View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kokos111 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 12:57 am Post subject: problem s nahratim MasterPatchu |
|
|
cawte, mam problem nahrat MasterPatche cez V_klay do EL71 (FW38). ked sa tam pokusam davat : EL71 - Master-patch v14.vkp ; SWI-Hook_v1.1.vkp ; fl_swi7.vkp ; API.vkp vzdy namna vyskoci chybova tabulka s prepisovanim starych dat (asi viete co myslim). z ponuky ci chcem napriek tomu pokracovat : ANO alebo NIE dam vzdy radsej nie... uz som skusal aj ine verzie spominanych patchov ale nepomohlo...
ps.: ine ako MP patche mi idu zavadzat bez problemov...
ps2.: priecinok: misc/patches/ptc som vytvoril
edit: tak prave som zsitil ze mi idu nahrat vsetky okrem Master-patch v14.vkp...
edit2: nahral som tam tento : EL71v38_Master-patch_v14.vkp - stiahnuty tu zo SM. Nahrat siel baz problemov ale nechce mi s nim nabootovat mobil... po zadani pinu nenabehne main screen |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
kokos111 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 11:56 am Post subject: |
|
|
mart22 wrote: | nemáš mít n¨ěco jako Cut heap ? |
neviem... a co to je?
EDIT: vyriesene...  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|