View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dklasa badatel

70.10 SMM
|
Posted: Fri Dec 29, 2006 10:26 pm Post subject: připojení k pc cx75 |
|
|
procim o pomoc nevite nekdo proč mi nejde připojit cx75 k pc změnil jsem zak.desku na k8u-x asus předtím jsem mel nejakou od jetway nechapu to při připojení zazní dvojtý ton |
|
Back to top |
|
 |
Cherokee007 redaktor

Joined: 03 Mar 2006 Posts: 1713 Location: Plzeň (Hadačka) Phone: SXG75 39.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sat Dec 30, 2006 9:01 pm Post subject: |
|
|
to je jako kdyby si rek ze ti nejde televize ze si ji vythnul ze sauvky a ted nejde muzes blize popsat jak ti to nejde pripojit co mas za kabel jak to chces pripojit jakej ovladac atd. a mozna ti někdo poradi _________________ Philips Xenium X830

Podpořte SiemensManii | Náhradní díly |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Fri Jan 05, 2007 1:16 pm Post subject: |
|
|
sirokymartin wrote: | to je jako kdyby si rek ze ti nejde televize ze si ji vythnul ze sauvky a ted nejde muzes blize popsat jak ti to nejde pripojit co mas za kabel jak to chces pripojit jakej ovladac atd. a mozna ti někdo poradi | jde o to ze akorat v pocitaci zmenil zakladni desku rozumis...no tak to proste vsechno preinstaluj vcetne ovladacu a software a pak napis jestli je jeste problem _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|