Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Drugstore kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 30, 2006 1:08 pm Předmět: Hry na EF81 |
|
|
díky FOXXOVI, zaslal mi asi 30mb her, bohužel jsou ale na N 6280, takže ne všechny mi fungujou, postupně se tím probírám a zkouším...
Jak jste na tom Vy? už jste narazili na nějakou hru přímo na EF81?
Jo a jinak jsem schopnej zaslat instalačky na hry co fungujou... zrovna teď pařím DOOM RPG a Call of Duty 2.
Pojďme si udělat takovou malinkatou výměnnou burzu gamesek
Pokud má někdo zájem o ty dvě výše uvedené, nechť mi zašle soukromou zprávu s emailem, nebo mě kontaktuje přes ICQ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
prihlas začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 30, 2006 4:27 pm Předmět: Re: Hry na EF81 |
|
|
Drugstore napsal: | Pojďme si udělat takovou malinkatou výměnnou burzu gamesek |
No ono by to bola pekna vec a nie len s gameskami, uz to tu raz bolo, takze je zbytocne rozdmychavat nejake flameware okolo toho a treba vziat na vedomie urcite zasady ( http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=12783 ), aby sme nerobili problemy na SM. Cize zverejnovat nejake neoficialne zdroje, osoby atd v tejto suvislosti nie je asi prilis vhodne. Free neni problem, ale tolko ich zasa nebude a tie ostatne hry ci app asi smola... Teraz si pripadam trochu ako pokrytec a hovorim to len preto aby nedoslo k nejakemu zaciatocnickemu omylu a zbytocnemu vysvetlovaniu atd... Cize ako si spravne poznamenal - SZ aneb ICQ, to je asi ta cesta.. Co narobime, zakon je zakon.. _________________ N 6230i>CX70>EF81 svn 48sk |
|
Návrat nahoru |
|
 |
prihlas začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st srpen 30, 2006 4:39 pm Předmět: Re: Hry na EF81 |
|
|
...ked uz to tu bolo nacate, na hry sice nemam naladu ani cas, ale ak ma niekto vyskusane Sudoku ci Sachy v EF81, to by som mohol. Aby to bolo na cely display, pekne farby, stabilita, stupne obtiaznosti a moznost ulozenia. Nieco som stiahol z www.getjar.com, ale nic moc... Caffko _________________ N 6230i>CX70>EF81 svn 48sk |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|