View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
stonik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 8:27 am Post subject: servisni kabel |
|
|
caute prosim vas neviete ako to je s tym prerobenim datoveho kabla na servisni na siemens cx75 aby som mohol patchovat??? podla navodu mi to vobec nejde. prosiiiiiim
no prerobim ten datovy kabel presne podla navodu... potom ho zapojim do PC normalne mi nabija. potom to spustim program papua a pokuam sa vygenerovat kod pre vklay, ten mi tiez nchce ist, takze sa neviem dalej pohnut, nemozem prepnut na service mode.. neviem ci je problem s kablom alebo s niecim inym. bolby som velmi vdacny keby mi niekto pomohol, lebo sa o to pokusam uz dost dlhu dobu. dakujeeeem
Last edited by stonik on Sat Sep 30, 2006 5:23 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
MAO táta fóra

7890.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 8:29 am Post subject: |
|
|
nejde to jsi toho hodne napsal...vic to spucifikuj pak ti tu mozna nekdo poradi  _________________
HTC Kaiser [16GB]+HTC TOUCH HD
Jsem takový malý HTC Maniak.
Skáču dobře, skáču rád. >>> www.roxet.eu <<< |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 30, 2006 11:10 am Post subject: |
|
|
Co ti tam nejde?Btw: návodů je víc stačí jen hledat i jinde než na SM. _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|