Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
werunka.m kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 15, 2006 7:56 pm Předmět: Nezobrazuje se mi kdo volal komu ja atd... Help :( |
|
|
Prosím pomóc čím to může být že se mi nezobrazuje ve vypisech hovoru komu sem volala, kdo volal mi a kdo me prozvanel? Vzdycky jak to vyzvani dobry pise mi to kdo ale pak by to melo naskocit na displej ale nic ? Mam CX70 takze mi akorat blikaji diody jinak nic Nevim co m to muze byt dneska jsem si jen menila ikonky menu ale uz jsem je dala zpatky a dela to to same... Prosim pomozte mi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pnov rozumbrada

1265.50 SMM
|
Zaslal: ne říjen 15, 2006 8:02 pm Předmět: |
|
|
Zkus si vymazat ty seznamy. Něco podobného se tu už kdysi řešilo. _________________ M65 FW50+DCA-510 + PalmOne LifeDrive (moje hračky)
Uživatel Zdravého selského rozumu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
d[E]sann ostřílený diskusník

Založen: 31. 12. 2004 Příspěvky: 517 Bydliště: Prostějov Telefon: EL71 2352.42 SMM
|
Zaslal: út říjen 17, 2006 3:03 pm Předmět: |
|
|
J tak tenhle problém mám taky, ale mě zas tak nevadí ...no aji kdybych chtěl stejnak přehrát FW tak nemůžu mám vypálenou cestu do USB rozhraní takže to nic nerozpozná, no možná tu nabíječku  _________________ CX65@CX70 - DCA-510 --> EL71 With blue SLI LED FW45 + Boot-Box + Stereo HF HHS-150 + 2GB --> HTC Dream
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 17, 2006 7:38 pm Předmět: Re: Nezobrazuje se mi kdo volal komu ja atd... Help :( |
|
|
[quote="werunka.m"]Prosím pomóc čím to může být že se mi nezobrazuje ve vypisech hovoru komu sem volala, kdo volal mi a kdo me prozvanel? Vzdycky jak to vyzvani dobry pise mi to kdo ale pak by to melo naskocit na displej ale nic ? Mam CX70 takze mi akorat blikaji diody jinak nic Nevim co m to muze byt dneska jsem si jen menila ikonky menu ale uz jsem je dala zpatky a dela to to same... Prosim pomozte mi [/quote]
(Drak):Mám S65 a podobný problem se mi objevil,že se mi nezobrazí zmeškané hovory.Začlo to,když jsem vložil do telefónu RS-MMC kartu.Když jsem přehrál firmver,bylo vše OK,ale jem jsem kartu vyjmul a zase vložil do telefónu,tak to dělá zase.Tak že to může být i ta karta. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|