clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nastavení operátorů pomocí části EEPROM pro x65
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nastavení operátorů pomocí části EEPROM pro x65
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 11, 2004 9:44 pm    Předmět: Nastavení operátorů pomocí části EEPROM pro x65 Odpovědět s citátem

Autor: Jiří Balcar | Krokodýl

Nevíte jak nastavit datový profil pro svého operátora Eurotel, T-Mobile, či Oskar? Nejjednodušší cestou je nahrát nastavení pomocí části EEPROM.

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=225
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 14. 09. 2004
Příspěvky: 526
Bydliště: Brno

3072.76 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 11, 2004 10:07 pm    Předmět: a na S55? Odpovědět s citátem

no a neslo by to prosim i na S55??diky moc:)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2004 8:05 am    Předmět: Re: a na S55? Odpovědět s citátem

cuir napsal:
no a neslo by to prosim i na S55??diky moc:)


Ano šlo už to chystám Confused

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
forseti
badatel
badatel

Založen: 01. 09. 2004
Příspěvky: 113
Bydliště: Glitni

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2004 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A je neco takovyho i pro M55 ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2004 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

forseti napsal:
A je neco takovyho i pro M55 ?


Ano, jak jsem psal výše, zítra bude zveřejněn univerzální návod pro řadu x55.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2004 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zveřejněn je už dnes wink

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=228
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 14. 09. 2004
Příspěvky: 526
Bydliště: Brno

3072.76 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 13, 2004 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

diky:)Hned jak budu mit cas to nahraju:))tak jeste jednou diky:)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Renda-L
začátečník
začátečník

Založen: 16. 06. 2004
Příspěvky: 65
Bydliště: Trutnov

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2004 4:50 pm    Předmět: Návod pro nastavení operátorů řady x55... Odpovědět s citátem

weitless napsal:
zveřejněn je už dnes wink

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=228

Kampak zmizel návod pro řadu x55, jsou s ním nějaké problémy? Chtěl jsem to dnes použít a článek není k nalezení Think

_________________
Renda-L

========================

Siemens M55

Disk A 3,62MB

FW11+31 Patchů; FW91+42 Patchů; MiniLamp
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
goodji
začátečník
začátečník

Založen: 11. 07. 2004
Příspěvky: 57
Bydliště: Hořice v Podkrkonoší

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2004 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Řekl bych že problémy byly. Mě se nepodařilo nahrát ani čistej ani Eurotel profil. vždy to před koncem skončilo chybou. Foun zatím funguje, ale nějaký změny jsem zaznamenal. Nejde třeba rychlá volba.
_________________
Philips Diga>N5110>N6150>Mitsubischi Trium Aria>Sony J6>A/C55>CX75>SXG75>EF81>Qtek 8310>Qtek 9100>HTC P4350+C55(A57)>HTC P4550>ZTE Blade>ZTE Skate+Siemens A70
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2004 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No asi to nebude zas tak univerzalní, ale přece nenoj pro určitý FW. A nebo v tom měli jinou chybu. Tak uvidíme, jestli se ukáže článek znovu, funkční a s vysvětlením co se stalo.
Návrat nahoru
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 16, 2004 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V nastavení pro x55 byla chyba která ale nemá vliv na chod telefonu. Maximálně některé položky nastavila do výchozího nastavení. Za případné potíže se omlouvám. Pokud se ti to co zkoušeli drželi návodu neměli by mít problém vrátit se do původního nastavení.
Pokud má přesto někdo pocit že díky mé chybě došlo v něčemu neadekvátnímu, obraťte s prosím přímo na mě, případný problém pomůžu napravit.
Přes víkend se budu snažit dát dohromady funkgující nastavení a opět zvěřejnit.
Všem se omlouvám za případné potíže. Embarassed

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 14. 09. 2004
Příspěvky: 526
Bydliště: Brno

3072.76 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 25, 2004 2:18 pm    Předmět: porad neni :( Odpovědět s citátem

ten navod by se vazne hodil.kdy bude opravenej??hledal sem ho tu,ale nenasel.Tak nevim:(mozna sem jen slepej:)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 14. 09. 2004
Příspěvky: 526
Bydliště: Brno

3072.76 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2004 11:17 pm    Předmět: proc??a kdy teda Odpovědět s citátem

proc tu stale neni ten clanek na nahrati nastaveni ceskych operatoru pomoci casti EEprom pro radu x55??vse by bylo mnohem jednodussi:(takhle to tam musim naklapat rucne:(Vazne by se moooc hodil tak ho prosim opravte a dejte ho sem.Dekuji:)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lopaticak
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 145
Bydliště: Liberec

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 15, 2004 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak k navodu na x55 jsem se nedostal:(
nicmene me napada jeste jedna vec - u eurotelu je rozdilne nastaveni datovych sluzeb pro GO a pro pausaly (nazvy APN, uzivatel...)
Je ten profil pro pausal nebo pro GO?

_________________
:: C35i -> S35 -> SL45i -> M55 + ME45 -> 2xM65 -> M65+M75 -> N6234+HP iPaq514 ::
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2004 2:53 pm    Předmět: a tak kdy to teda bude?? Odpovědět s citátem

vazne by se to hodilo .Tak ja pockam a doufam,ze se to podari :)nemusi tam bejt vsechno.Kdyz je Eurotel rozdilnej tak tam dej jen Oskar a T-mobile.Stejne kdo dnes pouziva Eurotel:))
tak se snaz verim ti:)
cuir
Návrat nahoru
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group