Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rotacak začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt říjen 19, 2006 1:23 pm Předmět: Siemens M65, GPRS, HW chyba? |
|
|
Dobrý den. Mám Siemens M65 a dočasně ho používám na internet přes GPRS. Původní M65ku jsem měl cca jeden rok, než jsem ho začal používat na net. Po dvou měsících používání, kdy jsem stačil prřenést cca 800 MB dat začal zlobit: sám se začal vypínat. Pokaždé jsem ho ale nahodil, až pak jednou jsem ho už nenahodil. Koupil jsem si proto z bazaru další M65ku. Mám ji cca 4 měsíce a poslední měsíc jsem ji používal na připojení k netu přes GPRS. Musím dodat, že byla celkem v pohodě, ale jakmile jsem se začal blížit k 500 MB přenesených dat, začal stejným způsobem zlobit, jako ten první. Chci se tímto zeptat, jestli to není nějaká HW nebo SW chyba. Momentálně nemám žádný tlf. protže už i tenhle zkolaboval. Nedá se nějak zprovoznit, bez toho, abych ho musel dávat někam do servisu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Doxxik všeználek

4285.00 SMM
|
Zaslal: čt říjen 19, 2006 1:54 pm Předmět: |
|
|
Proč děláš 2 stejné topiky??
řekl bych, že to bude v Software.... le zdá se mi to divné, že by telefon se bránil přenesení dat.... a to jsi nepatchoval a podobné věci?? _________________ Doxxik
http://www.youtube.com/watch?v=ZapMq2cDyZM |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rotacak začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 07, 2006 11:41 am Předmět: HW |
|
|
U prvního telefonu jsem nepatchoval ani nedělal žádé podobné věci. U druhého tlf jsem pouze nahrával originál fw 50 od Siemensu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|