clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Záloha EEPROM pro x65 pomocí Siemens EEPROM tool 3
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Záloha EEPROM pro x65 pomocí Siemens EEPROM tool 3
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 17, 2005 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DamaGer napsal:
Lasky napsal:
1. Aby si sa mohol spojiť s EEPROM tool musíš mať zavedený SKEY.
2. Predtým ako nahráš svoje potrebné bloky EEPROM aplikuj patch na odkrytie skrytých blokov. Myslím, že záloha na SM je z FW25.


som zistil, ze ja nepotrebujem EEPROM bloky prepisovat, stacilo by mi keby mi fungoval WINSWUP verzia 50 alebo 43, lenze akosi nechce pripojit


Pokud jsi nahrál bloky EEPROM pomocí Save All, tak se ti v telefonu vymazaly ty nejdůležitější bloky a ze zálohy se neobnovily neboť jsi neměl pravděpodobně zavedeny Skey do telefonu. S tím ti Winswup nepomůže.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
tomcerv
kolemjdoucí

Založen: 20. 11. 2005
Příspěvky: 24

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 13, 2006 10:08 pm    Předmět: service mode Odpovědět s citátem

Funguje dobře,ale u mé M65 FW50 je nutné stisknout červené tlačítko.Telefon se rozsvítí s nápisem service mode a pak vše běží jak má...jinak mi to pořád psalo scanning!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group