View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tom_b začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 04, 2006 2:23 pm Post subject: reklamace sx1 |
|
|
Poradi mi nekdo jak postupovat? poslal jsem mobil na zarucni opravu do spolecnosti ppietc. mobil se vratil neopraven s informaci "mechanicke poskozeni mta" mobil jsem nosil celou dobu na krku, takze mi spadl mozna jednou za celou dobu a to bylo pred rokem. mobil se mi zhroutil pri psani sms.. zrestartoval se a pak nabihal uz jen do rezimu kdy chce prehrat firmware.. to jsem zkousel asi petkrat, ale mobil se nerozjel. jak postupovat ted, kdyz reklamaci mi neuznali a cenu opravy odhadli na 11000tisic? jsem presvedcen o tom, ze jsem neudelal nic cim bych porusil zarucni podminky _________________ Linux rulezz (Linux is like a teepee no windows, no gates, apache inside) |
|
Back to top |
|
 |
Dan Kaser pisatel

22.60 SMM
|
Posted: Wed Oct 04, 2006 4:33 pm Post subject: Re: reklamace sx1 |
|
|
tom_b wrote: | Poradi mi nekdo jak postupovat? poslal jsem mobil na zarucni opravu do spolecnosti ppietc. mobil se vratil neopraven s informaci "mechanicke poskozeni mta" mobil jsem nosil celou dobu na krku, takze mi spadl mozna jednou za celou dobu a to bylo pred rokem. mobil se mi zhroutil pri psani sms.. zrestartoval se a pak nabihal uz jen do rezimu kdy chce prehrat firmware.. to jsem zkousel asi petkrat, ale mobil se nerozjel. jak postupovat ted, kdyz reklamaci mi neuznali a cenu opravy odhadli na 11000tisic? jsem presvedcen o tom, ze jsem neudelal nic cim bych porusil zarucni podminky | zkus se vykaslat na servis a prehraj fw...nebo zkus taky troj hmat ten nekdy taky pomuze _________________ Sie S6,Er R310s,Er R310s - jina barva,n 5110,Sie ME45,Sie MC60,Sie SX1 |
|
Back to top |
|
 |
tom_b začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 04, 2006 10:27 pm Post subject: |
|
|
to jsem zkousel.. firmware jsem zkousel prehrat 5x a kdyz zkousim trojhmat, tak me to hodi do obrazovky pro update software.. to bude tezsi orisek _________________ Linux rulezz (Linux is like a teepee no windows, no gates, apache inside) |
|
Back to top |
|
 |
berczo (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 6:05 am Post subject: |
|
|
Zkus kontaktovat Krokodýla ...
Jinak taky mám zrovinka v PPI-ETC sx1 na opravě a pevně doufám, že bude záruční ...  _________________ Siemens C25>C35i>S35>MT50>C55>S55>M75>SX1/CPU 168 Mhz + 1GB MMC Kingston+; řádně vytuněn :-) > zemřel 15.5.2008 RIP
+ Sandisc 8GB class 4 |
|
Back to top |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

5896.92 SMM
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 6:17 am Post subject: |
|
|
zkus tohle:
vytahni na 5 hodin baterku a pak po nandani baterky ho hod na nabijecku
anebo skratni kondik vevnitr u napajeni to mi pomohlo  _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 6:26 am Post subject: |
|
|
tom_b wrote: | to jsem zkousel.. firmware jsem zkousel prehrat 5x a kdyz zkousim trojhmat, tak me to hodi do obrazovky pro update software.. to bude tezsi orisek |
Ak ta to hodi do Software Update tak si za vodou normalne cez kabel DCA540 nainstaluj software, ak ho nemas stiahni si ho tu http://www.siemensmania.cz/dnld.php?id=5224 |
|
Back to top |
|
 |
tom_b začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 05, 2006 8:26 am Post subject: |
|
|
mario_liptov wrote: | tom_b wrote: | to jsem zkousel.. firmware jsem zkousel prehrat 5x a kdyz zkousim trojhmat, tak me to hodi do obrazovky pro update software.. to bude tezsi orisek |
Ak ta to hodi do Software Update tak si za vodou normalne cez kabel DCA540 nainstaluj software, ak ho nemas stiahni si ho tu http://www.siemensmania.cz/dnld.php?id=5224 |
vzdyt povidam, ze prehrat firmware jsem zkousel uz petkrat a dela to to same _________________ Linux rulezz (Linux is like a teepee no windows, no gates, apache inside) |
|
Back to top |
|
 |
Artass kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 11:43 am Post subject: |
|
|
Čau potřeboval bych váš názor nebo zkušenost
Před týdnem v pátek sem dával do Brněnské prodejny AAAmobil můj SX1 stím, že nejde zapnout!!No a oni to poslali do servisu!A tak chci vědět jak se dozvím, že mi reklamaci přijali nebo nepřijali??Mio mě říkal že když do týdne nebo 5 pracovních dnů nezavolají stím, že ji nepříjmuli, tak že mě ju vzali a vlastně mám skoro vyhráno!!Jak to tedy je??Musejí mě dat do týdne vědět?Nebo maj 30dnů na rozhodnutí??Totiž na SYMBIANFORUM.cz mě řekli že v zákoně nikde není lhůta 5pracovních dnů, ale že mají 30dnů!!!Tak fakt nevím Su z toho jelen!! Prosím o rady a zkušenosti díky moc  _________________ Mobil je vše, PC je víc a SPORT je nadevše!=)
Bez toho není život!!=) |
|
Back to top |
|
 |
yaqwsx táta fóra

Joined: 12 Dec 2005 Posts: 1027 Location: Takové městečko nedaleko Kroměříže
209083.66 SMM
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 12:08 pm Post subject: Re: reklamace sx1 |
|
|
tom_b wrote: | ... mobil se mi zhroutil pri psani sms.. zrestartoval se a pak nabihal uz jen do rezimu kdy chce prehrat firmware.. to jsem zkousel asi petkrat, ale mobil se nerozjel. jak postupovat ted, ... |
Nabihati do Swup modu ,skousels vycistit joy?  _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
JFGI - Just Fuckin' Google It
http://www.fuckinggoogleit.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Artass kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 12:16 pm Post subject: |
|
|
Prosím poradte  _________________ Mobil je vše, PC je víc a SPORT je nadevše!=)
|
Back to top |
|
 |
yaqwsx táta fóra

209083.66 SMM
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 12:19 pm Post subject: |
|
|
Artass wrote: | Prosím poradte  |
POdle zakona maji na posouzeni 30 dni,neni-li uvedeno ve smlouve jinak. _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
|
Back to top |
|
 |
Artass kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 12:31 pm Post subject: |
|
|
Ale Mio říkal něco jinýho... TAk ale fakt nevím!  _________________ Mobil je vše, PC je víc a SPORT je nadevše!=)
|
Back to top |
|
 |
yaqwsx táta fóra

209083.66 SMM
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 12:35 pm Post subject: |
|
|
Nevim to si pamatuju,kdysi jsem neco takovyho hledal,takze to neni 100proc _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
|
Back to top |
|
 |
|