clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Generování kódů a zavedení Skey do EL71
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Generování kódů a zavedení Skey do EL71
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
alkaba
čestný člen
čestný člen

Založen: 15. 01. 2005
Příspěvky: 1618
Bydliště: 0x0000FFF Telefon: S75

10903.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 15, 2006 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zabudli...samozřejmě to funguje i na ní, když vychází z EL Rolling Eyes
_________________
»HTC Rose S740 with WM 6.5.3
»HP iPaq 514 with WM6.5.3
»Siemens C65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
paul.mp3
kolemjdoucí

Založen: 29. 12. 2005
Příspěvky: 4

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 16, 2006 2:40 pm    Předmět: mně to nefunguje Odpovědět s citátem

mario_liptov napsal:
On ten usb kabel si vytvori com port na pocitaci, elektronika v kabli je prevodnik USB na COM. Prideli mu najblissi volny port COM (cislo portu si potom mozes zmenit v nastaveniach pocitaca). A potom si vlastne najde ten port, na ktorom bude pripojeny talefon.

jsem taky šťastným majitelem el71, hned po uveřejnění návodu na zavedení skey jsem objednával dk1 110 usb od gsm cables a první, co šlo ven, byl CameraClickMelody.wav Very Happy Ale nedaří se mi "naemulovat" com port, kabel mi jel na com5, update firmwaru nabízel com 1 a com2, dal jsem tedy kabel na com1 - a update mi nabízí možnost com2 a com6.. poradí někdo?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 16, 2006 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

alkaba napsal:
Zabudli...samozřejmě to funguje i na ní, když vychází z EL Rolling Eyes


A ma to niekto vyskusane?Podla prispevkov od Rusov na E71 nefunguje.

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mario_liptov
administrátor
administrátor

Založen: 06. 09. 2004
Příspěvky: 2278

266181.87 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 16, 2006 3:43 pm    Předmět: Re: mně to nefunguje Odpovědět s citátem

paul.mp3 napsal:
mario_liptov napsal:
On ten usb kabel si vytvori com port na pocitaci, elektronika v kabli je prevodnik USB na COM. Prideli mu najblissi volny port COM (cislo portu si potom mozes zmenit v nastaveniach pocitaca). A potom si vlastne najde ten port, na ktorom bude pripojeny talefon.

jsem taky šťastným majitelem el71, hned po uveřejnění návodu na zavedení skey jsem objednával dk1 110 usb od gsm cables a první, co šlo ven, byl CameraClickMelody.wav Very Happy Ale nedaří se mi "naemulovat" com port, kabel mi jel na com5, update firmwaru nabízel com 1 a com2, dal jsem tedy kabel na com1 - a update mi nabízí možnost com2 a com6.. poradí někdo?


Daj pozor, pocitac sam o sebe mava seriovy port com1, com2, nemali by sa ti byt medzi sebou s kablom DCA110. Zmen bud USB kabel na com3 alebo zmen seriovy port pocitaca com1 na iny a az potom daj DCA110 na com1.

_________________
S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?

Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil
SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
paul.mp3
kolemjdoucí

Založen: 29. 12. 2005
Příspěvky: 4

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 17, 2006 9:58 am    Předmět: Re: mně to nefunguje Odpovědět s citátem

mario_liptov napsal:
Daj pozor, pocitac sam o sebe mava seriovy port com1, com2, nemali by sa ti byt medzi sebou s kablom DCA110. Zmen bud USB kabel na com3 alebo zmen seriovy port pocitaca com1 na iny a az potom daj DCA110 na com1.

to jsem udělal, jenže mi fw update 41 (ze siemensmanie) nabízí com porty com2 a com6, nejde o to, že kabel dám na číslo 1 nebo x, jde o to, že update mi nabídne jen 2 možnosti com portů, a to vždy ty systémový.. třeba com2 a com26, nikdy ne na číslo kabelu..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mario_liptov
administrátor
administrátor

Založen: 06. 09. 2004
Příspěvky: 2278

266181.87 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 17, 2006 10:43 am    Předmět: Re: mně to nefunguje Odpovědět s citátem

paul.mp3 napsal:

to jsem udělal, jenže mi fw update 41 (ze siemensmanie) nabízí com porty com2 a com6, nejde o to, že kabel dám na číslo 1 nebo x, jde o to, že update mi nabídne jen 2 možnosti com portů, a to vždy ty systémový.. třeba com2 a com26, nikdy ne na číslo kabelu..


Ked si pozries v spravcovi aky port ti vyhlasi DCA 110? Ak tam mas nejaky rozumny port tak aj fw update by ti mal tento port najst. Skus si spustit WinSwup ake porty ti najde.

_________________
S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?

Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil
SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
roras
začátečník
začátečník

Založen: 21. 08. 2005
Příspěvky: 34
Bydliště: Chomutov, Severní Čechy

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 20, 2006 6:08 pm    Předmět: Vygenerovaný loader "NewVKD" Odpovědět s citátem

Na SL75 fw16 mi při načítání první zálohy FF ve V Klay se zavaděčem "New VKD" z PapUt. zůstala záloha stát vždy na stejné adrese s hláškou "blablabla-Loader not ready"(nebo tak nějak).Zavaděč z X65flasher-2102/VKlay/S75, pracoval již korektně.Možná to někomu pomůže, možná jsem někde dělal chybu já Think
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
paul.mp3
kolemjdoucí

Založen: 29. 12. 2005
Příspěvky: 4

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 22, 2006 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mario_liptov:
http://img218.imageshack.us/img218/390/clipboard03wx1.png
skenuje to jen com2 a com6.. (EL71410400.xbz_update.exe)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mario_liptov
administrátor
administrátor

Založen: 06. 09. 2004
Příspěvky: 2278

266181.87 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 22, 2006 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

paul.mp3 napsal:
mario_liptov:
http://img218.imageshack.us/img218/390/clipboard03wx1.png
skenuje to jen com2 a com6.. (EL71410400.xbz_update.exe)


Uhm. Vidim to blede, skus este ten WinSwup, ake porty ti najde, pripadne s EL71410400.xbz_update.exe dat manualne port. Pokial sa nemylim malo by to ist.

_________________
S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?

Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil
SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
flemo
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 06. 04. 2005
Příspěvky: 537
Bydliště: Trnava

3205.06 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 15, 2007 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
alkaba napsal:
Zabudli...samozřejmě to funguje i na ní, když vychází z EL Rolling Eyes


A ma to niekto vyskusane?Podla prispevkov od Rusov na E71 nefunguje.


Nefunguje. Aplikacia vypise ESN a HASH, ale papua nedokaze vypocitat SKEY a BKEY.
Rusi pisu, ze sa SKEY pre E71 da kupit.

_________________
....S65-AX75-CX75-EL71-E71-SXG75-E71-S68-C81-M81
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
alkaba
čestný člen
čestný člen

Založen: 15. 01. 2005
Příspěvky: 1618
Bydliště: 0x0000FFF Telefon: S75

10903.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 16, 2007 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dělá se to jinak..zatím to jde pouze přes testpoint a přepočítává se Bkey, který se pak zavede do telefonu..
_________________
»HTC Rose S740 with WM 6.5.3
»HP iPaq 514 with WM6.5.3
»Siemens C65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
maydayanthem
badatel
badatel

Založen: 08. 01. 2005
Příspěvky: 110
Bydliště: Zilina

174.76 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 27, 2007 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je uz nejaka moznost ako prepocitat SKEY na e71?
Totiz strasna predstava, ked vidim ako mi tu visi kabel, a neda sa s nim nic robit. Hand

Btw. skusal som aj tot nedavno vypustenu PapuaUtils 0.9.6.
Ani tam nie je mozne Skey vyratat (ani pri prehodeni dvojic v ramci ESN).

_________________
s35 fw18 -> s55 fw91
now cx75 fw25 + e71 fw41 + DCA-510 + DCA-140
samsung D900i -> strasna sracka, ved to ani nie je telefon!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gehstock
kolemjdoucí

Založen: 30. 03. 2006
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 1:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Can u write in English ?
if u had wishes or u have found Bugs then report it Please

i need support for pu i have not all devices to test
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jonathan
kolemjdoucí

Založen: 26. 09. 2006
Příspěvky: 4

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 20, 2007 2:16 pm    Předmět: S68?? Odpovědět s citátem

Zkousel nekdo zavest SKEY take na S68? Ja si kvuli tomu poridil DCA-110 od gsmcables.cz a nejak se mi nedari Sad
Kabel normalne (datove) fungoval (treba se SiMoCo), ale PapuaU (0.7.9d) se nespojil s bsReaderem, takze jsem kody prepsal rucne, vypocital SKEY a BKEY a od te doby nic.. Diky neprelozene verzi tomu moc nerozumim, ale zda se, ze vazne komunikce. Vypnuty tel. jsem jeste uvedl do servisniho modu, ale to bylo vse, k napisu Factory mode jsem se uz nedostal. Kde delam chybu?
Take nevim, jaky zvolit prepinac na zalozce nstaveni (R65, x75, x85), drivejsi verze PapuaU to nemeli..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
djzelee
začátečník
začátečník

Založen: 10. 04. 2005
Příspěvky: 61

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 14, 2007 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vše mi podle návodu prošlo hladce. Mám DCA-110 od gsmcables.cz akorát potom ve V-Klay když chci jodit nějáký patch do EL71-ky vyhodí to skoro u konce zápisu do mobilu tuhle hlášku:




Stalo se to taky někomu? Nevíte někdo kde dělá chybu? d'oh!

Verze vKlay 3.3 mobil EL71 FW38

_________________
M35i(FW18,21,24,25)->A55@C55(FW24)->ST60(FW040305,040730n)->CX65(FW38)->S65(FW12,58 ) + 512 MB RS-MMC SanDisk->EL 71 (FW38,45) + 512 MicroSD Hama
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group