View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Pukin rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 7:03 pm Post subject: M65->PC->IrDA |
|
|
Čus...
Dá se přes nějaký program připojit mobil k PC...??
Myslím tím abych si mohl otevřít pamět mobilu(Ikonky,menu,atd....)
....?Nebo třeba na patche..??
Ale stačili by mi jen ty jiné ikonky...
Takže prosím o návod jak to tam dostat...
PS:Pro slepé
Mám IrDA přes USB!! _________________ SIEMENS M65 -(Firmware-50-18 ikonek v menu[Vlastní tvorby]-IrDA+USB)-
http://www.siemens.wu.cz/ |
|
Back to top |
|
 |
Lord_KillZone kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 8:14 pm Post subject: RE: M65->PC->IrDA |
|
|
Pukin: Stáhni si SiMoCo. Přez tenhle soft to upravuju já. akorát eště přez jeden zvláštní program odevírám systémovou číst paměti, abych mohl měnit ikonky. Taky připojuju svůj Siemens M65 přez USB IRDA  |
|
Back to top |
|
 |
Pukin rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 8:24 pm Post subject: Re: RE: M65->PC->IrDA |
|
|
Lord_KillZone wrote: | Pukin: Stáhni si SiMoCo. Přez tenhle soft to upravuju já. akorát eště přez jeden zvláštní program odevírám systémovou číst paměti, abych mohl měnit ikonky. Taky připojuju svůj Siemens M65 přez USB IRDA  |
No jo..??
Ale jak se tak dívám tak SiMoCo je jen přes COM !
Jde to nějak jinak...
Opravdu bych potřeboval ikonky....
USB ->IrDA _________________ SIEMENS M65 -(Firmware-50-18 ikonek v menu[Vlastní tvorby]-IrDA+USB)-
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 8:27 pm Post subject: Re: M65->PC->IrDA |
|
|
Nevim, co v tom vidíš za problém. Když to IRDA připojim, hodí se mi na COM 5 nebo COM 6 - zapnu IRDA v mobilu, přiložim k sobě, během pár vteřin se to najde, zapnu SiMoCo, dám hledat a sem online a měnim ikony  _________________ Siemens M65 upgrade by Lord_KillZone |
|
Back to top |
|
 |
Pukin rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 8:31 pm Post subject: Re: M65->PC->IrDA |
|
|
Lord_KillZone wrote: | Nevim, co v tom vidíš za problém. Když to IRDA připojim, hodí se mi na COM 5 nebo COM 6 - zapnu IRDA v mobilu, přiložim k sobě, během pár vteřin se to najde, zapnu SiMoCo, dám hledat a sem online a měnim ikony  |
Opravdu...??
Jseš si jistý..??
Máš IrDA přes USB..?? _________________ SIEMENS M65 -(Firmware-50-18 ikonek v menu[Vlastní tvorby]-IrDA+USB)-
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 8:37 pm Post subject: Re: M65->PC->IrDA |
|
|
Jo sem si jistej  _________________ Siemens M65 upgrade by Lord_KillZone |
|
Back to top |
|
 |
Pukin rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 8:40 pm Post subject: Re: M65->PC->IrDA |
|
|
Lord_KillZone wrote: | Jo sem si jistej  |
No já nevím ...
projel jsem všechny porty(COM) a nic ale nezdá se mi že USB->aby se to rozpoznalo na COM...
PS:Psal jsi o nějakém speciálním programu....který..??
Pokud to nechceš tady psát pošli mi SM....  _________________ SIEMENS M65 -(Firmware-50-18 ikonek v menu[Vlastní tvorby]-IrDA+USB)-
|
Back to top |
|
 |
van01 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 8:46 pm Post subject: |
|
|
pokud máš IrDA adaptér správně nainstalovaný, tak když k němu dáš nějaké zařízení, tak by windowzy měli ohlásit, že byl nalezen nový počítač a název počítače, v mém případě M65. Pak stačí v průzkumníkovi nebo na ploše kliknout na soubor pravým tlačítkem myši Odeslat- Nejbližší počítač a začne se ti to posílat do mobilu. pak by ti na vše stačil jen plugin do TC, přes který by sis otevřel skrytý disky a mohl by sis měnit ikonky... _________________ m65-> Fujitsu Siemens Loox 600 -> Dell Axim x51v + 2GB SD + 2200MAh + dvě 1100MAh
Nesháníte pomoc s webdesignem - flashem? Rád podpořím i nekomerční projekty
ivank.net |
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 8:50 pm Post subject: |
|
|
van01 wrote: | pokud máš IrDA adaptér správně nainstalovaný, tak když k němu dáš nějaké zařízení, tak by windowzy měli ohlásit, že byl nalezen nový počítač a název počítače, v mém případě M65. Pak stačí v průzkumníkovi nebo na ploše kliknout na soubor pravým tlačítkem myši Odeslat- Nejbližší počítač a začne se ti to posílat do mobilu. pak by ti na vše stačil jen plugin do TC, přes který by sis otevřel skrytý disky a mohl by sis měnit ikonky... |
van01: Taky možnost, jak to udělat _________________ Siemens M65 upgrade by Lord_KillZone |
|
Back to top |
|
 |
Pukin rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 11, 2006 8:54 pm Post subject: |
|
|
Lord_KillZone wrote: | van01 wrote: | pokud máš IrDA adaptér správně nainstalovaný, tak když k němu dáš nějaké zařízení, tak by windowzy měli ohlásit, že byl nalezen nový počítač a název počítače, v mém případě M65. Pak stačí v průzkumníkovi nebo na ploše kliknout na soubor pravým tlačítkem myši Odeslat- Nejbližší počítač a začne se ti to posílat do mobilu. pak by ti na vše stačil jen plugin do TC, přes který by sis otevřel skrytý disky a mohl by sis měnit ikonky... |
van01: Taky možnost, jak to udělat |
Aha...
A kde ten plugin seženu...??? _________________ SIEMENS M65 -(Firmware-50-18 ikonek v menu[Vlastní tvorby]-IrDA+USB)-
|
Back to top |
|
 |
|