View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 9:50 pm Post subject: kod telefonu |
|
|
Ahoj, viem ze je tu tychto temat vela, lenze som sa svoju OT nedocital. Takze mam na CX75 nastaveny kod telefonu, lenze skleroza je blba choroba a tak som ho zabudol. Ale kod telefonu nieje pouzivany ako napr. na Len tuto SIM, alebo len nieco taketo. Ale pokial chcem zresetovat MMC alebo zmazat komplet Adresar, tak pyta odomna kod telefonu a mam este 1 pokus. Tak sa chcem opytat, co sa stane, ak ten posledny pokus zadam zle, pretoze u C45ky, pokial si pamatam, len pri takejto variante pouzitia kodu pristroja po poslednom zlom zadani pytalo novy kod a telefon sa neblokol. Tak ako je to u CX75 ? Telefon je este v zaruke, preto by som nerad zavadzal SKEY, aj ked viem ako sa to robi a mam to odskusane. Neda sa to nejako obist, pokial mam ten kod telefonu pouzity len na taketo pripady ako je format MMC a pod. ?
Dik za odpovede  _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Thu Sep 14, 2006 10:07 pm Post subject: |
|
|
Podľa mojich info sa tretím neúspešným zadaním Kódu telefónu zablokujú len tie funkcie, kde je treba použiť ten Kód. Ak by sa to aj stalo, tak karta sa dá naformátovať aj inde, vymazať celý adresár nepôjde, nepôjde obnoviť pôvodné nastavenia...
Teda ak nie je SIM viazaná na Kód, nič katastrofálne sa nestane.
Ale myslím, že ani zistenie kódu cez Papua nepoškodí záruku, už som tak urobil a mobil bol z iných dôvodov v servise, a oprava bola bez problémov.  |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sun Oct 01, 2006 10:10 am Post subject: |
|
|
Zial to neobides. Najlepsie je dat si vypocitat master kod telefonu a potom neskor odblokovat kdekolvek za par sekund. Nechceny skey si potom mozes odobrat.
Adresar mozes zmazat tak, ze si oznacis vsetky a potom das zmazat oznacene, tak nebude chciet kod telefonu. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|