clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Siemensy jako GSM pagery
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Siemensy jako GSM pagery
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 23, 2004 9:43 pm    Předmět: Siemensy jako GSM pagery Odpovědět s citátem

Pro zkušenější čtenáře přinášíme návod, jak ze svého staříčkého Siemensu vytvořit pomocí AT příkazů třeba "hlídacího psa", nebo dálkové ovládání některého z domácích spotřebičů.

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=206
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
ghost_z_kca
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 20. 05. 2004
Příspěvky: 444
Bydliště: kremnica

2065.50 SMM
PříspěvekZaslal: po září 27, 2004 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

toto je velmi dobra tema... daju sa urobit aj ine aplikacie ako len gsm pager,



ak mate niekto kompletny zoznam AT prikazov, prip aj s prikladmi poslite mi to mail. dik Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sirus
čestný člen
čestný člen

Založen: 06. 08. 2004
Příspěvky: 1021
Bydliště: Vrutky

7909.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 28, 2004 7:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dufam ze ta toto potesi krajane: http://www.traud.de/gsm/index.html
_________________
C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ghost_z_kca
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 20. 05. 2004
Příspěvky: 444
Bydliště: kremnica

2065.50 SMM
PříspěvekZaslal: út září 28, 2004 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dakujem, myslim ze to je ono. len dufam ze sa k tomu testom dostanem dost skoro :-)

Naposledy upravil ghost_z_kca dne út září 28, 2004 8:18 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pluto
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 15. 02. 2004
Příspěvky: 489

2061.00 SMM

Příspěvky na SM: 351,-
PříspěvekZaslal: út září 28, 2004 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak se resi napajeni takovyho telefonu? Jede to na baterku ktera se nejak dobiji, nebo primo z jinyho zdroje? Mozna by se mi hodilo vyrobit pager k alarmu v aute, ale hardware mi moc nerika - mam v tom vic nejasnosti nez jasnosti :-)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ghost_z_kca
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 20. 05. 2004
Příspěvky: 444
Bydliště: kremnica

2065.50 SMM
PříspěvekZaslal: út září 28, 2004 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

malo by sa to dat napajat z autobaterky. napr upravenou nabijackou do auta tak, aby nebola na ociach a naj priamo na baterku v aute. trvalo su napajane aj pagery ktore dostat ako stavebnice.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Amnez
kolemjdoucí

Založen: 14. 09. 2004
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 30, 2004 6:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MT lze napájet dvěma způsoby - buď z baterie a telefon trvale připojený na nabíjení, nebo místo baterie připojit stabilizovaný zdroj.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ramin
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 09, 2004 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co moje stará c25ka s tou to nejde? Sad
Návrat nahoru
ghost_z_kca
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 20. 05. 2004
Příspěvky: 444
Bydliště: kremnica

2065.50 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 10, 2004 2:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

malo by to ist, AT prikazy by mali mat vs. tel siemens rovnake, aspon vs standardne, kazda dalsia rada ma potom este dalsie AT prikazy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
njord88
kolemjdoucí

Založen: 16. 11. 2004
Příspěvky: 5

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 01, 2004 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ghost_z_kca napsal:
malo by to ist, AT prikazy by mali mat vs. tel siemens rovnake, aspon vs standardne, kazda dalsia rada ma potom este dalsie AT prikazy


Problém je že náplň pro PIC nemusí fungovat s jiným typem mt z důvodu drobných rozdílů v komunikaci(především formát odpovědi mt) program pak například nedokáže správně porovnat telefoní číslo v paměti(sim) s čísle příchozího hovoru(náplň pro komunikaci s C35 nefunguje pro MT45)

Ještě mně napadla taková myšlenka, nešla by výroba takovéhoto zařízení provést pouze úpravou softwaru(fw) mt, kdy by jako vstupy sloužily vyvedené kontakty tlačítek a jako výstupy kontakty vybračního zvonění, podsvětlení displeje, ...
Celé zařízení by pak bylo menší, levnější a snáze vyrobitelné.
Otázkou je jestli někdo takové úpravy sw mt dokáže provést.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ghost_z_kca
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 20. 05. 2004
Příspěvky: 444
Bydliště: kremnica

2065.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 03, 2004 7:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tiez ma napadlo ze by bolo lepsie to urobit ako patch do telefonu. pri jednoduchych aplikaciach by nemal byt problem(aspon to co potrebujem), ale necitim sa na to. radsej sa ucim programovat pic. inak mas pravdu, drobne rozdieli mozu byt, ale ak mas napln do pic pre jeden model tak by nemal byt problem napln pozmenit. aspon podla toho,co doteraz viem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Marty.Dream
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 07, 2005 9:14 pm    Předmět: AT komplikejšn :) Odpovědět s citátem

zdrawim,
plís help mí :)
delam programek na siemensy a chtel jsem do nej mimo jine zahrnout i filtrovani hovoru v dobe, kdy je foun na kablu. Problem je v tom, ze nevim jak zjistit kdo vola. Necham normalne otevreny port, takze mi to vpoho zahlasi "RING", kdyz je nejaky prichzi hovor. Ale co dal? Jak zjistim, kdo vola?
thx...
Návrat nahoru
petr_fm
kolemjdoucí

Založen: 15. 07. 2006
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 15, 2006 6:53 pm    Předmět: Kdo by chtel neco funkcniho Odpovědět s citátem

Mam navrh - zkuste si poridit neco, co uz funguje a ma vyreseno i napajeni napr. z autobaterie... usetrite mnoho casu, ktery muzete venovat jine cinnosti , pokud vas to samozrejme nebavi, pak neni co resit Smile
Mrknete na http://*****.cz .. najdete tam gsm pagery , resetatory, gsm alarm atd... vsechno funkcni, odzkousene... sam pouzivam a spokojenost...

Tento článek tu nebyl napsán, aby ho někdo využil pro svou reklamu, která je na fóru zakázaná. Máte-li zájem o inzerci, kontaktujte administrátory.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ajko
táta fóra
táta fóra

Založen: 21. 08. 2005
Příspěvky: 1315
Bydliště: Puchov-SVK

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 15, 2006 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ako tak pozeram ono otvarat stare a hlavne uz neaktulne temy je v mode

prosim vas ludia skor ako odpisete na temu uistite sa ci je este aktualna a ci neni aj viac ako rok stara wink

_________________
==>>Komu sa nelení, tomu sa čudujem.<<==
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Julda
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 27. 02. 2006
Příspěvky: 371
Bydliště: Plzeň

16.72 SMM

Příspěvky na SM: 200,-
PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2007 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se chtěl zeptat jaký je rozdíl v zapojení konektoru pro MT C35 a novějšími typy konektorů (třeba M65). Na kterých pinech je potom GND, Tx, Rx? Mám v autě zabudovaný alarm s C35 a chtěl bych vyzkoušet komunikaci alarmu s novějšími typy telefonů..
Prosímmmm

_________________
DCA-510 a M65> ME75> A55> CX65>SX1> opět M65; CX75; CX75; PDA FS LooX 420>PDA FS Loox C550
C35i (na alarmu v autě)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group