clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Theme
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Theme

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
V1P
začátečník
začátečník

Založen: 06. 12. 2005
Příspěvky: 49

62.50 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 15, 2006 8:02 pm    Předmět: Theme Odpovědět s citátem

ok, takze rozhodol som sa zalozit tento topic pretoze je tu chaos v tvorbe tem a ich aplikovaniu... jeden tvrdi jedno druhy zas nieco ine... tak tu mi piste OTESTOVANE a FUNKCNE postupy ako si vyrobyt alebo aplikovat temu do telefonu... ak je potrebny neaky program alebo patch bolo by vhodne dat neaky konkretny link aby sa predislo nekompatibilite vo verziach.

PS: sorry Sirus a Mio ale vy si protirecite a ja mam s toho haluz taze konec icq a radsej takto...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 14. 09. 2004
Příspěvky: 526
Bydliště: Brno

3072.76 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 15, 2006 8:32 pm    Předmět: Re: Theme Odpovědět s citátem

V1P napsal:
ok, takze rozhodol som sa zalozit tento topic pretoze je tu chaos v tvorbe tem a ich aplikovaniu... jeden tvrdi jedno druhy zas nieco ine... tak tu mi piste OTESTOVANE a FUNKCNE postupy ako si vyrobyt alebo aplikovat temu do telefonu... ak je potrebny neaky program alebo patch bolo by vhodne dat neaky konkretny link aby sa predislo nekompatibilite vo verziach.

PS: sorry Sirus a Mio ale vy si protirecite a ja mam s toho haluz taze konec icq a radsej takto...

HMMMM A VSICHNI SE POSE*OU A POSADI NA PRD*L KVULI TOMU ,ZE TY SI NEVIS RADY Sad( ACH JO...
koukni se sem ...jestli to podle tohohle nepochopis tak ti sx1 nepatri do ruky.
http://siemensmania.cz/content.php?id=703
http://siemensmania.cz/content.php?id=698
http://siemensmania.cz/content.php?id=719
precti si u toho i ty diskuse co se tam vedou ...kdyby si mel nejakou nejasnost.

_________________
M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1

http://cuir.wz.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Xmax88
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 23. 05. 2005
Příspěvky: 312
Bydliště: Okolí PV a OL Telefon: 2x Siemens SX1

1271.42 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 15, 2006 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

naprosto nejlepsi postup je ten 1
tj. http://siemensmania.cz/content.php?id=703

pokud bys chtel poradit pisni na ICQ a poradim ti

_________________
SIE C35i - FW M35i --> SE T100 -->SIE M55 - FW91+patche -->

Siemens SX1- CPU174Mhz + MMC24Mhz - disc C:11,8Mb - FW15cz + 24patchu + themes, icons and fonts - RS-MMC 512Mb Transcend; [BLOCKED]
Siemens SX1- na ND [momentalne funkcni]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 14. 09. 2004
Příspěvky: 526
Bydliště: Brno

3072.76 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 16, 2006 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Xmax88 napsal:
naprosto nejlepsi postup je ten 1
tj. http://siemensmania.cz/content.php?id=703

pokud bys chtel poradit pisni na ICQ a poradim ti

ty zbyly odkazy jsou tam proto ..aby vedel jak si opatchovat telefon ...aby se naucil pracovat a Apatcherem...takze tam neni nic zbytecne Smile
Jinak diky .... ten navod jak na temko sem psal ja :)tak sem rad ,ze se ti libi:)

_________________
M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1

http://cuir.wz.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Xmax88
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 23. 05. 2005
Příspěvky: 312
Bydliště: Okolí PV a OL Telefon: 2x Siemens SX1

1271.42 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 17, 2006 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cuir napsal:
Xmax88 napsal:
naprosto nejlepsi postup je ten 1
tj. http://siemensmania.cz/content.php?id=703

pokud bys chtel poradit pisni na ICQ a poradim ti

ty zbyly odkazy jsou tam proto ..aby vedel jak si opatchovat telefon ...aby se naucil pracovat a Apatcherem...takze tam neni nic zbytecne Smile
Jinak diky .... ten navod jak na temko sem psal ja :)tak sem rad ,ze se ti libi:)
jj vim, mel jsem jeste pripsat at nepouziva ten Themerizer ROFL protoze ten je knicemu.

kdyz pouziju tvuj postup tak si muzu menit i obrazek pri startu mobilu (ten prouzek) a taky nemusim mit zmeneny pallete.dll abych odstranil ten prouzel mezi horni a dolni casti

_________________
SIE C35i - FW M35i --> SE T100 -->SIE M55 - FW91+patche -->

Siemens SX1- CPU174Mhz + MMC24Mhz - disc C:11,8Mb - FW15cz + 24patchu + themes, icons and fonts - RS-MMC 512Mb Transcend; [BLOCKED]
Siemens SX1- na ND [momentalne funkcni]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
V1P
začátečník
začátečník

Založen: 06. 12. 2005
Příspěvky: 49

62.50 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 17, 2006 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok konecne to ide... neviem ako je mozne ze som tento avod prehliadol. Mal by sa vo FAQ vymenit za ostatne. Este jedna otazka. Vascina ten tu na SM je vo forme .sis Ako s toho vytiahnem obrazky ked to chcem pouzit ako temu?

oh, a dakujem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Sirus
čestný člen
čestný člen

Založen: 06. 08. 2004
Příspěvky: 1021
Bydliště: Vrutky

7909.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 17, 2006 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja len poznamenam, ze navody boli pisane v casoch ked este neexistoval patch DiskCbeforeDiskZ (resp. DiskEbeforeDiskZ). Kedze tento patch nahradza vsetky patche co presmeruvavaju subory pre tematka, staci aplikovat iba tento patch a samozrejme patche na odstranenie vertikalnych ciar a horizontalnej ciary.

V1P napsal:
...Vascina ten tu na SM je vo forme .sis Ako s toho vytiahnem obrazky ked to chcem pouzit ako temu?...


Vacsinou staci to sis nainstalovat. A ak nie, rozbalit pomocou unmakesis.exe a nahrat do telefonu kam patri.

_________________
C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gwin
čestný člen
čestný člen

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 3485

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 20, 2006 1:47 pm    Předmět: Re: Theme Odpovědět s citátem

V1P napsal:
...OTESTOVANE a FUNKCNE postupy...
To sou ale všechny co tu najdeš Rolling Eyes
_________________
Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190 Wink

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group