View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 11:08 am Post subject: Voilá, Bombus na C55 |
|
|
Jsouce majitelka také C55, které jsem úspěšně rozšířila paměť na 888kB a vzápětí také heap memory (podle návodu ze SM), hned jsem také zkusila rozjet na ní Bombus pro MIDP.1 , a ono se to povedlo !
Nejvíc práce mi dalo přijít na to, jak dosáhnout zalogování. Na C75 je na levém tlačítku volba "Actions", která to vyřeší, ale v Bombusu na C55 není! Nakonec jsem to vypátrala pod volbou "Contact" při najetí na icq.jabber.cz/registered. U tohoto "Kontaktu" se nachází mj. položka Login a Logout.
Digitálem jsem nafotila jednotlivé displeje a po menších úpravách spojila v jeden obrázek. To kdyby třeba náhodou někdo ještě používal C55, tak aby si nemusel tolik lámat hlavu
Ale mám i pár neradostných poznatků :
1) pozdě večer jsem nechala Bombus na C55 asi hodinku zapnutý, ale nic jsem neodesílala ani nikdo nenapsal. Když jsem zkontrolovala ubytý kredit, vzalo mi to 1,40 Kč . To se mi zdá na lenošení aplikace docela dost (wapový profil vůbec nastavený nemám, jen internetový). Mám Twist a PĚT kontaktů (snad se dotyční na mne nebudou hněvat, že jsem je zobrazila ) Může mít aplikace na MIDP.1 vyšší spotřebu dat než na MIDP.2 ?
2) když podržím hvězdičku *, tak se zobrazí ikonka vibrací, to je v pořádku. Co mi ale vzalo dech, byla hláška (o které jsem předpokládala, že ji už nikdy neuvidím ) "Out of heap memory!" při podržení křížku #. Ikonka zámku se na vteřinku objevila, ale vzápětí celý Bombus spadl... Náhoda to nebyla, pokaždé ho zabije klávesa s křížkem. Copak zamčení klávesnice má takové nároky na RAMku ?
3) ukládání do Archívu jsem neobjevila, ale je možné, že to bylo v době, kdy jsem ještě neměla zapnutou Historii
Na případnou otázku, proč raději nejedu jenom přes C75, mám jednoduchou odpověď :
1) nemohu svůj hlavní telefon používat během běhu ICQ a na skákání do Native menu (snad to nepletu) se ještě necítím
2) potřebuji aspoň občas pohnout s kreditem na druhé SIMce
Hezký den!
J.
P.S.: Kde si zkontroluji, jakou heap memory mám nyní? V kterém programu a kde
 _________________ Motorola T2288R > Samsung C100 > C55 fw 24 (888kB) > C75 fw 11 & CX65 fw 25 → fw50
------------------------ |
|
Back to top |
|
 |
ropcik začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 21, 2006 4:46 pm Post subject: Re: Voilá, Bombus na C55 |
|
|
Tak uz mi to ICQ jde Diky
Jsou ruzne verze bombusu. V jednom mi jde zamknout klavesy aniz by mi to napsalo OUT OF HEAP MEMORY, ale zase mi nejde psat. Dyztak to odskousej. Tady mas ruzny verze bombusu: http://bombus.jrudevels.org/index.php?page=download
Treba najdes nakej kterej ti pofrci bez problemu  |
|
Back to top |
|
 |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Mon Oct 23, 2006 7:49 am Post subject: |
|
|
Moc mě těší, že jsem pomohla . A díky za odkaz, vyzkouším.
J.  _________________ Motorola T2288R > Samsung C100 > C55 fw 24 (888kB) > C75 fw 11 & CX65 fw 25 → fw50
------------------------ |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|