clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Záloha EEPROM pro x65 pomocí Siemens EEPROM tool 3
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Záloha EEPROM pro x65 pomocí Siemens EEPROM tool 3
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 02, 2004 8:05 am    Předmět: Záloha EEPROM pro x65 pomocí Siemens EEPROM tool 3 Odpovědět s citátem

Tak je to tady, začínáme patchovat x65. Základem pro mnohé úpravy je záloha EEPROM tak jako první krok si ukážeme jak na to.

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=213
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
SupuS
kolemjdoucí

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 23

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 02, 2004 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkousel jsem to na mem cx65 a nejak mi to nejde i kdyz jsem postupoval presne podle navodu Rolling Eyes . Program mi po stisknuti INIT pise scanning a nic se nedeje. Mam neoriginalni datovy kabel, FW 16 jsem s nim do telefonu nahral bez problemu .. i vsechny predchozi FW Smile
Taky jsem si vsiml ze na screenshotu je program ve verzi 3.0 a muj (stazeny ze siemensmanie) ma napsano 3.0beta a moznost zaskrtnout PreCheck v nem chybi uplne. Kde mam chybu? Shocked Dik Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 02, 2004 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano mas pravdu a vdaka za postreh.V tom odkaze je naozaj EEPROMTool3.0 beta...hned to odstranim a bude tam plna verzia.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 02, 2004 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Opravene wink
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MAC.big
začátečník
začátečník

Založen: 01. 09. 2004
Příspěvky: 67
Bydliště: Brno

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 02, 2004 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Důležitá věc: Asi je nutné při spuštění Init (jak se objeví nápis "Scanning...") telefon zapnout (respektive podržet červené tlačítko- to jsem se v návodu nedočetl) a mít zaškrtlé hw check. Mě to teda jinak nenaběhne (díky za radu buschi). Už jsem z toho začínal chytat amok.
_________________
CMD-C1->5110->6310->S65 fw.11
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SupuS
kolemjdoucí

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 23

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 03, 2004 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky. S novou verzi uz mi to jede v pohode. Applause Ale telefon jsem vubec nevypinal a zaskrtnul jsem PreCheck. Pak to slo dal podle navodu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAC.big
začátečník
začátečník

Založen: 01. 09. 2004
Příspěvky: 67
Bydliště: Brno

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 04, 2004 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já měl právě ještě bataverzi a tam vůbec PreCheck nebyl (ten původní odkaz).
_________________
CMD-C1->5110->6310->S65 fw.11
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 05, 2004 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji všem za upozornění a "zlepšováky". Touto dobou jsou již všechny zapracované v opraveném návodu.
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pdockal
kolemjdoucí

Založen: 03. 03. 2004
Příspěvky: 18

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 02, 2004 5:32 pm    Předmět: EEPROM - blok 0071 Odpovědět s citátem

Tak se mi z founu M65 "ztratil" blok 0071. Foun sice funguje OK, ale nedaří se mi do něj dostat nastavení (výběr pásma, aero check, ...).
Prosím, poraďte mi někdo. Děkuji za každou radu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 03, 2004 7:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No,treba si ten blok vytiahnut z inej M65-ky a nahrat do svojej.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 03, 2004 9:14 am    Předmět: Re: EEPROM - blok 0071 Odpovědět s citátem

pdockal napsal:
Tak se mi z founu M65 "ztratil" blok 0071. Foun sice funguje OK, ale nedaří se mi do něj dostat nastavení (výběr pásma, aero check, ...).
Prosím, poraďte mi někdo. Děkuji za každou radu.


Ne že jsi ho ztratil, ale sis ho vymazal. To je jediný způsob jak může zmizet. Mohu poslat čistej původní.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pdockal
kolemjdoucí

Založen: 03. 03. 2004
Příspěvky: 18

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 03, 2004 11:54 am    Předmět: EEPROM - blok 0071 Odpovědět s citátem

No, asi se mi jej špatnopu manipulací podařilo vymazat. Nejde mi tam ale vůbec nahrát zpět. Navíc jdou nahrávat jenom bloky s číslem 5000 a více. Founu to viditelně nevadí, ale rád bych to tam dostal. Přeflešování samozřejmě nic neřeší. I tak mám FW16. Napadlo mě, jestli by časem nepomohl V-klay nebo flešer ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pdockal
kolemjdoucí

Založen: 03. 03. 2004
Příspěvky: 18

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 03, 2004 11:54 am    Předmět: EEPROM - blok 0071 Odpovědět s citátem

No, asi se mi jej špatnopu manipulací podařilo vymazat. Nejde mi tam ale vůbec nahrát zpět. Navíc jdou nahrávat jenom bloky s číslem 5000 a více. Founu to viditelně nevadí, ale rád bych to tam dostal. Přeflešování samozřejmě nic neřeší. I tak mám FW16. Napadlo mě, jestli by časem nepomohl V-klay nebo flešer ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 03, 2004 12:28 pm    Předmět: Re: EEPROM - blok 0071 Odpovědět s citátem

pdockal napsal:
No, asi se mi jej špatnopu manipulací podařilo vymazat. Nejde mi tam ale vůbec nahrát zpět. Navíc jdou nahrávat jenom bloky s číslem 5000 a více. Founu to viditelně nevadí, ale rád bych to tam dostal. Přeflešování samozřejmě nic neřeší. I tak mám FW16. Napadlo mě, jestli by časem nepomohl V-klay nebo flešer ...

No flasher by nepomohl, protože ten vůbec EEPROMfull nepracuje, pouze s EElite.
Existuje jetě jeden způsob, odzálohuj si FF přes x65flasher, pozor ale ne přes Backup, ale Read flash... návod tady http://www.siemensmania.cz/content.php?id=244 a potom pomocí Smleteru si prohlédni v záložce EEPROM zda tam skutečně ten blok 71 není , návod zde http://www.siemensmania.cz/content.php?id=191 .
Ale mám pocit že budeš mít problém s Siemens EEPROM tool, když ti nahrává pouze bloky nad 5000. Jakou máš verzi, a máš správně vše nastaveno? http://www.siemensmania.cz/content.php?id=213

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Stefi
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 16. 09. 2004
Příspěvky: 468
Bydliště: Slavičín (prdel cca 35km od Zlina)

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2004 3:44 pm    Předmět: EEPROM - blok 5262 Odpovědět s citátem

Jen tak jsem projizdel bloky, kvuli zmene varianty a narazil jsem na blok 5262 v kolonce popis mam bluethoth-MMI. Vi nekdo co to ma znamenat???

A jeste jeden dotaz, jak rozeberu blok???

_________________
Zadny uceny z nebe nespadl



N5110=>N3310=>N3310blue light => Bosch GSM-COM607=>N3210=>CX65-Fw12=>Fw16=>Fw12=>Fw16=>FW25
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group