clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Diskusia o elfoch pre telefóny Sgold
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Diskusia o elfoch pre telefóny Sgold
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 23, 24, 25  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Elfy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
D4X
(o(^^)o)
redaktor

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5114
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Telefon: HTC Diamond
382386.17 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 10, 2006 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pkná blbost... na 58 se nedělají patche a nemá žádnou podporu...
_________________
-> Nokia Lumia 800
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Moucha
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 01. 2006
Příspěvky: 2125
Bydliště: C. Budejovice Telefon: HTC Hero

60.08 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 11, 2006 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

k ty lampicce by bylo mozny jeste dodat ze problikava display
_________________

SM
wmmania.cz
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 11, 2006 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj, taky jsem koukal. Bral jsem jí z topicu s nápadama na elfy, takže to asi nebude uplně dokonalý a další verze nejspíš asi taky nebude.. Smile
//doplněno

_________________
Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mart22
elfmaster
elfmaster

Založen: 03. 05. 2005
Příspěvky: 1346
Bydliště: Tábor

56669.28 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 11, 2006 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevíte jak přinutit TED, aby ukládal nové řádky v 0x0D0A?
A co vůbec znamená direct load, win, dos format?
A jde spravit, aby edit ukazoval celý soubor(chybí poslední řádky)?

_________________
Arrow E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
lommersweb
badatel
badatel

Založen: 18. 02. 2005
Příspěvky: 150
Bydliště: Brno

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 11, 2006 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lidi potřebuju radu, dlouho sem tady nebyl a ted kdyz jsem tady, tak sem zjistil ze sou na muj mobil novy elfy,M65FW50, tak si tam ruzne nahraju, ale kdyz chcu spustit třeba GameBoy,Z80 a ostatni elfy tak se nic nestane, maximalne funguje elf na to blikání a vibrováni!!Vubec to nechapu, protože předtim me to normálně jelo!! Brick wall Sad
_________________
M65 muj mobil,

http://streetflyers.ic.cz muj web,

Lommer muj nick.

--

Prvně MT50 FW12->M65 FW14 potom FW25 pak FW50 a FW58 a zase FW50 + dvakrat vyměněná baterka a deska,taky display!Ted CX70fw56 + ElfPack 1,8 + patche + elfy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Sefinko
elfmaster
elfmaster

Založen: 23. 03. 2005
Příspěvky: 986
Bydliště: Strážske (Okolie) Telefon: CSL65v53 EL71v45 + 1GB Kingston (c) Benlux

6980.53 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 13, 2006 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lommersweb napsal:
lidi potřebuju radu, dlouho sem tady nebyl a ted kdyz jsem tady, tak sem zjistil ze sou na muj mobil novy elfy,M65FW50, tak si tam ruzne nahraju, ale kdyz chcu spustit třeba GameBoy,Z80 a ostatni elfy tak se nic nestane, maximalne funguje elf na to blikání a vibrováni!!Vubec to nechapu, protože předtim me to normálně jelo!! Brick wall Sad


No elfy ako GameBoy a Z80 sa nespustaju kliknutim na nich ale spustaju sa uz priamo hry pre nich napr. Demo.gb a Demo.z80 su pribalene v tych archivoch. Ale predtym musis mat este asociovane pripony pre tie elfy v subore extension.cfg. pre GameBoy a z80 je to:
kód:
gb:0:\ZBin\GameBoy\GameBoy.elf
gbc:0:\ZBin\GameBoy\GameBoy.elf
z80:0:\ZBin\z80\z80.elf
sna:0:\ZBin\z80\z80.elf

_________________
C(SL)65v53 + MP14 + ELfpack 2.01 | Patche, Elfy, atď. pre EL71
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
lommersweb
badatel
badatel

Založen: 18. 02. 2005
Příspěvky: 150
Bydliště: Brno

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 13, 2006 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sefinko napsal:
lommersweb napsal:
lidi potřebuju radu, dlouho sem tady nebyl a ted kdyz jsem tady, tak sem zjistil ze sou na muj mobil novy elfy,M65FW50, tak si tam ruzne nahraju, ale kdyz chcu spustit třeba GameBoy,Z80 a ostatni elfy tak se nic nestane, maximalne funguje elf na to blikání a vibrováni!!Vubec to nechapu, protože předtim me to normálně jelo!! Brick wall Sad


No elfy ako GameBoy a Z80 sa nespustaju kliknutim na nich ale spustaju sa uz priamo hry pre nich napr. Demo.gb a Demo.z80 su pribalene v tych archivoch. Ale predtym musis mat este asociovane pripony pre tie elfy v subore extension.cfg. pre GameBoy a z80 je to:
kód:
gb:0:\ZBin\GameBoy\GameBoy.elf
gbc:0:\ZBin\GameBoy\GameBoy.elf
z80:0:\ZBin\z80\z80.elf
sna:0:\ZBin\z80\z80.elf


lol, nejsem zase takovej debil Laughing Pray mě normálně Z80 aji GameBoy jeli, a cestu v extension.cfg mam spravne, to vubec nechapu, nahral jsem zpátky ty stary Z80 a gameboy, ale pořád to nejede. cely to nejak blbne Shhh Think

_________________
M65 muj mobil,

http://streetflyers.ic.cz muj web,

Lommer muj nick.

--

Prvně MT50 FW12->M65 FW14 potom FW25 pak FW50 a FW58 a zase FW50 + dvakrat vyměněná baterka a deska,taky display!Ted CX70fw56 + ElfPack 1,8 + patche + elfy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Sefinko
elfmaster
elfmaster

Založen: 23. 03. 2005
Příspěvky: 986
Bydliště: Strážske (Okolie) Telefon: CSL65v53 EL71v45 + 1GB Kingston (c) Benlux

6980.53 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 13, 2006 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nedaval si tam nahodou novy ExtD, alebo iny dolezity elf, ktory ma podporu len pre ElfPack 1.8++ a ten na M65 asi nie je, aspon som ho nikde nevidel...
_________________
C(SL)65v53 + MP14 + ELfpack 2.01 | Patche, Elfy, atď. pre EL71
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
lommersweb
badatel
badatel

Založen: 18. 02. 2005
Příspěvky: 150
Bydliště: Brno

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 13, 2006 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wow, jo moc dikec, už to funguje, jen jsem smazal ExtD, jsem to vubec netušil že to bude tim d'oh! Applause
_________________
M65 muj mobil,

http://streetflyers.ic.cz muj web,

Lommer muj nick.

--

Prvně MT50 FW12->M65 FW14 potom FW25 pak FW50 a FW58 a zase FW50 + dvakrat vyměněná baterka a deska,taky display!Ted CX70fw56 + ElfPack 1,8 + patche + elfy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
lommersweb
badatel
badatel

Založen: 18. 02. 2005
Příspěvky: 150
Bydliště: Brno

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 13, 2006 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten xTask me asi na M65FW50 nepojede co?že tam ani není CSMlist.
_________________
M65 muj mobil,

http://streetflyers.ic.cz muj web,

Lommer muj nick.

--

Prvně MT50 FW12->M65 FW14 potom FW25 pak FW50 a FW58 a zase FW50 + dvakrat vyměněná baterka a deska,taky display!Ted CX70fw56 + ElfPack 1,8 + patche + elfy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
mart22
elfmaster
elfmaster

Založen: 03. 05. 2005
Příspěvky: 1346
Bydliště: Tábor

56669.28 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 13, 2006 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pojede, ale místo názvů procesů se ti zobrazí Uknown A.......
_________________
Arrow E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
mart22
elfmaster
elfmaster

Založen: 03. 05. 2005
Příspěvky: 1346
Bydliště: Tábor

56669.28 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 13, 2006 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohužel CSM list jsem nenešel pro M65. Ani na http://forum.siemens-club.org/viewtopic.php?TopicID=62664 a to už je co říct Sad
_________________
Arrow E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Sefinko
elfmaster
elfmaster

Založen: 23. 03. 2005
Příspěvky: 986
Bydliště: Strážske (Okolie) Telefon: CSL65v53 EL71v45 + 1GB Kingston (c) Benlux

6980.53 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 13, 2006 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lommersweb napsal:
ten xTask me asi na M65FW50 nepojede co?že tam ani není CSMlist.


- pre chod xTask-u je potrebny patch Key-hook a ELFpack v1.8, takze asi nepojde.

_________________
C(SL)65v53 + MP14 + ELfpack 2.01 | Patche, Elfy, atď. pre EL71
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 13, 2006 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wow, tak jsem rozjel tu podporu webtlačítka u xtasku a je to skvělý Smile
// ale nějak mi to blbne, když při mp3 zmáčknu webtlačítko, tak to naskočí (mp3 se zastaví jako vždycky), pak z xtasku vyskočim a když zmáčknu webtlačítko zase, tak se nic nestane.. Když ještě jednou, tak vyskočim do doba/poplatky (to tam mam nastavený jako funkci) a od tý chvíle tim tlačítkem xtask nespustim
///no nic, už je pryč, když jsem měl spuštěnej bombus, tak první přepnutí fungoval, druhý už PX...

_________________
Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mart22
elfmaster
elfmaster

Založen: 03. 05. 2005
Příspěvky: 1346
Bydliště: Tábor

56669.28 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 14, 2006 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ha, Xtask přestal normálně fungovat. Když přehraju zvuk , tak potom už Xtask nejde.Když vypínám telfon, tak PXne.



EDIT NEopravil.Občas to (nefunguje). A v té souvislost se mi seká při vypínání mobil na adrese A8382620.

EDIT 2: A už to zase jde.

EDIT 4 Tak jsem si tam dál zpátky skin Leaf2 a jde to už bez delší anomálie Eh?

_________________
Arrow E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB


Naposledy upravil mart22 dne čt prosinec 14, 2006 9:25 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Elfy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 23, 24, 25  Další
Strana 3 z 25

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group