clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - SXG75 mobilní TV, video stream, internetové rádio
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

SXG75 mobilní TV, video stream, internetové rádio
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
 
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jirkab
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 09. 2004
Příspěvky: 2051
Bydliště: Praha

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 20, 2006 6:48 pm    Předmět: SXG75 mobilní TV, video stream, internetové rádio Odpovědět s citátem

Rozhodl jsem se založit toto téma, protože tady ještě není. Je mi jasné, že to asi nebude hodně lidí zajímat, ale pokud by přece jenom někdo něco podobného řešil nebude již muset ztrácet tolik času.

Jelikož mám telefon, který by takové věci měl (alespoň podle specifikace) umět začal jsem se zabývat tím jak to rozchodit.

Pokrytí UMTS v Praze je pro Eurotel (dále jen O2 Neutral ), takže všechny počáteční podmínky mám splněné (včetně nabízené služby). Takhle jsem uvažoval při prvotním nápadu se s tím zabývat - to bylo asi před 14 dny Rolling Eyes - ó jak jsem pořád naivní.

Začal jsem tím, že jsem si aktivoval službu mobilní TV pomocí SMS. To proběhlo okamžitě: přišla zpět SMS, že služba je aktivována.

Jo ještě abych nezapoměl. Před vším tím je potřeba nastavit datový profil pro mobilní TV (to než jsem zjistil také chvíli trvalo, ale šlo to) Je to jednoduché - nazve se nějaký spojovací datový profil a jako APN se uvede "video" nic jiného se nevyplňuje ( v záložkách mediaplayeru se pak tento profil vybere a aktivuje).

Potom jsem odeslal další SMS se žádostí o vstup do služby mobilníTV (to není nutné - dá se tam dostat i přímo z jejich wap portálu (k tomu ještě něco více dále) pouze přes profil wap, ale stránky jsou naštěstí zdarma Rolling Eyes ). Obdržel jsem zpět wap push zprávu: s odkazem http://3g.tanger.cz/mobilnitv/mobilnitv.php .

Po její aktivaci se otevře interní prohlížeč internetu, který by měl začít řešit zaplacení služby (1den: 20,-Kč, týden: 70,-Kč, měsíc: 150,-Kč) a již přístup ke sledování. Ale zde nastal hlavní zádrhel - wap mě vykopl ze služby, že můj typ telefonu není v seznamu podporovaných zařízení.

Telefon při přihlášení odesílá obsah souboru: uastring.txt z umístění brew/cfg/phone (soubor je v telefonu ještě také umístěn v brew/cfg/default/phone, ale to je dle mého názoru pro obnovu při provádění funkce MR (továrního nastavení). Pro SXG75 má soubor tento obsah: "SIE-EF81/22 UP.Browser/7.0.0.1.181 (GUI) MMP/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1" - z čehož vyplívá, že se hlási na wapu jako EF81, ale pro tuto funkci je to jedno, protože O2 nikdy ani o jednom takovém telefonu neslyšel a ani nikdy neuslyší Evil or Very Mad .

Začal jsem se dotazovat na infolinkách co s tím, zkoušel jsem zjišťovat jak se hlásí různé "podporované" Nokie - bezvýsledně (někteří z dotazovaných chudáků ani nevěděli, že něco podobného vůbec existuje a úplně všichni tuto funkci nikdy ani nezkoušeli - chápu, že potřebují někam chodit do zaměstnání, ale....) Potom jsem ještě zkoušel shánět informace na modopu, ale ta němčina (někdy jsem z toho už byl hodně zoufalý)- tu prostě neumím.

Abych to zkrátil: už pouze v čirém zoufalství jsem brouzdal po O2 portálu a napadlo mě kouknout na podporované BQS telefony - byly tam dva E71 a M81. U M81 je vyznačena podpora pro videodownload. Zkusil jsem tedy změnit obsah uastring.txt na: "SIE-M81/22 UP.Browser/7.0.0.1.181 (GUI) MMP/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1" ale při kliknutí na wap push odkaz zase stejná hláška o nepodporovaném typu telefonu Rolling Eyes .

Nějakou náhodou jsem však ještě zabrouzdal na jejich wap portalu (to už psal někdo na modopu pro T-mobile) a světe div se otevřela se mi nabídka na výběr TV stanice. Applause


Na to stačilo pouze kliknout a mobilní TV začala fungovat Applause (no říkejme tomu fungovat d'oh! ).


U SXG75 funguje pouze v rozlišení 176x144 (ještě jsem kvůli tomu vrátil fw 22, ale stejné jako u fw26) Rolling Eyes a nejde přepnout na celou obrazovku (podle modopa by snad EF81 měla ve fw vyšším než 27 jet ve FS (celá obrazovka), ale jak jsem psal: já a němčina).


Ty časy co to udává dole při přehrávání jsou zřejmě časy, které udávají příjez rychlíku na Hlavní nádraží - nepřišel jsem na to co mají udávat. (někdy jsou tam i takové časy jako: 6:30:23, 19:45:18 apod.)

Zvuk na interní repro je zkreslený, na sluchátka je podstatně lepší. Tady je jednoznačně problém s SXG75 (když jsem zkoušel jiné stream video bylo to stejné - zkreslený zvuk na externí repro a pouze malá obrazovka). K výpadkům signálu nedochází ani při jízdě autem, občas tak jednou za deset minut, nestíhá dotahovat a asi tak 3-5 sekud napíše bufering - zřejmě horší signál Think . Jinak jsem měl za to, že služba je dostupná pouze tam kde je UMTS - Shame on you není tomu tak, funguje i tam kde je pouze GSM (GPRS) - pouze s tím omezením, že pět sekund hraje a pět sekund natahuje data .


Podle mého pokud by telefon měl EDGE a byl někde kde chodí 150kb/s a více, poběží také.

Při sledování je možné uložit si adresu na které se vlastně služba stahuje, ta se uloží jako záložka mediaplayeru a na ní stačí pouze při dalším pokusu o sledování kliknout a vše již běží bez wapu (adresy jsou ve formátu: pro Óčko: rtsp://stream.o2active.cz/livetv/Ocko , pro Čt24: rtsp://stream.o2active.cz/livetv/CT24, záložky jsou uloženy v: brev/shared/MPlayer/bookmark - nejdou však vnutit do telefonu násilně pouhým nakopírováním, asi by to chtělo nějaký fígl jak při instalaci tématu, hry apod. ). V této chvíli (pokud jsou již adresy pro stahování v mediaplayeru) je serveru úplně jedno jaký typ telefonu stahuje data - klidně tam může být i S45 .

Další takový postřeh: pokud jsme si mysleli, že největší odběr má telefon při používání gps modulu (dotahování map, odesílání polohy každých 5 sekund - NavXS) tak to je omyl: při příjmu mobilní TV odhaduji výdrž plně nabité baterie telefonu na 1 až 1,5 hodiny.

Není mi jasné několik věcí: 1. jak server pozná, jestli mi může data poskytnout - jestli mám zaplaceno apod?
2. proč mi nejdou stáhnout běžná 3GP videa - napíše to nepodporovaný obsah Think ?
3. proč nejde poslouchat internetová rádia - to jsem prostě na modopu nepochopil ten fígl - musí to snad podporovat operátor? (samozřejmě pro poslech jsem aktivoval standardní internetový profil, ale bylo to jedno, tak daleko jsem se stejně nedostal).

Pokud by měl někdo čas a zájem pomoci získat informace a odpovědět mi na otázky (a hlavně zvládá němčinu) stačí na forum modopa do vyhledávání zadat "stream" a ono už to vyhodí ty správná témata. Samozřejmě pokud má znalosti bez nějakého hledání to by bylo vůbec nejlepší. Nejvíce by mě zajímalo to poslouchání internetových rádií.

Uffff. d'oh!

_________________
Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
RDT
táta fóra
táta fóra

Založen: 05. 06. 2005
Příspěvky: 1051

6964.82 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 29, 2006 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to snad není pravda. Tu O2 Mobilní TV jsem se dneska snažil rozchodit celý den (Dokonce jsem si kvůli tomu musel dobít již propadlý kredit na mé nepoužívané Go SIMce ) a ani mě nenapadlo, že se tím už někdo zabýval na Siemensmanii Brick wall .
Taky mi to psalo to s tím "nepodporovaným" typem a tak jsem stejně jako ty zkoušel upravit ten odesílaný soubor Pray. Náhodou jsem se také dostal na ten výber TV stanice, jenomže se mi zobrazilo něco jako: "Vyberte TV stanici:" A to bylo všechno. Potom jsem zkoušel všechno možné, obtelefonoval jsem infolinku atd. a nakonec jsem se na to vykašlal. :-&
Kdybych se býval podíval nejdřív sem na SM, tak bych alespoň věděl, že to lze, takže teď to jdu zkoušet znovu d'oh!

Jinak to rozlišení 176x144 ani větší být nemůže, to je maximální rozlišení pro Videohovor přes UMTS (Pokud jsem to tedy dobře pochopil)

_________________
| Právě používám: HTC Touch HD |

!> Windows Mobile Downloads <!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
RDT
táta fóra
táta fóra

Založen: 05. 06. 2005
Příspěvky: 1051

6964.82 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 29, 2006 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se na tu stránku s výběrem stanice dostal také, ovšem u mě vypadá takto:



Ještě kdyby se mi tam tak zobrazily nějaké ty stanice

Když se pokusím otevřít přímo např. rtsp://stream.o2active.cz/livetv/CT24, tak se zobrazí ta modrá šipka, začne se to připojovat a po chvíli se napíše: Zakázané, Nelze pokračovat, Nelze zobrazit soubor.

_________________
| Právě používám: HTC Touch HD |

!> Windows Mobile Downloads <!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
jirkab
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 09. 2004
Příspěvky: 2051
Bydliště: Praha

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: ne říjen 29, 2006 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A změnil jsi ten soubor jak jsem psal přesně tak jak jsem uvedl? Přesně takhle to totiž vypadá, když máš nepodporovaný typ telefonu. Odkazy si tě hází pořád dokola a nic. Pokud budeš postupovat přesně podle návodu jak jsem uvedl dosáhneš určitě zdárného cíle (hlavně nezapomenout na první kroky, kterými je aktivace služby a nastavení spojovacího profilu mediaplayeru - bez toho to nepůjde). Teď mě napadá, jde to vůbec na GO?
Jinak k tomu maximálnímu rozlišení. Samozřejmě máš pravdu v tom, že videohovor je přesně v tomto rozlišení. (Jinak používáme videotelefonování v rodině pokud to jen trochu jde, protože normální hovory máme dražší , mimochodem ty dopravní kamery po Praze to je skutečně velice kvalitní nápad. Videohovory do 31.12.2006 za 1Kč za min, účtováno pouze po celých minutách - tedy podle toho co píší v ceníku ). Ale právě, že mám dojem, že toto není videohovor (videohovor: upload i download přes 150kb/s "současně", streamvideo skoro pouze download - tím pádem si může dovolit větší datový tok směrem do telefonu Think ). Dokud to však nikdo nevyzkouší z těch co mají nějakou Nokii, která přehraje streamované video uložené v telefonu na celý displej a mobilní TV nepůjde na celý displej uvěřím tomu, že to jde pouze na menší rozlišení.

_________________
Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi


Naposledy upravil jirkab dne út listopad 07, 2006 10:41 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
RDT
táta fóra
táta fóra

Založen: 05. 06. 2005
Příspěvky: 1051

6964.82 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 30, 2006 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.mobilmania.cz/Operatori/AR.asp?ARI=113811
Tady je článek o mobilní TV, kde je i srovnání streamované TV přes 3G od O2 a DVB-H od T-Mobilu. I na N73 je TV přes 3G nejspíše v rozlišení 176x144
Kdyby tak SXG podporovalo DVB-H, to by byl nářez. Ovšem nejdříve by muselo být vůbec schopné přehrát video v tak velké kvalitě...

_________________
| Právě používám: HTC Touch HD |

!> Windows Mobile Downloads <!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
RDT
táta fóra
táta fóra

Založen: 05. 06. 2005
Příspěvky: 1051

6964.82 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 30, 2006 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, tak to už vím, proč mi nejspíš nefunguje O2 Mobilní TV. Odeslal jsem totiž pouze SMS MOBILNITV na 999888 a myslel jsem, že tím se TV aktivuje. Nesjpíš neumím hledat, protože jsem nikde na stránkcáh O2 nenašel, kam mám poslat tu Aktivační SMS Embarassed.
Janak myslím, že by to snad mělo fungovat i na GO. Ten odesílaný soubor jsem zaměnil přesně podle návodu a profil OT Video také.

_________________
| Právě používám: HTC Touch HD |

!> Windows Mobile Downloads <!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
bonebreaker
začátečník
začátečník

Založen: 29. 03. 2005
Příspěvky: 68

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 31, 2006 6:55 pm    Předmět: DVB-T přijímač Odpovědět s citátem

Pokrytí signálem se neustále zvyšuje a když už je tu založen topic o TV v mobilu, nedá mi to nezeptat se. Nevíte někdo něco o tom DVB-T přijímači pro x75? Myslíte si, že i tato kouzelná krabička se řadí do produktů zanikající mobilní divize a tudíž se jí už asi ani nedočkáme? Rolling Eyes
_________________
SXG75

blackandwhite.ic.cz

love-calculator

http://bb-s65.wz.cz/index.php
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
david.sedivy
(člen klubu SM)
věrný diskusník
(člen klubu SM)<br>věrný diskusník

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 460
Bydliště: Praha 3 - Žižkov Telefon: HTC P3300

78319.68 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 31, 2006 6:59 pm    Předmět: Re: DVB-T přijímač Odpovědět s citátem

bonebreaker napsal:
Pokrytí signálem se neustále zvyšuje a když už je tu založen topic o TV v mobilu, nedá mi to nezeptat se. Nevíte někdo něco o tom DVB-T přijímači pro x75? Myslíte si, že i tato kouzelná krabička se řadí do produktů zanikající mobilní divize a tudíž se jí už asi ani nedočkáme? Rolling Eyes


Ja myslim, ze tohohle by ses nedockal ani kdyby Siemens zustal Siemensem a nekoupil ho Benq.
Asi sis nevsiml v jake sekci ten clanek je. BULVAR
I kdyz, kdo vi, treba by to jednou byla skutecnost, kdyby se se Siemensem nestalo to co se stalo.

_________________
Alkatel Sad (ani nevím jakej)-->Siemens C35i-->Siemens S45(i)-->Sony Ericsson T68i Sad
-->Siemens CX65-->Siemens SXG75
-->HTC P3300 Artemis

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
mad1
začátečník
začátečník

Založen: 01. 02. 2006
Příspěvky: 88

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 07, 2006 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám stejné potíže, jako RDT. Vše jsem v mobilu nastavil dle návodu, jinak používám T-mobile, tak vykouzlit data z O2 byla docela síla ...
Přes veškerou snahu mi nepřijde zpět žádná reakce na přihlašovací SMS. Když ale zkusím nastavovací SMS pro Nokii, ta přijde v pohodě, zeptá se na PIN a pak logicky zkolabuje. Dedukuji, že na go kartě to asi blokují Embarassed
Když se prokopu přímo na wap stránkách O2 na mobilní televizi, dostanu stejnou obrazovku jako RDT - tedy bez nabídky programů.
Nejasná je taky úprava uastring.txt, protože je to binární soubor (nikoliv textový), a za úvodním textovým stringem jsou 00hex až do počtu 256 znaků - není chyba v tom? Mohl by někdo dát k dispozici "funkční" soubor, ať nebádám nad zbytečnostmi?
Rozchodil to někdo na go kartě?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirkab
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 09. 2004
Příspěvky: 2051
Bydliště: Praha

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 07, 2006 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady (prosím stahovat přes "uložit jako" - soubor je příliš malý na jiné stahování) je soubor uastring na M81 (nenapadlo mě, že by to někdo editoval jinak než v hexaeditoru wink Embarassed) - jen doufám, že ho (M81) O2 nestáhlo z portfolia podporovaných telefonů vůbec Think . (Nezapomenout vyměnit soubor na obou umistěních).
Nastavovací SMS na nokie jsou v tomto případě k ničemu. Není však problém nastavit přístupový bod ručně - je potřeba zadat pouze název a APN a uložený profil aktivovat v mediaplayeru. Nic na tom není.

_________________
Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
mad1
začátečník
začátečník

Založen: 01. 02. 2006
Příspěvky: 88

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 08, 2006 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jirkab napsal:
... soubor uastring na M81 (nenapadlo mě, že by to někdo editoval jinak než v hexaeditoru)
Nastavovací SMS na nokie jsou v tomto případě k ničemu. ...


Dobrá zpráva - rozjel jsem to i na O2 go kartě na Moravě přes GPRS Applause
Editace souboru .txt v hexaeditoru není přece jen tak samozřejmá, děkuji za potvrzení. Chyb u mne bylo víc, po dvou dnech pokusů jsem totálně odepsal foun (reset po každém pokusu připojení na net int. browserem), kupodivu stačilo jen "tovární nastavení" a zase ožil.
Abych nevypadal jako úplný pitomec, SMS pro nokii jsem fakt zkoušel jen kvůli zjištění, jestli se server O2 vůbec baví s předplacenými kartami. Jinak jsem od toho nic víc nečekal.
Díky jirkab za návod a pomoc Applause ... no a taky díky O2 za snahu Smile prozatím to není bez UMTS v praxi k ničemu (viz výše), ale i snaha se cení a budu se těšit, až UMTS dorazí i "na vesnici".
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nigol
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 01. 03. 2004
Příspěvky: 438

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 08, 2006 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To rozliseni je zrejme dano pouzitym kodekem videa. Tipoval bych, ze pouzivaji H.263 a to ma nasledujici pevne dana rozliseni:
128x96
176x144
352x288
704x576
1408x1152

Z toho ovsem povinne implementovana musi byt pouze prvni 2.

_________________
Java hry a programy



Jabber: nigol@njs.netlab.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Alpha2
pisatel
pisatel

Založen: 24. 11. 2005
Příspěvky: 220
Bydliště: Olomouc

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 08, 2006 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sleduji toto fórum, mobilní TV mě docela zajímá.
Nikde jsem ale nenašel informaci o tom, zdá-li je nutné mít tarif s neomezenými daty, když chci sledovat mobilní TV, či to jede nějak mimo počítání dat.
Vím, asi blbej dotaz, ale chci mít potvrzené, že potřebuji datový tarif...
Děkuji. A2

_________________
C25, S35, ME45, SXG75 FW22, HTC Diamond, HTC HD2
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirkab
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 09. 2004
Příspěvky: 2051
Bydliště: Praha

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 08, 2006 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne není to nutné. Jak píše operátor na svých stránkách vše je již obsaženo v poplatku za sledování mobilní TV.
Ale s jistotou to zjistíš až při vyúčtování .

_________________
Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
mad1
začátečník
začátečník

Založen: 01. 02. 2006
Příspěvky: 88

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 10, 2006 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirkab napsal:
... vše je již obsaženo v poplatku za sledování mobilní TV.
Ale s jistotou to zjistíš až při vyúčtování .
Já už jsem to zjistil, protože mám od O2 jen go kartu, odečítá se mi to ihned. Pokaždé když odklikám patřičnou sumu, prakticky ihned se mi odečte z kreditu. Zcela spolehlivě mě pak po nastavenou dobu "pustí" k TV, poté musím opět přes webový prohlížeč a zvolit další předplacený interval.
Funkčně je to príma, jezdil jsem se zapnutou TV po Brně i po Praze v různých denních i nočních dobách. V dopolední špičce mi občas spojení drhlo, obraz "kostičkoval", popř. nestačil plnit buffer. Odpoledne a navečer jsem sledoval TV (i za jízdy) bez sebemenších problémů.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group