clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Odblokovanie SX1
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Odblokovanie SX1
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zwierzak
kolemjdoucí

Založen: 20. 05. 2005
Příspěvky: 6

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 02, 2006 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mám kabel DK1 od GSMcables a nejde mi to přičemž se mi zatím jako 510 u M65 osvědčil ale tady jak udělám TP tak to nespojím
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Empire
kolemjdoucí

Založen: 30. 10. 2006
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 15, 2006 9:04 pm    Předmět: Vše podle návodu, ale nejede to Odpovědět s citátem

Tak jsem koupil šroubovák a kabel, udělal testpoint,ale při krátkém zmáčknutí červeného tlačítka se nic nestane. Program Joker mám nastvanenej přesně podle návodu... Na kabelu mám kontrolky signalující přenost dat k a z mobilu. Ty jen krátce probliknou, ale nic se nestane.

Ještě jsem si všimlul toho, že mám malinko jinou desku, než je na obrazku. GND (zem) neni vedena přez celou levou krajini stranu. Je možnový, že je více verzi SX1? Dělá se u nich testpoint jinak? Think

Neví někdo, pls?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
aleshek
kolemjdoucí

Založen: 24. 10. 2004
Příspěvky: 7

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 20, 2006 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám stejný problém, při sepnutém TP JOker nereaguje, podle mě se jedná o druhý novější typ desky, u které se musí dělat TP pod procesorem.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Parmen_cap
kolemjdoucí

Založen: 18. 04. 2006
Příspěvky: 6

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 05, 2007 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdar moc se v tom nevyznam - klepnu na Recalc all keys ( v cfg si asi prenastavim ty kody ze) a pak to spojim pinzetou ty dva body to bych jeste chapal pak zapnu a v programu mi to napise treba ze se to pripojilo a zacne se to delat? Musim to tam drzet furt nebo staci hned jak to zapnu odpojit? Jak dlouho to trva? a jestli sem to dobre pochopil tak po tomhle odbloku uz pri pristim treba flashovani uz nemusim delat TP kvuli Skey? Jinak ten kabel DCA510 je do USB ne? Si ho ted budu kupovat tak nevim jestli je neco u nej co simuluje com port tak me nekamenujte Smile . Dikec za odpovedi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 05, 2007 11:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TP se "sepne" pouze na tu chvíli kdy se telefon nabootuje a program nahlásí spojení.
Po tom co je proveden přepočet klíčů už se vždy připojuje bez TP neboť je vypočítán a zaveden bootkey.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Parmen_cap
kolemjdoucí

Založen: 18. 04. 2006
Příspěvky: 6

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 1:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

takže já telefon zapnu a hned to dam pryc jak to neco bude delat jo
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ca617186
kolemjdoucí

Založen: 18. 01. 2006
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 10:33 pm    Předmět: Re: Odblokovanie SX1 Odpovědět s citátem

weitless napsal:
Autoři: Jiří Balcar | Mio | Martin Kolka

Konečne, po modlitbách mnohých užívateľov je tu spôsob ako bezbolestne a hlavne svojpomocne odblokovať našu milovanú SX1.

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=831


Chlapi,poradíte jak mám dostat do pc ovladač kabelu USB - DCA510 když nebyl nainstalovanej a telefon je bloknutej a tudíž mi ho win XP nenajde Sad .Předem díky

Tak se mi to už povedlo,kabel musí být DCA510(mám neorig.Mobile Action MA 8720C)bez možnosti vypnou nabíjení,které mi na vypnuté SX1 funguje a nedovolí kratký stisk červeného tlačítka.V konektoru u telefonu jsem odpájej přívod napětí na pin1 a vše fungovalo tak jak má..SX šlape,takže díky.Bez prolezení siemensmanie by to nešlo.Díky a stejně není lepší foun než sie,nebo snad mozna i je,ale nechci.Díky

C35,S35,ME45,S55,SX1,nyní S75


Naposledy upravil ca617186 dne po únor 05, 2007 10:55 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SPIKEBOY
čestný člen
čestný člen

Založen: 30. 05. 2006
Příspěvky: 2742
Bydliště: NZ, Slovensko

98063.28 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SX1 nebere DCA-510, ty potrebuješ DCA-540 wink
_________________
SM
Podpořte SiemensManii|C35i-S65|Pravidlá SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Juřa86
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 27. 12. 2005
Příspěvky: 906
Bydliště: Kroměříž

3949.22 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SPIKEBOY napsal:
SX1 nebere DCA-510, ty potrebuješ DCA-540 wink

na odblok bude potrebovat dca510 wink

_________________
A55->CF62->CX70->SX1->A55(C55)+Playstation portable(PSP)+C72 Vista tuning->S75 FW47->SX1 02 Music edition+1GB karta+joy z no*ie 6600+Mio Multipatch
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
SPIKEBOY
čestný člen
čestný člen

Založen: 30. 05. 2006
Příspěvky: 2742
Bydliště: NZ, Slovensko

98063.28 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 04, 2007 12:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Velké SRY Embarassed Brick wall, som si neprečítal článok a "Co budeme potřebovat:"
_________________
SM
Podpořte SiemensManii|C35i-S65|Pravidlá SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dps
pisatel
pisatel

Založen: 22. 09. 2004
Příspěvky: 247

676.28 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, nemoh by to někdo přeložit do angličtiny? Je tu pár zoufalých kolegů ze zahraničí, kterejm by se to hodilo.
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bbart
začátečník
začátečník

Založen: 13. 02. 2005
Příspěvky: 43
Bydliště: Praha

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 01, 2007 5:43 pm    Předmět: novější typ desky... Odpovědět s citátem

Tak jsem rád že SM zase na chvíly žije, mám asi novej typ desky GND nemam po celý části (u tlačítek končí), když propojim TP tak jak je na obrázku a po stlačení tkačítka (tak to hlásí že telefon neodpovídá) stejně jako když to nespojim nevíte někdo kde je TP u tý nový verze?? dík za pomoc Pray
_________________
a50 -> 9210 komunikátor -> c65 -> sx1(ma v háji joy tak kdybyste mneli.. tak napište -- n90
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
yaqwsx
táta fóra
táta fóra

Založen: 12. 12. 2005
Příspěvky: 1027
Bydliště: Takové městečko nedaleko Kroměříže

209083.66 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 01, 2007 6:35 pm    Předmět: Re: novější typ desky... Odpovědět s citátem

bbart napsal:
Tak jsem rád že SM zase na chvíly žije, mám asi novej typ desky GND nemam po celý části (u tlačítek končí), když propojim TP tak jak je na obrázku a po stlačení tkačítka (tak to hlásí že telefon neodpovídá) stejně jako když to nespojim nevíte někdo kde je TP u tý nový verze?? dík za pomoc Pray

Pod procesorem

_________________
Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
JFGI - Just Fuckin' Google It
http://www.fuckinggoogleit.com/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
betaiq
kolemjdoucí

Založen: 05. 05. 2007
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 8:58 pm    Předmět: Re: novější typ desky... Odpovědět s citátem

yaqwsx napsal:
bbart napsal:
Tak jsem rád že SM zase na chvíly žije, mám asi novej typ desky GND nemam po celý části (u tlačítek končí), když propojim TP tak jak je na obrázku a po stlačení tkačítka (tak to hlásí že telefon neodpovídá) stejně jako když to nespojim nevíte někdo kde je TP u tý nový verze?? dík za pomoc Pray

Pod procesorem

TP pod procesorem, myslis odpajeni? Ono to nefunguje na novym typu desky s provedenym odpajenym TP... poradite jak odblokovat jinak?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Xmax88
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 23. 05. 2005
Příspěvky: 312
Bydliště: Okolí PV a OL Telefon: 2x Siemens SX1

1271.42 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2007 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky bych mel par otazek Smile

kabel 510 musi byt USB? nestaci na to servisni kabel COM napr na M55?
mam pouze datovy kabel USB od mia, a tim to urcite nepujde Sad

_________________
SIE C35i - FW M35i --> SE T100 -->SIE M55 - FW91+patche -->

Siemens SX1- CPU174Mhz + MMC24Mhz - disc C:11,8Mb - FW15cz + 24patchu + themes, icons and fonts - RS-MMC 512Mb Transcend; [BLOCKED]
Siemens SX1- na ND [momentalne funkcni]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group