clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Asociace s elf?
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Asociace s elf?
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Elfy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ficik
pisatel
pisatel

Založen: 03. 02. 2005
Příspěvky: 236

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 02, 2007 11:55 am    Předmět: Asociace s elf? Odpovědět s citátem

Včera sem se o5 po dlouhe dobre podival na SM a co nevidim "mp3 na x65". Wow ... tak koukam jak je to vyreseny.. A zjistim ze existojou jakesi elfy. No a tak vytahuju kabel nainstaluju drivery a vygeneruju loader (je to este lehci nez to bejvalo), preflashnu CX65 na CX70 s FW56. A instaluju elfy:

Hodil sem tam Elf Pack v2 a Keyhook v2. A do na disku 0 vytvoril Zbin\etc\extension.cfg a do Zbin\Daemons nahral Xtask.elf (Xtask v1.1). Ten hezky fungoval.. ale az kdyz sem ho zapnul manualne Sad. To ze je v Deamons naprosto ignoroval. Kdyz jsem si chtel CfgEdit.elf spustit tak mi to nereaguje i kdyz v Zbin\etc\extension.cfg mam
kód:

[bcfg]
RUN=0:/ZBin/utilities/CfgEdit.elf


elf CfgEdit.elf je v ZBin\utilities\
Copak mam špatně?

_________________
CX65@70
<:.Ficik.:>
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
mart22
elfmaster
elfmaster

Založen: 03. 05. 2005
Příspěvky: 1346
Bydliště: Tábor

56669.28 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 02, 2007 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

0:\ZBin\....
copak jsi ve windows neviděl složky a jejich umístěni?

_________________
Arrow E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
michalkopecky
redaktor
redaktor

Založen: 30. 11. 2004
Příspěvky: 1541
Bydliště: Praha Mobil:Siemens CX70

13617.60 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 02, 2007 1:44 pm    Předmět: Re: Asociace s elf? Odpovědět s citátem

ficik napsal:
Včera sem se o5 po dlouhe dobre podival na SM a co nevidim "mp3 na x65". Wow ... tak koukam jak je to vyreseny.. A zjistim ze existojou jakesi elfy. No a tak vytahuju kabel nainstaluju drivery a vygeneruju loader (je to este lehci nez to bejvalo), preflashnu CX65 na CX70 s FW56. A instaluju elfy:

Hodil sem tam Elf Pack v2 a Keyhook v2. A do na disku 0 vytvoril Zbin\etc\extension.cfg a do Zbin\Daemons nahral Xtask.elf (Xtask v1.1). Ten hezky fungoval.. ale az kdyz sem ho zapnul manualne Sad. To ze je v Deamons naprosto ignoroval. Kdyz jsem si chtel CfgEdit.elf spustit tak mi to nereaguje i kdyz v Zbin\etc\extension.cfg mam
kód:

[bcfg]
RUN=0:/ZBin/utilities/CfgEdit.elf


elf CfgEdit.elf je v ZBin\utilities\
Copak mam špatně?
Mně by docela zajímalo jestli ti půjdou i velké ikony? Mně totiž nejdou - z nového Extd se nenačtou.
_________________
N3410 Sad > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 Smile > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)

SM
______________________________
http://droidik.blogspot.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
xXxTRA^^
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 13. 07. 2006
Příspěvky: 871
Bydliště: Ostrava

5896.92 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 02, 2007 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pred clenem umisteni (0=data atd...) jso lomitka standartni a za nim obracena, u v2,0 jenom obracena
_________________

IMG Hosting | iProtebe
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
michalkopecky
redaktor
redaktor

Založen: 30. 11. 2004
Příspěvky: 1541
Bydliště: Praha Mobil:Siemens CX70

13617.60 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 02, 2007 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xXxTRA^^ napsal:
pred clenem umisteni (0=data atd...) jso lomitka standartni a za nim obracena, u v2,0 jenom obracena
Question Nějaký příklad Question

Jestli to myslíš tak jak si myslíš, tak
stejně tomu bylo i v EP1.8 - v umístění jen[ b] \[/b]

_________________
N3410 Sad > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 Smile > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)

SM
______________________________
http://droidik.blogspot.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
mart22
elfmaster
elfmaster

Založen: 03. 05. 2005
Příspěvky: 1346
Bydliště: Tábor

56669.28 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 02, 2007 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě taky nešly velký ikony v 2.0
tak jsem přešel k 1.8++.

_________________
Arrow E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
ficik
pisatel
pisatel

Založen: 03. 02. 2005
Příspěvky: 236

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 02, 2007 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prohodil jsem / za \ a stejne nic. Xtask se mi v Deamons taky nezapne po zapnuti... Crying or Very sad
_________________
CX65@70
<:.Ficik.:>
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Jiri.Sko
administrátor
administrátor

Založen: 27. 10. 2005
Příspěvky: 1584
Bydliště: Kamenna

490284.56 SMM

Příspěvky na SM: 69,-
PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mart22 napsal:
mě taky nešly velký ikony v 2.0
tak jsem přešel k 1.8++.

Mě v tom tvym ELF loaderu 2.0 velky ikony jedou, ale používám nějakej starší ExtD.elf a starý formát extension.cfg.

_________________
A52 + A55 + A70 + C55 + C60 + C65 + C70 + C75 + CX65 + CX75 + E71 + EF81 + EL71 + M55 + MC60 + ME75 + M75 + S45 + S55 + S65 + S68 + SK65 + S75 + SXG75 + SX1
DCA-510 + DCA-540 + DCA-140 + Torx 5 + redukce na 3.5 mm JACK + čtečka + QuickPic + přídavný blesk
Tuningy: Windows XP S65 ~ CSL65 | AC55 | Mandriva Linux 2008 (zastaveno)

SM
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Duku
uživatel roka 2008
uživatel roka 2008

Založen: 18. 12. 2004
Příspěvky: 1027
Bydliště: Liptovský Mikuláš
Telefon: EL71v45
28.71 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ficik napsal:
Prohodil jsem / za \ a stejne nic. Xtask se mi v Deamons taky nezapne po zapnuti... Crying or Very sad

Nebude to tym, ze tam nema byt Deamons, ale Daemons? Smile Ja som to mal tiez zo zaciatku takto a cudoval som sa ze to nejde:)

_________________
EL71 Black FW45 + Kingston 2GB + DCA-110 + DCA-140 + HHS-150
>Daruj krv<
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
ficik
pisatel
pisatel

Založen: 03. 02. 2005
Příspěvky: 236

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 03, 2007 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lol ja sem debil Smile. Tak ted uz jede spousteni po zapnuti, ale furt mi nejde prirazovani elfu k priponam.....
_________________
CX65@70
<:.Ficik.:>
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
matus201
badatel
badatel

Založen: 28. 08. 2005
Příspěvky: 191

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 13, 2007 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj ja mam ten isty problem.. mam cx75 a ani vo fw 12 ani vo fw25 mi nefunguje priradovanie elfov k priponam.. neviem cim to moze byt elfy mi idu normalne.. pouzivam elfloader 1.8++ (ci jako sa vola).. uz neviem co s tym.. pre priklad sem nahram svoj extension.cfg.. uz neviem co mam robit..
http://www.4shared.com/dir/2009129/bca2c431/elf.html
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
coyotelada22
všeználek
všeználek

Založen: 02. 11. 2005
Příspěvky: 721
Bydliště: Liptovský Mikuláš

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 13, 2007 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neviem ako to ma CX 75 ale vyskusaj nahrat komplet ZBin najprv do telefonu a ak
nepojde tak daj na kartu popripade do telefonu zlozku ZBin so zlozkou ETC a suborom extension.cgf skus vyskusat wink

_________________
> Siemens A 50 podsvietenie biele
> Siemens MC 60 vlastny tuning
> Siemens S 65 + ELF 1.8++ MP 14
> 1 GB MS DV RS MMC Apacer
> PDA ASUS P 735, 624 MHz WM 6
> 16 GB Micro SD class 2

>JBenchmark1 27 638 bodov

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger
matus201
badatel
badatel

Založen: 28. 08. 2005
Příspěvky: 191

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 13, 2007 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

som daval vsetko aj na kartu aj do telefonu a stale nic... ale zistil som ze daemons funguju len z telefoonu takze karta je asi zbytocna.,
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
coyotelada22
všeználek
všeználek

Založen: 02. 11. 2005
Příspěvky: 721
Bydliště: Liptovský Mikuláš

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 13, 2007 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

napada ma este co sa stalo aj mne:
skus ci mas spravne kodovanie v extension.cfg malo by byt UTF-8
alebo co mas spravny nazov suboru extension.cfg

_________________
> Siemens A 50 podsvietenie biele
> Siemens MC 60 vlastny tuning
> Siemens S 65 + ELF 1.8++ MP 14
> 1 GB MS DV RS MMC Apacer
> PDA ASUS P 735, 624 MHz WM 6
> 16 GB Micro SD class 2

>JBenchmark1 27 638 bodov

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger
Stranger
badatel
badatel

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 197
Bydliště: 48.598530° N, 19.100260° E

276.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 14, 2007 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mal som podobny topic a aj problem... zistil som, ze v Daemeons mi chybal Extd.elf, ktory je podla mojich pokusov NEVYHNUTNY pre fungovanie asociacii pod v1.8++. pre v1.8 potrebny nie je... z diskusie o elfoch pre sgold si stiahni ten hned z prvej stranky ci aj iny, upraveny pre 32 riadkov...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Elfy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group