View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tmv kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 12:28 pm Post subject: Zvonění budíku u M65 |
|
|
Už tu bylo cca před 2 roky řešeno (bez řešení).
Budík zvoní cca 30 sekund, pak se vypne a je klid.
- Je nějaký možný zásah někam, tak abych čas zvedl alespoň na 60 nebo 99 sekund?
- je nějaký patch, který zařídí, že i po uplynutí doby začne budík opět zvonit, dokud nebude vypnut? (ikona o tom, že budík zvonil, ale já nereagoval, je sice zajímavá, ale pokud zaspím, tak celkem k ničemu)
:-) tmv |
|
Back to top |
|
 |
ziki začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 12:52 pm Post subject: |
|
|
Na prodloužení délky zvonění patch existuje, sam sem si prodloužil zvonění na dvě minuty kvůli vstávání...  |
|
Back to top |
|
 |
tmv kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 1:14 pm Post subject: super |
|
|
prosím, kdepak jej najdu?
:-) tmv
No už jsem to možná našel, teď to ještě to zkusím aplikovat.. |
|
Back to top |
|
 |
tmv kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 2:04 pm Post subject: Patch |
|
|
Tak jsem s patchem neuspěl.
Stáhl jsem si sice poslední V-Klay 3.3, ale ač je tam M65 uvedena 2x, tak oba pokusy skončily stejnou chybou
"Hw I/O error was reported while accesing COM6 - Loader: Open: No answer from boot ChaosKey2.bin."
Tušíte někdo, co to znamená?
díky
|
Back to top |
|
 |
Sefinko elfmaster

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 986 Location: Strážske (Okolie) Telefon: CSL65v53 EL71v45 + 1GB Kingston (c) Benlux
6980.53 SMM
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 2:12 pm Post subject: Re: Patch |
|
|
tmv wrote: | Tak jsem s patchem neuspěl.
Stáhl jsem si sice poslední V-Klay 3.3, ale ač je tam M65 uvedena 2x, tak oba pokusy skončily stejnou chybou
"Hw I/O error was reported while accesing COM6 - Loader: Open: No answer from boot ChaosKey2.bin."
Tušíte někdo, co to znamená?
díky
Na to aby si sa moholos spojit s V_Klay-om potrebujes vygenerovat Loader pre svoj telefon a samozrejme servisny kabel. Tu je navod na vygenerovanie Loadera: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524 _________________ C(SL)65v53 + MP14 + ELfpack 2.01 | Patche, Elfy, atď. pre EL71 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|