Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MikeMaster všeználek

Založen: 02. 05. 2006 Příspěvky: 794 Bydliště: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Zaslal: čt listopad 16, 2006 3:30 pm Předmět: Wrong Software |
|
|
Měl jsem mobil v servisu... Docela dlouho dobu, kvůli mému PX na M65... Viz topic PX M65... Mobil jednou opravili (chtěli za to 1000Kč, protože to byla maximální částka, do které jsem chtěl opravu provést), zkusil jsem ho v prodejně a zase dělal PX... Tak jsem ho tam nechal ať to předělají. Když jsem tam po tejdnu přišel, tak mi řekli, že to je neopravitelná chyba a pomohlo by jedině vyměnit základní desku... Ale za cenu 2500Kč, což se nevyplatí. Když mobil zapnu, tak se mi objeví Wrong Software a vypne se. Myslel jsem, že když pčehraju FF, tak to bude ok, ale není !!!... Jakto ??? Nevíte co s tím ? A myslíte si, že je rozumná cena za výměnu Flash paměti a nahřátí studených plošných spojů 1000Kč ??? _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Mp3, MiniGPS, Xtask, TalkPhone, TalkKbd, MenuPusk
Nintendo/GameBoy(Color)/Sega Games
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Zaslal: čt listopad 16, 2006 4:04 pm Předmět: |
|
|
WrongSoftware sa mi u X65 objavil raz, a to ked som sa ho snazil odblokovat, jedine co ti mozem poradit je zaslat ho do autorizovaneho servisu, aby ti urobili FlashRecovery, co je kompletne preflashovanie telefonu, ale nie ako sa to robi tu, ze prehrat software, ale hlbkove prehratie komplet FW, ako ked vyjde z linky. _________________ S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?
Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil

Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MikeMaster všeználek

Založen: 02. 05. 2006 Příspěvky: 794 Bydliště: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)
4379.18 SMM
|
Zaslal: čt listopad 23, 2006 12:35 pm Předmět: |
|
|
A nejde tento problém nějak odstranit pomocí kabelu a nějakého programu... Udělat si nějak tu FlashRecovery sám.
Když jsem se vrátil do toho servisu, kde mi to to zkurv***, tak se začali vymlouvat, že to nejde opravit, že jak se ten mobil jednou rozebere, tak nejde dát do původního stavu, že mám křivou systémovou desku a dalšich hafo kravin... Chvíli jsem se tam s tim prodavačem hádal, řvali jsem tam po sobě a nakonec jsem odešel s prázdnou... _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: čt listopad 23, 2006 1:03 pm Předmět: |
|
|
Pokud se jedná pouze o softwarovou závadu, není nic jednoduššího než pomocí DCA-510 telefon oživit pomocí návodů, které na SM najdeš.
Nejdříve si vše důkladně prostuduj (to ti zabere tak dva dny tvrdé dřiny a pak se do toho pusť). Pouze v kostce jak bych postupoval: Jelikož píšeš, že máš v telefonu mnoho patchů určitě máš komplet čistou zálohu celého telefonu. Tu bych do telefonu vrátil pomocí V_klay a to včetně přehrání BC - jelikož záloha je určitě tvá není se čeho bát! A je hotovo.
Pokud zálohu nemáš je třeba do telefonu nahrát FF z jiného telefonu (ale bez zápisu do BC) a potom telefon odblokovat na správné IMEI - nejjednoduší je to pomocí programu PapuaUtils.
Wrong software se mi objevil také na telefonu a to tehdy když jsem experimentoval s programem SST (program tak dobrý na zničení telefonu a zmrtvění HDD v PC). Jinak obnova z takového stavu je i pro Siemensackýho začátečníka, není na tom nic složitého a to ani nemluvím o nějakém "odborném flashování" v servise . _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MikeMaster všeználek

4379.18 SMM
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 6:22 pm Předmět: |
|
|
Já svou FF mám, taky jsem jí tam nahrál... Ale to nepomohlo... =( Ale nedělal jsem to včetmě přepisu Bootcore... A studovat nemusím, koukni na mých 400 příspěvků, něco už o tom vím... Ale dík _________________ Siemens M65 (motherboard from CX65)+patches+elfs+Caged Plasma TnG
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|