clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Odstranění reklam pro telefony x65
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Odstranění reklam pro telefony x65
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
romulus
VIP
VIP

Založen: 14. 02. 2004
Příspěvky: 1867
Bydliště: Jizni Morava

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2004 6:47 pm    Předmět: Odstranění reklam pro telefony x65 Odpovědět s citátem

Víte jak si odstranit personalizaci operátora ze svého telefonu řady x65? Čtěte zde:
Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=222
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2004 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobrý Smile A asi lepší než moje Sad http://forum.www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=2817 Ale já se nevzdám!!!!! 8) Twisted Evil
_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
romulus
VIP
VIP

Založen: 14. 02. 2004
Příspěvky: 1867
Bydliště: Jizni Morava

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 08, 2004 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdepak, rozhodně se nevzdávej... Aktivní uživatelé co si návody nenechávají pro sebe jsou na SiemensManii vždy vítaní.
Svůj návod jsi zveřejnil, když Krokodýl na svém teprve pracoval.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
5o
začátečník
začátečník

Založen: 01. 03. 2004
Příspěvky: 52
Bydliště: SK

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 11, 2004 9:21 am    Předmět: povodne subory v config pre cx65 Odpovědět s citátem

Nezda sa mi, ze tie subory v ConfigX65_Siemensmania.zip su povodne. Mam CX65 fw12, ale ked som pozeral subory v adresari Default, mam tam uplne ine obrazky a animacie. Tie, ktore su v ConfigX65_Siemensmania.zip su zo schemy tusim Nature.
Mozem zajtra poslat moju zalohu (ak najdem adresu kam to poslat )
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 11, 2004 9:27 am    Předmět: Re: povodne subory v config pre cx65 Odpovědět s citátem

5o napsal:

Mozem zajtra poslat moju zalohu (ak najdem adresu kam to poslat )


Autorovi clanku:
krokodyl@siemensmania.cz

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 11, 2004 10:18 am    Předmět: Re: povodne subory v config pre cx65 Odpovědět s citátem

5o napsal:
Nezda sa mi, ze tie subory v ConfigX65_Siemensmania.zip su povodne. Mam CX65 fw12, ale ked som pozeral subory v adresari Default, mam tam uplne ine obrazky a animacie. Tie, ktore su v ConfigX65_Siemensmania.zip su zo schemy tusim Nature.
Mozem zajtra poslat moju zalohu (ak najdem adresu kam to poslat )

Ano máš pravdu, původní být ani nemohou, dělal jsem kompromis tak aby tento návod a sada souborů byly univerzální pro všechny telefony. A v každé řadě telefonů je něco jiného, ale nešlo o nastavení čehosi ale o zrušení reklam a ten účel to plní. Pokud chceš opravdu vše původní použij totální obnovu disku podle článku http://www.siemensmania.cz/content.php?id=223, nebo si soubory vyměň, fantazii se meze nekladou.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
marvinm65
kolemjdoucí

Založen: 11. 02. 2005
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 16, 2005 11:56 am    Předmět: a co tlacitka ? Odpovědět s citátem

podle navodu jsem vymenil obsah slozky config - parada vsechny zbytky po jinem operatorovi jsou pryc - i blokace tlacitka pod displejem, ale problem je tom ze ted sice muzu tlacitko ktere predtim obsahovalo odkaz na operatora libovolne zmenit, ale nemuzu menit fci leveho tlacitka, je tam natvrdo odkaz na zpravy, nevite nekdo co s tim, melo by prece jit taky libovolne nastavovat ... dik
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 16, 2005 2:16 pm    Předmět: Re: a co tlacitka ? Odpovědět s citátem

marvinm65 napsal:
podle navodu jsem vymenil obsah slozky config - parada vsechny zbytky po jinem operatorovi jsou pryc - i blokace tlacitka pod displejem, ale problem je tom ze ted sice muzu tlacitko ktere predtim obsahovalo odkaz na operatora libovolne zmenit, ale nemuzu menit fci leveho tlacitka, je tam natvrdo odkaz na zpravy, nevite nekdo co s tim, melo by prece jit taky libovolne nastavovat ... dik

Program DSE-direct softkey editor. V utilitách

_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
marvinm65
kolemjdoucí

Založen: 11. 02. 2005
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 16, 2005 7:23 pm    Předmět: Re: Re: a co tlacitka ? Odpovědět s citátem

tenhle web sem prosel, takze nasel i DSE, akorat ho nemuzu zprovoznit, telefon se proste nepripoji ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 16, 2005 7:26 pm    Předmět: Re: Re: a co tlacitka ? Odpovědět s citátem

marvinm65 napsal:
tenhle web sem prosel, takze nasel i DSE, akorat ho nemuzu zprovoznit, telefon se proste nepripoji ...

Tak to zkus i s vypnutym i zapnutym telefonem

_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
marvinm65
kolemjdoucí

Založen: 11. 02. 2005
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2005 9:56 am    Předmět: Re: Re: a co tlacitka ? Odpovědět s citátem

zkousel, zkousel ... Mad , ale marne, netusim co s tim, ale to neni jenom tenhle soft, nepovede se mi udelat jakoukoli zalohu epromky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sh@dy
táta fóra
táta fóra

Založen: 26. 01. 2005
Příspěvky: 1275
Bydliště: Svidník

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2005 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nahodou som zistil zaujimavu vec a to odstranenie nazvu operatora EUROTEL. (Mozno to pojde aj na inych operatoroch... neskusal som)
Postup je velmi jednoduchy, netraba ziaden kabel.

Staci ist do MENU -> NASTAVENIA -> SIET -> PREFER. SIET stlacit ZOZNAM, ZMENIT -> DALSIA SIET a zadat:
Znak krajiny: 231
Siet ID: 02
Nazova krajiny "EUROTEL" vymazat a zadat medzeru.

Teraz uz namiesto EUROTEL nebude pisat nic. Alebo nezadate medzeru ale napr. vase meno a bude pisat vase meno...

Skusal som to na C60, MC60 a C65. Myslim, ze to ide na vsetkych novsych SIEMENSoch. Skusal som aj M35i a nom to neislo. Taktiez to neislo na C62 ale to je trochu iny "SIEMENS"

_________________
A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU Sad -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2005 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Namate niekto subory Config pre C65? Mohli by ste mi poslat na mial imshady@azet.sk
Návrat nahoru
Milda750
kolemjdoucí

Založen: 07. 12. 2004
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 07, 2005 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Změní se v tlf i přístup na WAP? Známej má dovoz CX65 a při přístupu k WAPu to na něj mluví norsky. Myslím tím nabídky záložek a ty další věci.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
errikson
kolemjdoucí

Založen: 17. 12. 2004
Příspěvky: 27

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2005 10:13 am    Předmět: Odstraneni reklam Odpovědět s citátem

Ok, to bylo temer presne to, co jsem potreboval.Ale presto. Chtel bych , originalni nastaveni, tak jak ma byt od siemense, abych jedno mel default a ostatni si uz upravim k obrazu svemu. A kompletni obnovu se mi delat nechce, bo jen kvuli parobrzakum se mi nechce zachranovat tunu materialu. Mohl by mi nekdo (nejlepe majitel stejneho typu:) poslat svuj config?nebo odkaz na "nekam" kde bych si to nasel?
eml: errikson@seznam.cz
Velice dekuji.

_________________
S8 -> C35i -> N3310(rychle pryc) -> A55(FWC55)-> C65(FW12>FW25+patches)-> S65(FW12>FW25>FW43+patches)

___________________________________

NoName serial data cable 55->65| DK1-GSMCables USB service cable x65| Win98SE
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 1 z 7

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group