretneho cisla mi telefon neviem preco sam od seba ulozi na SIM kartu (a po desiatej je to full). Ostatne vsetky uklada do pamati telefonu.
Nerozumiem preco to robi, neviem ani od kedy... a pokial viem, nic som nikde nenastavoval. Robi to bez ohladu na to, aku SIMku mam v telefone - z toho isteho jedneho konkretneho cisla doslu sms ulozi vzdy do SIMky a nie do telefonu. NEROBILO TO
Prosim pomozte, ako to spravit, aby to fungovalo ako predtym (ukladanie do pamati mobilu).
Dik moc. |
|
Back to top |
|
 |
Skvedo badatel

Joined: 17 Sep 2004 Posts: 157 Location: Vracov (jižní morava)
261.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 01, 2006 5:48 am Post subject: |
|
|
takto se vetsinou chovaj zpravy od operatora
myslim ze si v sobe nesou jeste nejakou "metainformaci" a ta telefonu rekne ze ju ma ulozit na simku a to same se asi najakym zpusobem deje u toho cisla _________________ I love my M55 |
|
Back to top |
|
 |
SuperhollymaN kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 20, 2006 12:25 pm Post subject: |
|
|
mě moje s55 neuklada zadne zpravy od operatora primo na sim, jedine kdyz je pamet telefonu plna... je mozne ze u kazdeho operatora je to jinak, ja mam t-mobile _________________ s55 4ever!!!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|