clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - C81 + update firmware
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

C81 + update firmware
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Třída C
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jkl2n
kolemjdoucí

Založen: 12. 07. 2006
Příspěvky: 6

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 27, 2006 6:25 am    Předmět: C81 + update firmware Odpovědět s citátem

chcel by som sa opytat ci je mozny update firmwaru C81 aj cez Bluetooth, alebo len cez datovy kabel. Diky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Marking
kolemjdoucí

Založen: 18. 01. 2006
Příspěvky: 21
Bydliště: Vsetín

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 27, 2006 2:55 pm    Předmět: Re: C81 + update firmware Odpovědět s citátem

Jenom pres datovy kabel
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
silvo košík
kolemjdoucí

Založen: 12. 11. 2005
Příspěvky: 24
Bydliště: žilina-Strečno

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 27, 2006 8:12 pm    Předmět: Re: C81 + update firmware Odpovědět s citátem

a co ten system vzduchom cez egprs(polozka menu sprava zariadenia)???
ma to niekto odskusane,lebo mne vzdy vypise ze:momentalne nie je k dispozicii nova ver.skuste neskor-pritom nova ver. uz je Think
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
destinqo
kolemjdoucí

Založen: 18. 07. 2006
Příspěvky: 9

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 02, 2006 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim.
ten update mi vobec nejde. napise:

kontrola-profil provider

mate c81 na akciu?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
qyxik
kolemjdoucí

Založen: 02. 02. 2006
Příspěvky: 9

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 04, 2006 11:14 am    Předmět: Variant A971 Odpovědět s citátem

Pokial mate c81 z Orange(teda c81f) a mate tam variant A971 ako ja,tak zatial budeme mat s update firmwaru asi smolu.Ak som to spravne pochopil,tak je to nejaka verzia priamo orange firmwaru.Najskor nas problem vyriesi novy fw-winswup,alebo snad cakat kedy operator a nie benq-siemens pre nas pripravi novu verziu fw.Ak sa mylim,tak ma prosim opravte,pripadne poradte ak viete viac.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jjsan
kolemjdoucí

Založen: 08. 07. 2006
Příspěvky: 7

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2006 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ja mam tiez tu A971 a palim tam A970 a ide to uplne bez problemov takze v tom problem nevidim. a dost to pomohlo
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jjsan
kolemjdoucí

Založen: 08. 07. 2006
Příspěvky: 7

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2006 12:15 pm    Předmět: Re: C81 + update firmware Odpovědět s citátem

silvo košík napsal:
Jenom pres datovy kabel

a co ten system vzduchom cez egprs(polozka menu sprava zariadenia)???
ma to niekto odskusane,lebo mne vzdy vypise ze:momentalne nie je k dispozicii nova ver.skuste neskor-pritom nova ver. uz je Think[/quote]

no neviem aky mas datovy program ale stahovat 20mb je podla mna dost a na SK to aj tak nie je. v cechach to funguje ok
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
qyxik
kolemjdoucí

Založen: 02. 02. 2006
Příspěvky: 9

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2006 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Applause to nechapem,mne napisalo chybna verzia softweru a dalej ma to nepustilo,mohol by si prosim dat blizsie info?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
qyxik
kolemjdoucí

Založen: 02. 02. 2006
Příspěvky: 9

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2006 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skusil som este raz vsetko mozne poprepinat a ponastavovat,ale bohuzial nic nepomohlo.Stale pise chybna verzia sw.Proste je to soft pre c81 a nie c81f.Ak to slo(ako napisal jjsan),tak potom nie na c81f Shame on you Je tu niekto komu sa do c81f podarilo dostat novy soft?kazda rada bude dobra Think
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jjsan
kolemjdoucí

Založen: 08. 07. 2006
Příspěvky: 7

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2006 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takze vypis z mobilu:
Vyrobok: C81F
datum vyroby: 2006-06-03
verzia software: 40
zakladna linka: m75i14#main_1.0_V79.24.1
Verzia FFS: C81F_2_sk-Orange-G_39_0358
Variant: A971

prepalovanie firmware pomocou USB datoveho kabla zakupeneho v cechach a firmware stiahnuty zo stranky vyrobcu (verzia prec C81F variant A970)

pises ze si nastavoval a prepinal vselico mozne, ale nechapem kde a co sak to len pripojim a spustim
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
qyxik
kolemjdoucí

Založen: 02. 02. 2006
Příspěvky: 9

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 13, 2006 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja som skusal vypnut dobijanie cez usb a podobne veci.Snazil som som sa najst ten soft na www.siemens.sk,ale akosi sa mi nedari.Skor ako mi zacnes znovu nadavat,pomohlo by urobit gesto pre hlupakov ako som ja a dat sem link alebo aspon priblizny navod ako postupovat.Budem zaviazany a myslim ze nielen ja.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jjsan
kolemjdoucí

Založen: 08. 07. 2006
Příspěvky: 7

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 14, 2006 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kód:
http://www.benq-siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,sk_sk_0_142300_0_xcs%253A130989_xcp%253A140743_pd155171%253A160608,00.html#anchor155171


neviem kto ti nadava ale ja nie. tu si to stiahnia mas. ja som to prepaloval uz aj so zapnutym aj vypnutym dobijanim a obe zbehli ok
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
qyxik
kolemjdoucí

Založen: 02. 02. 2006
Příspěvky: 9

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 14, 2006 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz som to uspesne prepalil mne aj zene,dakujem.Ja som to hladal v sekcii "sluzby zakaznikom" a az potom som prisiel na to ze je to v sekcii "mobilne telefony a prislusenstvo" a necerti sa musel som ta trosku podpichnut,aby si ten link hodil cim skor.este raz dik. Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jjsan
kolemjdoucí

Založen: 08. 07. 2006
Příspěvky: 7

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 15, 2006 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to som rad len keby to aspon trosku pomohlo by bolo lepsie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
destinqo
kolemjdoucí

Založen: 18. 07. 2006
Příspěvky: 9

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 16, 2006 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

takze prepalit firmaware na v.40 nema ziaden zmysel?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Třída C Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group