View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Pukin rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 7:55 am Post subject: Ikonky->Podmenu |
|
|
Jak už asi víte dostal jsem ikonky do tel. přes IrDA(Děkuji D4X)
Ale zase je tu ˇ
Ikonky změněné mám ale když najedu do vlastních souborů(obrázky,animace,video,...)
mám u nich pořád tu stejnou stavou obálku...
Jak se to dá změnit aby to bylo aspoň podobné ikonkám co mám.....
Ď _________________ SIEMENS M65 -(Firmware-50-18 ikonek v menu[Vlastní tvorby]-IrDA+USB)-
http://www.siemens.wu.cz/ |
|
Back to top |
|
 |
jakub.karasek všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 8:08 am Post subject: |
|
|
Ikonky ve vlastních souborech se mění jinak. Musíš si najít a stáhnout My Stuff creator a v něm už se snad zorientuješ. Stejně jako u ikon si musíš otevřít skrytý disky, na ten kde je nahraný defaultní téma si vytvoříš složku MyStuff a do ní nahážeš vytvořenej soubor MyStuff.xml a ikonky k němu _________________ J@M_E5
C25>C35>M35>ME45>M65fw50, Skin:Win_XP, Icons:12 Win_XP>HTC S710 Vox
My life is one big dream
I'm lost in what it means
Don't wake me up cuz its almost over |
|
Back to top |
|
 |
Pukin rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 8:23 am Post subject: |
|
|
jakub.karasek wrote: | Ikonky ve vlastních souborech se mění jinak. Musíš si najít a stáhnout My Stuff creator a v něm už se snad zorientuješ. Stejně jako u ikon si musíš otevřít skrytý disky, na ten kde je nahraný defaultní téma si vytvoříš složku MyStuff a do ní nahážeš vytvořenej soubor MyStuff.xml a ikonky k němu |
Aha vypadá to easy...
A nevíš kde ten prográmek stáhnout...?? _________________ SIEMENS M65 -(Firmware-50-18 ikonek v menu[Vlastní tvorby]-IrDA+USB)-
|
Back to top |
|
 |
jakub.karasek všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 8:46 am Post subject: |
|
|
Tady máš návod a odkazy ke stáhnutí http://www.siemensmania.cz/content.php?id=497. A zkus příště víc hledat _________________ J@M_E5
My life is one big dream
|
Back to top |
|
 |
Pukin rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 9:42 am Post subject: |
|
|
Aha...
A můžeš mi prosím podrobněji napsat kde mám dát ty ikonky do podmenu..? _________________ SIEMENS M65 -(Firmware-50-18 ikonek v menu[Vlastní tvorby]-IrDA+USB)-
|
Back to top |
|
 |
jakub.karasek všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 1:32 pm Post subject: |
|
|
Když já nevím co přesně chceš. Buď
a) podmenu - organizér, extra atd.
b) vlastní soubory - obrázky, animace atd.
Pokud a) tak to vytvoříš v Menu Creatoru, z hlavního main.fs uděláš odkazy na různý *.fs, který si vytvoříš libovolně pro jednotlivý podmenu
Pokud b) tak si stáhneš My Stuff Creator a vytvoříš si v něm soubor MyStuff.xml a pro každou položku v něm si zvolíš nějakou ikonku. Napíšeš do řádku název ikonky, vytvoříš si na skrytým disku (teď nevím na kterým) složku MyStuff, nahraješ do ní jak soubor MyStuff.xml, tak i jednotlivý ikonky ve formátu *.png nebo *.gif. Musí bejt pojmenovaný stejně, jak si je pojmenovával při tvorbě MyStuff.xml.. Uff, to snad musí stačit. Zkus hledat, někde na hlavní stránce na to musej bejt návody _________________ J@M_E5
My life is one big dream
|
Back to top |
|
 |
Pukin rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 2:02 pm Post subject: |
|
|
jakub.karasek wrote: | Když já nevím co přesně chceš. Buď
a) podmenu - organizér, extra atd.
b) vlastní soubory - obrázky, animace atd.
Pokud a) tak to vytvoříš v Menu Creatoru, z hlavního main.fs uděláš odkazy na různý *.fs, který si vytvoříš libovolně pro jednotlivý podmenu
Pokud b) tak si stáhneš My Stuff Creator a vytvoříš si v něm soubor MyStuff.xml a pro každou položku v něm si zvolíš nějakou ikonku. Napíšeš do řádku název ikonky, vytvoříš si na skrytým disku (teď nevím na kterým) složku MyStuff, nahraješ do ní jak soubor MyStuff.xml, tak i jednotlivý ikonky ve formátu *.png nebo *.gif. Musí bejt pojmenovaný stejně, jak si je pojmenovával při tvorbě MyStuff.xml.. Uff, to snad musí stačit. Zkus hledat, někde na hlavní stránce na to musej bejt návody |
Ne..
Potřebuju toto:Když dám vlastní soubory:animace,videa,.....
Tak před každou složkou je obrázek(Tmává obálka)
A je u všeho...Tak jak jí změním...
Už rozumíš..? _________________ SIEMENS M65 -(Firmware-50-18 ikonek v menu[Vlastní tvorby]-IrDA+USB)-
|
Back to top |
|
 |
jakub.karasek všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 2:44 pm Post subject: |
|
|
Rozumím, však sem ti to taky napsal o pár řádků výš... stáhni si ten My Stuff Creator. Akurát nevím, jakto že tam máš černý ikonky. Já mám taky M65 a měl sem je růžový _________________ J@M_E5
My life is one big dream
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 2:47 pm Post subject: |
|
|
modifikace TMO nejspis... taky sem mel takovy tmavy ikonky... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
Pukin rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 2:47 pm Post subject: |
|
|
jakub.karasek wrote: | Rozumím, však sem ti to taky napsal o pár řádků výš... stáhni si ten My Stuff Creator. Akurát nevím, jakto že tam máš černý ikonky. Já mám taky M65 a měl sem je růžový |
Jo takouvou fialovou obálku...Takže jí změním přes ten program..??
Protože já poád nevím...A kam jí mám potom nakopírovat..? _________________ SIEMENS M65 -(Firmware-50-18 ikonek v menu[Vlastní tvorby]-IrDA+USB)-
|
Back to top |
|
 |
jakub.karasek všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 2:49 pm Post subject: |
|
|
Grr... čteš ty vůbec co ti píšu??? Už je to tu napsaný 2x (slovy dvakrát!!!) Vytvoříš si na skrytým disku (teď nevím na kterým) složku MyStuff, nahraješ do ní jak soubor MyStuff.xml, tak i jednotlivý ikonky ve formátu *.png nebo *.gif. Musí bejt pojmenovaný stejně, jak si je pojmenovával při tvorbě MyStuff.xml _________________ J@M_E5
My life is one big dream
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 2:50 pm Post subject: |
|
|
podivej se do Config/Default/mystuff tam mas obrazky... tak si zmen obrazek jaky potrebujes... vsechny sou stejne ale maji jine cislo... tak si to odpocitej podle MyStuff v mobilu... (takle sem to mel ve founu ja)
a uz sem ti to psal jednou... do jineho tebou zalozeneho topicu... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
|