clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Hry na EF81

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Hry na EF81

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Telefony na platformě BREW
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Drugstore
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 1:08 pm    Předmět: Hry na EF81 Odpovědět s citátem

díky FOXXOVI, zaslal mi asi 30mb her, bohužel jsou ale na N 6280, takže ne všechny mi fungujou, postupně se tím probírám a zkouším...

Jak jste na tom Vy? už jste narazili na nějakou hru přímo na EF81?

Jo a jinak jsem schopnej zaslat instalačky na hry co fungujou... zrovna teď pařím DOOM RPG a Call of Duty 2.

Pojďme si udělat takovou malinkatou výměnnou burzu gamesek

Pokud má někdo zájem o ty dvě výše uvedené, nechť mi zašle soukromou zprávu s emailem, nebo mě kontaktuje přes ICQ
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
prihlas
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 4:27 pm    Předmět: Re: Hry na EF81 Odpovědět s citátem

Drugstore napsal:
Pojďme si udělat takovou malinkatou výměnnou burzu gamesek

No ono by to bola pekna vec a nie len s gameskami, uz to tu raz bolo, takze je zbytocne rozdmychavat nejake flameware okolo toho a treba vziat na vedomie urcite zasady ( http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=12783 ), aby sme nerobili problemy na SM. Cize zverejnovat nejake neoficialne zdroje, osoby atd v tejto suvislosti nie je asi prilis vhodne. Free neni problem, ale tolko ich zasa nebude a tie ostatne hry ci app asi smola... Teraz si pripadam trochu ako pokrytec a hovorim to len preto aby nedoslo k nejakemu zaciatocnickemu omylu a zbytocnemu vysvetlovaniu atd... Cize ako si spravne poznamenal - SZ aneb ICQ, to je asi ta cesta.. Co narobime, zakon je zakon..

prihlas
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 30, 2006 4:39 pm    Předmět: Re: Hry na EF81 Odpovědět s citátem

...ked uz to tu bolo nacate, na hry sice nemam naladu ani cas, ale ak ma niekto vyskusane Sudoku ci Sachy v EF81, to by som mohol. Aby to bolo na cely display, pekne farby, stabilita, stupne obtiaznosti a moznost ulozenia. Nieco som stiahol z www.getjar.com, ale nic moc... Caffko
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Telefony na platformě BREW Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: