View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Yurii všeználek

3360.44 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Mon Aug 14, 2006 9:38 am Post subject: Jak spustit Bike-o-Meter automaticky? |
|
|
Otázka je jednoduchá: Nevíte někdo jak ošetřit automatické spuštění aplikace Bike-o-Meter při zasunutí telefonu do Bike-o-Meter držáku?
Vím 100% že M65 tuhle funkci má, plus ještě dokáže aplikaci nechat bežet jakoby na pozadí a opětným zapojením do držáku aplikaci zase vyvolá.
Zkoumal jsem fullflash M65 a nic jsem nevykoumal, možná to bylo tím, že samotná Bike-o-Meter aplikace tam už nebyla.
Jen pro vysvětlení: Mám S75 a zkusil jsem jak na ní B-o-M běhá došel jsem k závěru že naprosto v pohodě akorát se Bike-o-Meter nespouští po vložení founu do držáku a jakmile vypojím telefon z držáku nebo se trošku pohne a ztratí kontakt nahlásí telefon chybu a aplikace "spadne" na pozadí a pak jí nemůžu znovu nastartovat, musím jí "shodit" puštěním jiné Java aplikace a pak pustit úplně odznova což mně štve úplně nejvíc...
Vím že BoM není dělaný pro S75 ale za 1. Siemens jako Siemens ne? a za 2. když už to funguje alespoň napůl je jenom krůček aby to fungovalo úplně, jenom vědět kam šlápnout.
EDIT:Pokud máte někdo ještě tovární zálohu FW pro M65 byl bych za ní moc vděčnej, nejlíp s novým FW. Kdyžtak pošlete PMko nebo se ozvěte na ICQ a domluvíme se. _________________ C10--CT65->C(SL)65--S75--S75--S75(fialová)
Teď už jen nokie E-series E50--E51--E52
MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit" |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|