clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Exit Tool - pomôcka pre vývojárov
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Exit Tool - pomôcka pre vývojárov

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 18, 2006 11:21 am    Předmět: Exit Tool - pomôcka pre vývojárov Odpovědět s citátem

Autor: Ján Matúška (hanni)

Tento program, primárne určený pre vývojárov, vám poskytne prehľad o chybách, ktoré spôsobujú neštandartné vypnutia vášho telefónu.

Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=823

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
whitewash
táta fóra
táta fóra

Založen: 08. 11. 2005
Příspěvky: 1469
Bydliště: Bratislava Telefón: HTC Wizard

0.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 18, 2006 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Musí to byť skvelá vecička.. Práve idem reinštalovať okná lebo zase im drbe.. večer si to vyskúšam.. Vždy ma zaujímalo, čo znamenajú všetky tie kódy a
(niektoré) nezrozumiteľné slová v Dev.menu>(S)exit

_________________
Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
alkaba
čestný člen
čestný člen

Založen: 15. 01. 2005
Příspěvky: 1618
Bydliště: 0x0000FFF Telefon: S75

10903.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 18, 2006 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jé super to jsem potřeboval...díky hanni wink
_________________
»HTC Rose S740 with WM 6.5.3
»HP iPaq 514 with WM6.5.3
»Siemens C65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 18, 2006 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Som rad,ze aspon niekomu to pomohlo wink
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
alkaba
čestný člen
čestný člen

Založen: 15. 01. 2005
Příspěvky: 1618
Bydliště: 0x0000FFF Telefon: S75

10903.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 18, 2006 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno myslím, že to pomůže více a lidem...a taky potvrzuju 100% funkčnost na S75 Smile
_________________
»HTC Rose S740 with WM 6.5.3
»HP iPaq 514 with WM6.5.3
»Siemens C65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Yurii
všeználek
všeználek

Založen: 01. 03. 2005
Příspěvky: 679
Bydliště: Praha (CZ)

3360.44 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: pá srpen 18, 2006 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžu se ohledně funkčnosti na S75 jenom připojit, snad jen že do Service mode jsem telefon musel dostat přes PU, jinak program i telefon protestovali... škoda že jsem si vypnul MMI logging přecijenom by se občas hodil... Think
EDIT: Akorát je škoda že já jakožto normální člověk a ne DEVELOPER tomu moc nerozumím... Shocked

_________________
C10--CT65->C(SL)65--S75--S75--S75(fialová)
Teď už jen nokie E-series E50--E51--E52

MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 18, 2006 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Yurii napsal:

EDIT: Akorát je škoda že já jakožto normální člověk a ne DEVELOPER tomu moc nerozumím... Shocked


Neboj,nie si sam

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
J.M.C
mecenáš
mecenáš

Založen: 18. 07. 2005
Příspěvky: 969
Bydliště: Mimoň

33.00 SMM

Příspěvky na SM: 600,-
PříspěvekZaslal: pá srpen 18, 2006 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nerozumím těm kódům....Nechápu vyšší poslání,ale po provedení pokusu na S65 můžu říct...že program funguje wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
pluto3
všeználek
všeználek

Založen: 07. 04. 2005
Příspěvky: 739
Bydliště: Slovácko Vinné Sklepy
Telefon: SiemensSK65
9404.40 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 20, 2006 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jenom edit k sericonf.exe napište do návodu že se musí eště zmnačknout SET DEFAULT PORT někdo mimo mě s nedostatečným vzděláním v AJ by to asi nerozjel.
Jinak good

_________________
Siemens S65 FW58 zcizen
Teď používám primár SK65 (volání, SMS), VF845 (+16GB mp3 player, WiFi), náhradní Motorola V3i

Dále: A35, C25, C55, M55, M75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 20, 2006 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som tam dal nastavenie portu rucne,je to najistejsie.Nevidim potom dovod davat nastavit defaultny port..aspon ja som to nepotreboval.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 2409
Bydliště: V srdci Evropy

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 08, 2006 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedaří se mi tenhle softík spustit.Vubec mi to nedetekuje S65.Ví někdo co s tím?
_________________
Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mr. BIG
kolemjdoucí

Založen: 23. 09. 2004
Příspěvky: 18

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 08, 2006 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jamaica napsal:
Nedaří se mi tenhle softík spustit.Vubec mi to nedetekuje S65.Ví někdo co s tím?


Ahoj. Ja mám S65. Tiež mi na začiatku nenašiel tento program môj mobil. Ale potom som nastavil COM port v ktorom som mal svoj servisný kábel a nedal som najväčšiu rýchlosť (ako možno iný dávajú) ale dal som rýchlosť 115200. A potom sa to rozbehlo. Všetko potom ide aj podľa návodu na SM.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group