View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
spiro začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 4:36 pm Post subject: Rada ohladom Tem a internetu |
|
|
Takze mam 2 otazocky ohladom cx75 :
1.)Takze na prezeranie web stranok na svojeje cx75 pouzivam Operu mini.. a mamtaky problem ked chcem stiahnut nejaky obrazok tak ma to hodi do prehliadaca ktory je uz od kupy v siemense a vypise to chybu ze INTERNETOVA SLUZBA NIEJE DOSTUPNA....ale pritom som na nete cez operu.... ako to mam nastavit aby to slo ??
2.) No a tato otazka sa tyka tvorby temat na cx75 skusal som program SDTE lenze je strasne nepraktycky lebo mi neukazuje nastavenie vsetkych farieb v teme a na niektorych mi napise ze niesiu definovane abonieco take ....tak sa chcem spitat ci nepoznate nejaky lepsi creator  _________________ Telefon: Siemens Cx75 (New)
Doplnky: DCA-500 (viac menej funkcny) + MMC 128mb |
|
Back to top |
|
 |
Anonymous Guest
851.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
martin-v pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 5:24 pm Post subject: |
|
|
Na stahování použij mod Opery Mini 2.0 z těchto stránek: http://www.opera-mini.ru/last_e.html
Pokračuj odkazem mod 2.xx (upd.26.01.07) pod Create by maker a můžeš si zvolit Češtinu. V Opeře se pak zahájí stahování stisknutím jedničky na odkazu souboru, který chceš uložit. _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
MatejP pisatel

54.46 SMM
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 10:04 pm Post subject: |
|
|
Nechápu, co všem na tom SDTE nefunguje, mě to de v pohodě a je to na všechny typy 75 a 65, takže chyba nebude v tom programu. A jinak siemes theme editor.  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|