clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Vadný kontakt v CT65???

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Vadný kontakt v CT65???

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Michaela2007
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 07, 2007 11:33 pm    Post subject: Vadný kontakt v CT65??? Reply with quote

Prosím o radu, jsem laik, dala jsem inzerát na prodej tohoto telefonu, protože funguje jen "na stole" .... v momentě, kdy ho vložím do kapsy příp. s ním jinak manipuluji se vypne Mad
Chtěla jsem ho prodat na ND, jelikož mi v autor. servisu zrušili záruku, prý kvůli KOROZI!!! (mé mamce na jejím tel. taky .... tak to mají asi univerzálně nacvičené...). V druhém servisu mi řekli, že nejeví žádné známky koroze, nicméně spravili mi ho bez záruky, takže hapruje pořád. Na inzerát se mi ale ozval nějaký milý pán, že snad se nejedná ani o korozia ani o vadný kontakt displeje, ale vadu SW a že mi tady na fóru určitě někdo poradí a za pár minut přes USB snad i opraví????? Think
Jsem úplný laik a telefon mám jen na telefonování, SMS a foto, takže pokud by se někdo našel a poradil mi, tak prosím česky a polopaticky, za což předem moc děkuji Hand
Back to top
View user's profile Send private message
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

10072.34 SMM
PostPosted: Wed Feb 07, 2007 11:50 pm    Post subject: Reply with quote

NO skoda ze len cesky ale skusim to aspon SK. Smile Takze ako prve by si si mala kupit servisny kabel na mobil. (Stym pripojis mobil s pc). Kabel ma oznacenie DCA-510 (zistis to tak ze ked sa vopcha do mobilu a zada sa *#06# a das viac potom najdes Plug-in a tam je oznacenie kabla. Musi tam byt DCA-510). Nasledne si precitaj na hlavnej stranke http://www.siemensmania.cz/faq.php . Potom ked budes nieco vediet ako nahrat new FW do mobilu tak si stiahni FW http://www.siemensmania.cz/dnld.php?id=2104 a ked toto budes mat tak napis sem a my Ti urcite poradime.
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum