clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Elfy nefungujou
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Elfy nefungujou

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Elfy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ObiWan
badatel
badatel

Založen: 08. 12. 2005
Příspěvky: 134

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2007 1:57 pm    Předmět: Elfy nefungujou Odpovědět s citátem

Ahoj, nejdřív jsem byl tak rád že mám Siemense ale poslední dobou mi nic nefunguje. Master Patch mi fungoval jenom chvíli a to jen dva patche, ostatní nejely... To je teď jedno, teď mi nejedou Elfy. A vůbec!

Jel jsem přesně podle návodu. Nejdřív jsem si tam hodil elfloader, pak SWI-Hook a nakonec Funkční knihovny. U nich mi V-Klay napsal že patch se pokouší přepsat data "00" na "00" což jsem jako chybu patche nebral a tak jsem to potvrdil. Mobil se mi neumrtvuje takže patche jsem asi nahrál dobře. Ty složky Zbin atd. jsem projistotu nahrál do paměti mobilu i na MMC, názvy přesné stejně včetně velkých a malých písmen...

Takže, nahrál jsem si do mobilu nějakého toho elfa, klikl na něho joystikem a nic se nestalo Sad
Prosím co s tím? Crying or Very sad

_________________
Alcatel OT302 => Siemens MT50 (FW 17 T-Mobile) => Siemens CX75 (FW12->13, 256 MB RS-MMC DualVoltage, USB servisní kabel)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ObiWan
badatel
badatel

Založen: 08. 12. 2005
Příspěvky: 134

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 12, 2007 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslíte že by aspoň pomohlo kdybych znovu nahrál čistý FirmWare a přímo na něho pak dal jen ty tři patche abych rozjel Elfy?
_________________
Alcatel OT302 => Siemens MT50 (FW 17 T-Mobile) => Siemens CX75 (FW12->13, 256 MB RS-MMC DualVoltage, USB servisní kabel)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
coyotelada22
všeználek
všeználek

Založen: 02. 11. 2005
Příspěvky: 721
Bydliště: Liptovský Mikuláš

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 12, 2007 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja som si tiez musel dat cistu fulflash potom mi to slo
_________________
> Siemens A 50 podsvietenie biele
> Siemens MC 60 vlastny tuning
> Siemens S 65 + ELF 1.8++ MP 14
> 1 GB MS DV RS MMC Apacer
> PDA ASUS P 735, 624 MHz WM 6
> 16 GB Micro SD class 2

>JBenchmark1 27 638 bodov

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger
mart22
elfmaster
elfmaster

Založen: 03. 05. 2005
Příspěvky: 1346
Bydliště: Tábor

56669.28 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 12, 2007 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

napiš mi řádek, u kterýho byla v BFL chyba.
tyto patche jsi zkoušel? http://patches.kibab.com/patches/index.php5?ph_model=21&ph_sw=42&action=disp_patches

_________________
Arrow E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
ObiWan
badatel
badatel

Založen: 08. 12. 2005
Příspěvky: 134

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 12, 2007 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

coyotelada22 napsal:
ja som si tiez musel dat cistu fulflash potom mi to slo

Nebude stačit čistý FW? Mám už tam výběr tmo souborů a pár dalších věcí :-P

_________________
Alcatel OT302 => Siemens MT50 (FW 17 T-Mobile) => Siemens CX75 (FW12->13, 256 MB RS-MMC DualVoltage, USB servisní kabel)


Naposledy upravil ObiWan dne pá leden 12, 2007 3:10 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ObiWan
badatel
badatel

Založen: 08. 12. 2005
Příspěvky: 134

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 12, 2007 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mart22 napsal:
napiš mi řádek, u kterýho byla v BFL chyba.
tyto patche jsi zkoušel? http://patches.kibab.com/patches/index.php5?ph_model=21&ph_sw=42&action=disp_patches

Tyto patche jsem nezkoušel, jel jsem podle návodu na siemensmanii a patche jsou taky jen ze siemensmanie...

EDIT:
tady je ta chyba z VKlaye:

_________________
Alcatel OT302 => Siemens MT50 (FW 17 T-Mobile) => Siemens CX75 (FW12->13, 256 MB RS-MMC DualVoltage, USB servisní kabel)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mart22
elfmaster
elfmaster

Založen: 03. 05. 2005
Příspěvky: 1346
Bydliště: Tábor

56669.28 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 12, 2007 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak zkus patche (big function library, elfoloader, api) z kibab Rolling Eyes
ten obrázek moc nepoví Rolling Eyes
kdYž aplikuješ patch a ti to ukáže chybu a dáš storno tak se ti v textu patche ukáže řádek označeně

_________________
Arrow E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
ObiWan
badatel
badatel

Založen: 08. 12. 2005
Příspěvky: 134

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 12, 2007 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkusím nahrát znova FW13 a pak napíšu jak to dopadlo. Doufám že tam nebudu muset házet celou FF...
_________________
Alcatel OT302 => Siemens MT50 (FW 17 T-Mobile) => Siemens CX75 (FW12->13, 256 MB RS-MMC DualVoltage, USB servisní kabel)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mart22
elfmaster
elfmaster

Založen: 03. 05. 2005
Příspěvky: 1346
Bydliště: Tábor

56669.28 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 12, 2007 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

když tam hodíš fw, nemusí byt 100% záruka že se přepíšou všechny oblasti
_________________
Arrow E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
ObiWan
badatel
badatel

Založen: 08. 12. 2005
Příspěvky: 134

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 12, 2007 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak FW nepomohl. Dal jsem si tam ty tři patche podle návodu, kliknu na .elf soubor a nic se neděje. Zálohuju si tmo soubory a jdu na FF Sad
_________________
Alcatel OT302 => Siemens MT50 (FW 17 T-Mobile) => Siemens CX75 (FW12->13, 256 MB RS-MMC DualVoltage, USB servisní kabel)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mart22
elfmaster
elfmaster

Založen: 03. 05. 2005
Příspěvky: 1346
Bydliště: Tábor

56669.28 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 12, 2007 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a kibab jsi zkoušel? dával jsi i api (občas je součástí elfloaderu)
_________________
Arrow E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
ObiWan
badatel
badatel

Založen: 08. 12. 2005
Příspěvky: 134

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 13, 2007 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mart22 napsal:
a kibab jsi zkoušel? dával jsi i api (občas je součástí elfloaderu)

Takže

Čistá FF (FW12) => Update na FW13 => aplikace návodu na siemensmanii => ELFy nefungujou

Jdu zkusit dohrát ještě to API a pokud to nepůjde tak zkusím patche z toho kibabu

BTW: Jak je to s těma složkama?
1) Má to být Zbin nebo ZBin? (původně jsem tam měl Zbin ale nevím proč, na ZBin mi to nejde přejmenovat...)
2) Má to být Deamons nebo Daemons?
3) Ty složky mám vytvořit na MMC kartě nebo v paměti mobilu?

_________________
Alcatel OT302 => Siemens MT50 (FW 17 T-Mobile) => Siemens CX75 (FW12->13, 256 MB RS-MMC DualVoltage, USB servisní kabel)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
D4X
(o(^^)o)
redaktor

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5114
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Telefon: HTC Diamond
382386.17 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 13, 2007 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1) prejmenuj to na Zbin1 a pak na Zbin wink
2) Daemons
3) 0:/Zbin (data - telefon)

_________________
-> Nokia Lumia 800
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ObiWan
badatel
badatel

Založen: 08. 12. 2005
Příspěvky: 134

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 13, 2007 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

API nepomohlo, zruším všechny ty 4 patche ze Siemensmanie a vyzkouším ty z kibabu... Sad

EDIT: Patch na SWI z kibabu umrtvuje telefon, raději použít ten ze siemensmanie ...jen tak, aby ho ostatní nezkoušeli kteří mají stejný problém jak já wink

_________________
Alcatel OT302 => Siemens MT50 (FW 17 T-Mobile) => Siemens CX75 (FW12->13, 256 MB RS-MMC DualVoltage, USB servisní kabel)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ObiWan
badatel
badatel

Založen: 08. 12. 2005
Příspěvky: 134

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 13, 2007 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už mi to jede Very Happy

Postup:
1) Vytvořit
0:\ZBin\Daemons
0:\ZBin\etc
4:\ZBin\Daemons
4:\ZBin\etc
-sice rusky neumim, ale v tom ruském textu na kibab psali o 0:\ZBin i o 4:\ZBin takže to radši vytvořte tam i tam
-nevím, jestli na tom záleží, ale podle ruského textu :-P by v "ZBin" mělo být velké Z i velké B

2) Postahovat si z kibab tyto patche:
http://patches.kibab.com/patches/details.php5?id=4061
http://patches.kibab.com/patches/details.php5?id=6287
http://patches.kibab.com/patches/details.php5?id=6285
http://patches.kibab.com/patches/details.php5?id=6462

3) Přes VKlay je tam pak všechny najednou naházet

4) A jede to Very Happy

-nevím jestli je to nutné ale já jsem tohle udělal na čistou FF.
Snad to někomu pomůže Smile



EDIT: zapoměl jsem poděkovat mart22, měl jsi od začátku pravdu 8)

_________________
Alcatel OT302 => Siemens MT50 (FW 17 T-Mobile) => Siemens CX75 (FW12->13, 256 MB RS-MMC DualVoltage, USB servisní kabel)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Elfy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group