Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
palindrom kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út červenec 04, 2006 3:25 pm Předmět: Jaké handsfree a držák do auta pro SXG-75? |
|
|
Chtěl bych si pořídit do auta držák + handsfree, chtěl bych, aby to mělo dobíjení, anténní připojení a dala se používat navigace. BT, náhlavní soupravu radši ne. A nemám vůbec žádné předchozí zkušenosti.
Mohl by mi někdo doporučit co by se tak dalo použít, jednoduše instalovatelného? Případně nějaké tipy na co si dát pozor...
Zatím je můj favorit HKC-700. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FOXXX VIP

Založen: 20. 09. 2004 Příspěvky: 2424 Bydliště: Zubří (okres Vsetín) Telefon: HTC HD 14880.90 SMM
|
Zaslal: út červenec 04, 2006 3:48 pm Předmět: |
|
|
Já mám HKW600. Nesplňuje to sice téměř nic z tvých požadavků , ale je to skvělá věc. Je to těžká sada BT. Instalace je snadná, komfortní používání, displej, mobil můžeš mít kdekoliv... Ale nebudu tě lámat přes koleno  _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Red Karkul začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne září 24, 2006 9:37 pm Předmět: handsfree |
|
|
Znamej se zbavoval stare C65, mel k ni i slusne handsfree Car Kit Comfort HKC-660 s ovladanim na spodni casti. Handsfree jsem mu zabavil, odstranil drzak tela telefonu, zustal jen spodek s patici a ovladanim,. Cele jsem to pospojoval, zasunul SXG75 a hned naskocila hlaska ze CarKit je aktivovan, odzkousel jsem vse co se da s handsfree delat, vse fungovalo vcetne nabijeni. Jelikoz se ofikl handsfree na SXG75 asi nedockame, staci sehnat jeste nejaky univ. drzak, primontovat k nemu spodek s konektorem a je vystarano a funkcni handsfree je na svete...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rastik začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po září 25, 2006 9:10 am Předmět: |
|
|
V dnesnej dobe su caste BT handsfree. Tam ma ale stve, ze navigacia a MP3 chodi stale do toho interneho repraku. U tej pevnej to predpokladam posiela do nej, ze? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Red Karkul začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po září 25, 2006 9:37 am Předmět: |
|
|
rastik napsal: | V dnesnej dobe su caste BT handsfree. Tam ma ale stve, ze navigacia a MP3 chodi stale do toho interneho repraku. U tej pevnej to predpokladam posiela do nej, ze? |
Presne tak, aspon me to takhle chodi....... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|