View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
calfa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 08, 2007 8:47 pm Post subject: Vypis kontaktu ze zalohy |
|
|
Stala se mi katastrofa - ztratil jsem mobil
V tuto chvili mi nejde ani tak o moji SX1 ale hlavne o ty kontakty co jsem v ni mel. Mam k dispozici zalohu v PC, ale nejsem schopen z ni dostat neco jako telefonni seznam.
Chci se tedy zeptat, jestli je mozne z teto zalohy ziskat aspon textovy vystup - jmeno+cislo? |
|
Back to top |
|
 |
berczo (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 10:10 am Post subject: |
|
|
No zapomněl jsi napsat, pomocí čeho jsi tu zálohu dělal
Pokud jsi ji udělal třeba pomocí Agory Cntmng, tak výstup je do *.csv nebo dokonce do *.txt, ale tos asi neudělal, že?
edit: ...anebo zkus nahrát tvou zálohu co máš v PC do jiného sx ?!?
Možná by to šlo ... _________________ Siemens C25>C35i>S35>MT50>C55>S55>M75>SX1/CPU 168 Mhz + 1GB MMC Kingston+; řádně vytuněn :-) > zemřel 15.5.2008 RIP
+ Sandisc 8GB class 4 |
|
Back to top |
|
 |
calfa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 12:42 pm Post subject: |
|
|
berczo wrote: | No zapomněl jsi napsat, pomocí čeho jsi tu zálohu dělal
Pokud jsi ji udělal třeba pomocí Agory Cntmng, tak výstup je do *.csv nebo dokonce do *.txt, ale tos asi neudělal, že?
Možná by to šlo ... |
No zálohu jsem dělal pomocí standardního softu co byl dodaný s telefonem.
Zkusil bych to klidne nahrat do jineho telefonu, ale bohuzel neznam v okoli nikoho kdo by mel SX1. Pokud by byl nekdo ochotny zde, rad poslu zalohu emailem. |
|
Back to top |
|
 |
calfa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 4:33 pm Post subject: |
|
|
berczo wrote: | No zapomněl jsi napsat, pomocí čeho jsi tu zálohu dělal
Možná by to šlo ... |
Takže upřesňuji, záloha byla dělána v Siemens Data Suite verze 1.1.56.1 |
|
Back to top |
|
 |
yaqwsx táta fóra

Joined: 12 Dec 2005 Posts: 1027 Location: Takové městečko nedaleko Kroměříže
209083.66 SMM
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 4:36 pm Post subject: |
|
|
calfa wrote: | berczo wrote: | No zapomněl jsi napsat, pomocí čeho jsi tu zálohu dělal
Možná by to šlo ... |
a skousel jsi tu zalohu otevrit treba jako txt v pozn.bloku?A nezobrazuje SDS aspon nahled? |
|
Back to top |
|
 |
calfa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 09, 2007 5:34 pm Post subject: |
|
|
yaqwsx wrote: | calfa wrote: | berczo wrote: | No zapomněl jsi napsat, pomocí čeho jsi tu zálohu dělal
Možná by to šlo ... |
a skousel jsi tu zalohu otevrit treba jako txt v pozn.bloku?A nezobrazuje SDS aspon nahled? |
Jasně že zkoušel, potíž je v tom, že kompletní záloha má 615 souborů od 1 byte do 175kB. Když jsem zkusil otevřít soubor, který by mohl být souborem kontaktů tak tam to jméno najdu i s číslem, ale struktura je neznámá. SDS náhled nezobrazuje, teda aspoň jsem na to nepřišel jak. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|